Azra 25, vrlo je moguce, mozes vec test da uradis, nadam se da ces nam javiti lepe vesti!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Eh ovako,ovulaciju i moguće začeće sam imala 5.5,u subotu mi se pojavila tačkica onako rozkaste krvi,nedjelja nista,jucer i danas isto tako blago roskasta krv nakon brisanja ali ne svaki put… sta vi mislite da li bi to mogla biti implatacija….
Cao Azra, to je vrlo moguce, zvuci kao implatacija, slobodno uradi test i javi nam lepe vesti :))
Bok cure, samo bih htjela podijeliti s vama da sam otkrila Biljkoljupku (ako jos neka nije :)). Zena je klinicki fitotrrapeut, sama bere i radi tinkture konopljike i vrkute.
Ja pijem vec mjesec dana, ako neka cura ima plusic zahvaljujuci njenim tinkturama, bilo bi lijepo cuti ;)
Sretno cure, samo jako!
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Eh ovako,jucer radjen test negativan,danas mi se pojavio smedji iscjedak uz probadanje u lijevom jajniku...smedjkast i suh onako kao zadnji dan menstruacije... da li neko ima slicna iakustva ili je to samo pocetak vjestice 😪😪😪
Pozdrav drage žene,
Mi smo nakon spontanog u 6tt prošle godine išli na konzultacije za ivf i tamo smo odbijeni i mislila sam nema šanse da ostanem trudna.
Zadnja menstruacija je bila 12.04, I nije došla i preko vikenda sam napravila nekoliko testova i bili su blago pozitivni.
Danas sam otišla vaditi betu - 334!! 😍😍
Nisu mi znali u labu reći, ali da li da odem u srijedu ili četvrtak izvaditi ponovo betu? Je li pravilnije 48 ili 72 sata poslije prve bete opet vaditi?
Čestitaaam😍
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Drage zene, molila bih vas za savjet.
Imam skoro 33 godine, 7-8 mjeseci radimo na trudnoci (jedan mjesec smo morali preskociti) ali nista se ne dogadja. Niti jedan pozitivan test.
Ja imam nekih problema s prolaktinom, ali imam uredne ovulacije (LH trakice + BBT za potvrdu, a prosli.mjesec sam za potvrdu vadila i progesteron). Ugl, ovulacije uredne. Lutealna faza zna biti malo kratka (2 puta 10 dana, ugl 12, ali bilo je i 11 i 13). Ugl, malo kraca od prosjeka, ali navodbo je to jos ok. Nijedan pozitivan test nisam imala.
Inace, imam ciste na jajnicima pa se sumnjalo na pcos, ali otkad se prolaktin lijeci su ovulacoje i menstruacoje redovite pa navodno to nije problem.
Ugl, razmisljam da napravim joa neke testove, ne zelim cekati 12 mjeseci pa onda opet cekati na testo itd.
Sto preporucate?
Hvala na savjetima!
Eh ovako,jucer radjen test negativan,danas mi se pojavio smedji iscjedak uz probadanje u lijevom jajniku…smedjkast i suh onako kao zadnji dan menstruacije… da li neko ima slicna iakustva ili je to samo pocetak vjestice 😪😪😪
Ja sam isto zbunjena jer smo 1-3. 5 imali ciljane odnose i u subotu mi je isto bilo malo svjeze krvi na donjem rublju, bila sam sigurna da je implantacijsko, od tada napravila 2 testa i oba 2 bijela kao snijeg, sada nemam bas nekih simptoma, prije toga jesam kao neko zarenje i probadanje osjetila, ali sad ni to. I ni meni sad nije jasno otkud je bila i sta ta krv tj mozda 3 kapljice, skroz malo. Tako da mislim da kod mene nista ovaj put 😌
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Pozdrav curke!
Umišljam li ili ?
https://ibb.co/WygjN7t
Ovo su jeftini femometer testovi, ima li tko iskustva sa njima? Danas bi trebao biti 11dpo.
Pozdrav curke!
Umišljam li ili ?
Ovo su jeftini femometer testovi, ima li tko iskustva sa njima? Danas bi trebao biti 11dpo.
Ooo daaaa, tu je sjenicaaaaaaa
👰🏼♀️23(PCOS)
🤵🏽♂️27 oligoasthenozoospermia
Pokusavamo od 04/2022
06/2022 spontani 6tt
07/2023 spontani u 10tt
Pozdrav curke!
Umišljam li ili ?
Ja isto vidim 🙂 ponoviti test kroz dva dana! Osjecas li kakve simptome?
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji