Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    26. Svibanj 2022. 13:12

Garawa

Mislim da ti to neće naškoditi ❤️

Brine me samo da mi se ne bi nesto poremetilo jer su mi ciklusi skroz uredni, i do trudnoce dodem iz prve bez problema, menstruacije su odlicne i bez bolova i bez pretjeranog krvarenja.. ugl, brine me samo da se ne bi sta promjenilo u tome i stvarno nigdje nisam cula od nekoga da je koristio to prije....

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• MASKY
    26. Svibanj 2022. 13:30

Anja 🌸 🧚

MASKY

Malenileptirić

MASKY

Anja 🌸 🧚

MASKY

Pozdrav cure, evo i ovdje kod vas da postavim pitanje i sliku…
    Ciklusi ugl. neredoviti, oko 32 dana. Duugo radimo na trudnoći i evo prvi put se nešto rozo pojavilo i dalo nadu. Stavljam sliku testa.. Gornji napravljen dan prije (ne očekivane m), a donji sa tom slabom crtom, jutros.. Jučer sam trebala dobiti.
    Jel imala koja tako i da je trudnoća bila ok?

Kako imas neredovne cikluse lako je moguce da je bila kasna ovulacija, tako da ne obaziri se puno sto je menstruacija vec trebala stici, nego za 2 dana ponovi testic i sretno. Ovulacija moze biti bas kasno i da zato bude bljeda crta. Osim ako nisi pratila ovulaciju LH trakicama ili bazalnom

Pa da i ja se nadam ali mislim da ću i prije pregleda otići betu vaditi samo da budem mirne glave :)
    Ali simptomi su tu, mučnina neka čudna već oko tjedan dana, grudi sve više osjetljive..
    Javim svakako ali evo htjela sam vidjeti i čuti šta vi mislite o samoj toj crtici takvoj slabašnoj i jel rano raditi na samo dan kašnjenja..

Dobro izgleda, crtica je tu :) na prvi dan kašnjenja nije rano, svakako izvadi betu, baš me zanima rezultat :) sretno dalje 🤗

Jedini test koji je pokazao a i jedini koji je napravljen baš sa prvim urinom, na ostalima ne vidim ništa 😒
    Vidit ću sutra betu. M svakako još nije stigla. Stvarni simptomi i dalje tu osim ako nisam želudac pokvarila pa imam mučnine te neke konstantno čudne 🤦‍♀️

Javi betu i sretno🤞🍀

Negativno. 
    Suze obrisane. Idemo dalje. :) 

SAYURI
    26. Svibanj 2022. 13:37

MASKY

Anja 🌸 🧚

MASKY

Malenileptirić

MASKY

Anja 🌸 🧚

MASKY

Pozdrav cure, evo i ovdje kod vas da postavim pitanje i sliku…
    Ciklusi ugl. neredoviti, oko 32 dana. Duugo radimo na trudnoći i evo prvi put se nešto rozo pojavilo i dalo nadu. Stavljam sliku testa.. Gornji napravljen dan prije (ne očekivane m), a donji sa tom slabom crtom, jutros.. Jučer sam trebala dobiti.
    Jel imala koja tako i da je trudnoća bila ok?

Kako imas neredovne cikluse lako je moguce da je bila kasna ovulacija, tako da ne obaziri se puno sto je menstruacija vec trebala stici, nego za 2 dana ponovi testic i sretno. Ovulacija moze biti bas kasno i da zato bude bljeda crta. Osim ako nisi pratila ovulaciju LH trakicama ili bazalnom

Pa da i ja se nadam ali mislim da ću i prije pregleda otići betu vaditi samo da budem mirne glave :)
    Ali simptomi su tu, mučnina neka čudna već oko tjedan dana, grudi sve više osjetljive..
    Javim svakako ali evo htjela sam vidjeti i čuti šta vi mislite o samoj toj crtici takvoj slabašnoj i jel rano raditi na samo dan kašnjenja..

Dobro izgleda, crtica je tu :) na prvi dan kašnjenja nije rano, svakako izvadi betu, baš me zanima rezultat :) sretno dalje 🤗

Jedini test koji je pokazao a i jedini koji je napravljen baš sa prvim urinom, na ostalima ne vidim ništa 😒
    Vidit ću sutra betu. M svakako još nije stigla. Stvarni simptomi i dalje tu osim ako nisam želudac pokvarila pa imam mučnine te neke konstantno čudne 🤦‍♀️

Javi betu i sretno🤞🍀

Negativno.
    Suze obrisane. Idemo dalje. :)

Zao mi je...vise srece sljedeci ciklus...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Beban
    26. Svibanj 2022. 14:06

Lady dii, jesi li vadila betu, javi...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    26. Svibanj 2022. 14:07

Sve mislim da odem u cetiri posle posla da izvadim i ja da se ne mucim sa ovim linijicama

👩‍💼38 🤵‍♂️38

buhtlica23
    26. Svibanj 2022. 16:22

PiaBuu

Pozdrav svima!
    Imam pitanje, malo sam u nedoumici sta se tice koristenja utrogestana prije trudnoce.
    Drzavni ginekolog mi je rekao da nema potrebe ga koristit prije trudnoce dok mi je drugi privatni doktor rekao da ga uzimam cisto reda,radi..
    E sad… Rekao mi je da uzmem utrogestan vaginalete od 200 mg, od 20 dana ciklusa do 30 dana
    Dali je netko imao iskustva s time?

Hej ja sam ga pila radi neredovitih ciklusa.
    I njega i utrogestan. Ono sto ti mogu reci da je on cuvar trudnoce. Ukoliko do nje dode. Evo ja ulazim u 12 tt. I njega sam koristila da izazovem M a nakraju je on ocuvao T. Mislim da ti ne moze nastetiti. Jedino sto on podize tlak. Pa mozda ako imas problem sa istim traziti Utrogasten.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Beban
    26. Svibanj 2022. 18:39

Drage devojke, beta je 2,3 ipak nista ovaj ciklus, ipak sam zadovoljna sto se bar nesto desavalo, nadam se da cu uskoro dobiti pa u nove pobede

👩‍💼38 🤵‍♂️38

lady_dii
    26. Svibanj 2022. 19:09

Beban,  zao mi je 😑 svida mi se kako razmisljas pozitivno ❤️ drugim fige za iduci ciklus 🌸 kakva je bila situacija s tvojim testovima? Oprosti ako nisam dobro popratila.

Ja nisam jos vadila betu, nisam bas prehrabra. Odlucila sam napraviti test ponovno tek u subotu, tj tri dana odmaram. Moj ginekolog kaze da nemam sta raditi betu, da jednostavno ako test na urin bude pozitivan i nakon 10ak dana da ce me narucit za pregled. Prvo me to ljutilo a sad mislim da mi je to mozda cak i manje stresno

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

lady_dii
    26. Svibanj 2022. 19:13

Beban, vratila sam se sad unazad i podsjetila se kakva ti je bila sutiacija. Ipak izgleda da je trebalo odmora malo nakon kiretraze..ali mislim da je ovo jako dobar znak, da i ciklus nakon se odmah uhvatilo barem nesto..iduci ce biti dobitan 😊❤️

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

PiaBuu
    26. Svibanj 2022. 20:48

Buhtlica23- menstruacije su mi točne na dan, bezbolne i stvarno nemam problema s time ali kako planiram u 8/9 mjesecu trudnoću ponovno privatni ginekolog mi je preporučio da ga uzmem, vaginalete od 20 dana ciklusa do 30 dana, svaki dan tih 10 dana u mjesecu 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.