Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    24. Svibanj 2022. 13:02

Anja, hvala ti puno, znaci mi podrska, mislila sam da ce me svi osuditi, i jutros je svetla linija jako ali na nekom jeftinijem testu, videcemo sta ce biti, ako bude sve u redu i potamni, slikacu vam, sad cu samo da budem zadovoljna pa kako god... svima vam zelim ovaj mir koji osecam, svakoj zelim dve crtice a zatim i zdrave bebice

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Želja00
    24. Svibanj 2022. 18:15

Pitanje zene.
     Ima li koja iskustva sa povisenim KOAGULACIJSKIM FAKTOROM VIII , kako on utijece na zeljenu trudnocu ,te mora li se nesto uzimati za to.nisam jos bila kod doktorice jer cekam ostatak nalaza.za sada mi je to poviseni

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Beban
    24. Svibanj 2022. 19:32

Zeljaoo, nemam iskustva, ujutro idem tek da mi izvade krv pa dok stignu nalazi pa tek tad idem kod hemostaziologa, ali su mi dali da pijem midol 100 preventivno dok ne saznamo rezultate jer je sve ostalo u redu pa misle da imam neki problem sa krvlju... tako da eto rekli su mi da midol preventivno u ranoj trudnoci moze da pomogne dok ne stigne dijagnoza...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Želja00
    24. Svibanj 2022. 19:58

Beban

Zeljaoo, nemam iskustva, ujutro idem tek da mi izvade krv pa dok stignu nalazi pa tek tad idem kod hemostaziologa, ali su mi dali da pijem midol 100 preventivno dok ne saznamo rezultate jer je sve ostalo u redu pa misle da imam neki problem sa krvlju… tako da eto rekli su mi da midol preventivno u ranoj trudnoci moze da pomogne dok ne stigne dijagnoza…

Hvala i sretno

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• MASKY
    24. Svibanj 2022. 21:09

Pozdrav cure, evo i ovdje kod vas da postavim pitanje i sliku...
    Ciklusi ugl. neredoviti, oko 32 dana. Duugo radimo na trudnoći i evo prvi put se nešto rozo pojavilo i dalo nadu. Stavljam sliku testa.. Gornji napravljen dan prije (ne očekivane m), a donji sa tom slabom crtom, jutros.. Jučer sam trebala dobiti.
    Jel imala koja tako i da je trudnoća bila ok? 

• MASKY
    24. Svibanj 2022. 21:11

https://ibb.co/hZmBPBd

Lara19
    24. Svibanj 2022. 22:51

Cure koje ste dosle do ciljanih odnosa i inseminacije. 

Zanima me koliko puta vam je ginekolog predlagao ciljane odnose sa stopericom prije nego je predlozio inseminaciju. 

Posto sam ja zadnji ciklus uzela stopericu i bilo je neuspjesno, ali 1 put smo probali na taj nacin. Sada ginekolog vec predlaze inseminaciju. 

I ko je bio na inseminaciji da li moze napisati neko iskustvo, posto sam procitala da svasta. 
    Hvala

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

• MASKY
    24. Svibanj 2022. 23:23

Anja 🌸 🧚

MASKY

Pozdrav cure, evo i ovdje kod vas da postavim pitanje i sliku…
    Ciklusi ugl. neredoviti, oko 32 dana. Duugo radimo na trudnoći i evo prvi put se nešto rozo pojavilo i dalo nadu. Stavljam sliku testa.. Gornji napravljen dan prije (ne očekivane m), a donji sa tom slabom crtom, jutros.. Jučer sam trebala dobiti.
    Jel imala koja tako i da je trudnoća bila ok?

Kako imas neredovne cikluse lako je moguce da je bila kasna ovulacija, tako da ne obaziri se puno sto je menstruacija vec trebala stici, nego za 2 dana ponovi testic i sretno. Ovulacija moze biti bas kasno i da zato bude bljeda crta. Osim ako nisi pratila ovulaciju LH trakicama ili bazalnom

Pa da i ja se nadam ali mislim da ću i prije pregleda otići betu vaditi samo da budem mirne glave :)
    Ali simptomi su tu, mučnina neka čudna već oko tjedan dana, grudi sve više osjetljive..
    Javim svakako ali evo htjela sam vidjeti i čuti šta vi mislite o samoj toj crtici takvoj slabašnoj i jel rano raditi na samo dan kašnjenja.. 

kk1109
    25. Svibanj 2022. 01:53

Bok cure...lagano se spremamo ponovo radit na bebici, sutra sam na brisu pa cekam rezultate🤞
    Pijem vec 2 mjeseca Elevit pronatal i mjesec dana Omnibiotic flora plus.Zanima me sta bi mogle preporuciti za jacanje imuniteta? Prirodno po mogucnosti (skoro 2 mj sam na tabletama i vec mi ih je dosta, prije svega ovog bila sam teski protivnik tableta al evo sad je bila nuzda😅)
    Imam doma peludna zrnca pa ne znam jel to dovoljno

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

lady_dii
    25. Svibanj 2022. 09:25

https://ibb.co/7rb8wtb

Kako vam se čini progresija crtice od 14-18, nadala sam se da ce biti malo tamnija na 18 dpo 🤗

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.