Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anananana
    19. Svibanj 2022. 15:49

Evo potvrdila sam sa first sign i lijepo se vidi crtica ;)
    Za sada samo lagana glavobolja, ali ništa strašno. 
    Sretno svim ostalim ženama 😘😘😘

• Malenileptirić
    19. Svibanj 2022. 23:12

Anananana

Evo potvrdila sam sa first sign i lijepo se vidi crtica ;)
    Za sada samo lagana glavobolja, ali ništa strašno.
    Sretno svim ostalim ženama 😘😘😘

Čestitaaam 😍😍😍

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

Niksii
    20. Svibanj 2022. 09:00

Zenskee, sinoc mi sestra kaze kao mene ne bole grudi a trebam dobiti u pon, cudno joj je ovo ono i ja joj kazem pa ne budi luda napravi test bla bla i nagovorim ja nekako nju i napravi ga ona sinoc i treba mi pomoc, ja vidim sjenu a ona kao ma ne to je negativno nema nista. Jel vi vidite nesto ili samo meni oko cupa sjenu? 
    https://ibb.co/RN8qbXW

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

• Malenileptirić
    20. Svibanj 2022. 09:45

Niksii

Zenskee, sinoc mi sestra kaze kao mene ne bole grudi a trebam dobiti u pon, cudno joj je ovo ono i ja joj kazem pa ne budi luda napravi test bla bla i nagovorim ja nekako nju i napravi ga ona sinoc i treba mi pomoc, ja vidim sjenu a ona kao ma ne to je negativno nema nista. Jel vi vidite nesto ili samo meni oko cupa sjenu?

Daaaa, tu je!!! Obavezno ponoviti test :)

21.12.2022. beta 373,7

Lara19
    20. Svibanj 2022. 11:30

Azraa25

Eh ovako,jucer radjen test negativan,danas mi se pojavio smedji iscjedak uz probadanje u lijevom jajniku…smedjkast i suh onako kao zadnji dan menstruacije… da li neko ima slicna iakustva ili je to samo pocetak vjestice 😪😪😪

Ima li kakvih novosti kod tebe? Ja sam isto jucer imala nekakav smedjkasti iscjedak na dnevnom ulosku, proslu subotu imala blago rozo krvarenje ali doslovno kao 3 kapi, odtada napravila 4 testa svi bijeli kao snijeg 😩 Ne kuzim sta se dogada. Vjerovatno nista od trudnoce ovaj put, ali nada umire zadnja

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

• Minken
    20. Svibanj 2022. 12:26

Ovo moram napisati jer stvarno ni ja sam ne vjerujem: znači imam ovulaciju 5.5. (mjerila sam Clear blue, smajlić baš na taj dan, aplikacija i simptomi isto  pokazali), dobijem menstruaciju 6 dana ranije tj 13. 5. I dogovorim termin u klinici za plodnost, inače živim u Njemačkoj jer već dugo radim na trudnoći, budući da imam termin u ponedjeljak napravim  test za trudnoći i on pozitivan, napravim i drugi test onaj koji pokazuje tjedne pokaže 2-3 tjedna medicinski 4-5, ništa mi jasno nije, izgleda da je moja menga bila inplantacijsko krvarrnje, ali isto crvena krv s ugrušcima, možda malkice slabija menga, inače su mi ciklusi 25 dana i menga ponekad obilnija ponekad slabija

• Malenileptirić
    20. Svibanj 2022. 13:08

Minken

Ovo moram napisati jer stvarno ni ja sam ne vjerujem: znači imam ovulaciju 5.5. (mjerila sam Clear blue, smajlić baš na taj dan, aplikacija i simptomi isto pokazali), dobijem menstruaciju 6 dana ranije tj 13. 5. I dogovorim termin u klinici za plodnost, inače živim u Njemačkoj jer već dugo radim na trudnoći, budući da imam termin u ponedjeljak napravim test za trudnoći i on pozitivan, napravim i drugi test onaj koji pokazuje tjedne pokaže 2-3 tjedna medicinski 4-5, ništa mi jasno nije, izgleda da je moja menga bila inplantacijsko krvarrnje, ali isto crvena krv s ugrušcima, možda malkice slabija menga, inače su mi ciklusi 25 dana i menga ponekad obilnija ponekad slabija

Čestitam :) što te nagnalo da ipak napraviš test iako si mislila da je krvarenje bilo menstruacija? Imala si ostale simptome?

21.12.2022. beta 373,7

Radoznalica35
    20. Svibanj 2022. 13:21

Niksii

OOOOO daaa tu jee crtica, nek ponovi za dan dva :)

• Minken
    20. Svibanj 2022. 13:34

Nikakve simptome nemam, još sam zadnje vrijeme pod stresom, pa sam mislila da su mi se zato ciklusi poremetili, radila sam test samo zato što imam termin u toj klinici

• Malenileptirić
    20. Svibanj 2022. 13:50

Minken

Nikakve simptome nemam, još sam zadnje vrijeme pod stresom, pa sam mislila da su mi se zato ciklusi poremetili, radila sam test samo zato što imam termin u toj klinici

Aaa razumijem. Eto, umjesto termina u klinici za plodnost, dogovori termin za betu :) neka je sa srećom i obavezno nam javi sve informacije :) 

21.12.2022. beta 373,7

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.