Pozdrav cure, evo i ovdje kod vas da postavim pitanje i sliku…
Ciklusi ugl. neredoviti, oko 32 dana. Duugo radimo na trudnoći i evo prvi put se nešto rozo pojavilo i dalo nadu. Stavljam sliku testa.. Gornji napravljen dan prije (ne očekivane m), a donji sa tom slabom crtom, jutros.. Jučer sam trebala dobiti.
Jel imala koja tako i da je trudnoća bila ok?
Kako imas neredovne cikluse lako je moguce da je bila kasna ovulacija, tako da ne obaziri se puno sto je menstruacija vec trebala stici, nego za 2 dana ponovi testic i sretno. Ovulacija moze biti bas kasno i da zato bude bljeda crta. Osim ako nisi pratila ovulaciju LH trakicama ili bazalnom
Pa da i ja se nadam ali mislim da ću i prije pregleda otići betu vaditi samo da budem mirne glave :)
Ali simptomi su tu, mučnina neka čudna već oko tjedan dana, grudi sve više osjetljive..
Javim svakako ali evo htjela sam vidjeti i čuti šta vi mislite o samoj toj crtici takvoj slabašnoj i jel rano raditi na samo dan kašnjenja..
Dobro izgleda, crtica je tu :) na prvi dan kašnjenja nije rano, svakako izvadi betu, baš me zanima rezultat :) sretno dalje 🤗
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
https://ibb.co/7rb8wtb
Kako vam se čini progresija crtice od 14-18, nadala sam se da ce biti malo tamnija na 18 dpo 🤗
Koji su ovo testovi?
Meni ovo izgleda sasvim dobro i rekla bih da ide sve normalno. Bitno da ne svijetli. Ne znam jesam li čestitala, ako nisam, onda ČESTITAM 🤗🤗🤗
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Lady dii, cestitam, sve mi mislimo da ce crtica sutra biti puno jaca a treba joj dva dana da bude malo jaca, ipak je to sam pocetak, uzivaj samo
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Ciklusi ugl. neredoviti, oko 32 dana. Duugo radimo na trudnoći i evo prvi put se nešto rozo pojavilo i dalo nadu. Stavljam sliku testa.. Gornji napravljen dan prije (ne očekivane m), a donji sa tom slabom crtom, jutros.. Jučer sam trebala dobiti.
Kako imas neredovne cikluse lako je moguce da je bila kasna ovulacija, tako da ne obaziri se puno sto je menstruacija vec trebala stici, nego za 2 dana ponovi testic i sretno. Ovulacija moze biti bas kasno i da zato bude bljeda crta. Osim ako nisi pratila ovulaciju LH trakicama ili bazalnom
Pa da i ja se nadam ali mislim da ću i prije pregleda otići betu vaditi samo da budem mirne glave :)
Ali simptomi su tu, mučnina neka čudna već oko tjedan dana, grudi sve više osjetljive..
Javim svakako ali evo htjela sam vidjeti i čuti šta vi mislite o samoj toj crtici takvoj slabašnoj i jel rano raditi na samo dan kašnjenja..
Dobro izgleda, crtica je tu :) na prvi dan kašnjenja nije rano, svakako izvadi betu, baš me zanima rezultat :) sretno dalje 🤗
Jedini test koji je pokazao a i jedini koji je napravljen baš sa prvim urinom, na ostalima ne vidim ništa 😒
Vidit ću sutra betu. M svakako još nije stigla. Stvarni simptomi i dalje tu osim ako nisam želudac pokvarila pa imam mučnine te neke konstantno čudne 🤦♀️
Jedini test koji je pokazao a i jedini koji je napravljen baš sa prvim urinom, na ostalima ne vidim ništa 😒
Vidit ću sutra betu. M svakako još nije stigla. Stvarni simptomi i dalje tu osim ako nisam želudac pokvarila pa imam mučnine te neke konstantno čudne 🤦♀️
Javi betu i sretno🤞🍀
Naravno. Hvala. :)
Malenileptirić, jesi cestitala si mi vec 😁 to su Femometer testovi, imala sam od njih i LH trakice i bile su mi dobre pa sam uzela i HCG trakice. Narucila s aliexpressa, brzo mi dosle. Kakva je situacija kod tebe? Nisam uspjela sve popratiti, sjecam se da si mi pisala prije par dana da cekas jos koji dan da napravis test. 🌸
Anja, upravo kupila u ljekarni Gheratherm test pa cu probat s njim za dva tri dana opet napraviti. Htjela sam vaditi betu i narucit se za pregled ali imam jako cudnog ginekologa. Kad sam se javila dva dana kasnjenja i s pozitivnim testom, rekla mi je da ju nazovem za dva tjedna ako i dalje bude pozitivno 😅 bas sam bila ljuta..za betu mi isto neda uputnicu, ne znam da li je moguce da me moze tako odbiti za betu? Uglavnom morat cu placati privatno ako mislim betu vaditi. I ovako sam bankrot sa tim svim testovima 😅
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Pozdrav svima!
Imam pitanje, malo sam u nedoumici sta se tice koristenja utrogestana prije trudnoce.
Drzavni ginekolog mi je rekao da nema potrebe ga koristit prije trudnoce dok mi je drugi privatni doktor rekao da ga uzimam cisto reda,radi..
E sad... Rekao mi je da uzmem utrogestan vaginalete od 200 mg, od 20 dana ciklusa do 30 dana
Dali je netko imao iskustva s time?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pozdrav svima!
Imam pitanje, malo sam u nedoumici sta se tice koristenja utrogestana prije trudnoce.
Drzavni ginekolog mi je rekao da nema potrebe ga koristit prije trudnoce dok mi je drugi privatni doktor rekao da ga uzimam cisto reda,radi..
E sad… Rekao mi je da uzmem utrogestan vaginalete od 200 mg, od 20 dana ciklusa do 30 dana
Nemam iskustava s njima ali to je progesteron..
Tako da vjerojatno hoće da ti ustabili ciklus i dovede malo hormone u red.
Kakav ti je ciklus inače?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav svima!
E sad… Rekao mi je da uzmem utrogestan vaginalete od 200 mg, od 20 dana ciklusa do 30 dana
Nemam iskustava s njima ali to je progesteron..
Tako da vjerojatno hoće da ti ustabili ciklus i dovede malo hormone u red.
Kakav ti je ciklus inače?
Imala sam smeđi iscjedak neko vrijeme i daje mi ga najviše radi toga…
ciklusi su mi 30/32 dana uredno i bez bolova
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈