Jutro cure. Kako ste? Cekamo testice danas 🍀🤞🤞🤞🤞💕
Ja evo cekam vizitu, UZ pa betu. Nadajm se da je pala i da idem kuci. Uvjek postoji mogucnost biohemiske, ma da se tad bas i ne desava taj porast bete nakon pada, ali nista nije nemoguce. Iskreno se nadam da je pala i da je sve samo lazna uzbuna i da nnakraju ispadne da je biohemiska bilo bi sjajno, jer bih mogla vrlo brzo tj dok se malo psihicki sredim nakon svega, otici na dogovor sa doktoricom sta i kako dalje. Ona radi na odjelu pored pa mi svrati ponekad i dosla je kad je bio onaj prvi UZ da poprati stanje. Tako da budemo lakse skontali u kom pravcu kad sve ovo prodje. Zena je stvarno sjajna
Drzim fige Kejsy❤️ ne pisem, ali citam stalno i pratim situaciju. Nadam se da ce sve biti okej.
Ja sam na duphastonu trenutno, rekla je doktorica da za pocetak probamo tako. Uspjela sam samo na brzinske konzultacije kod nje. Termin za pregled imam tek 26.5.. Ovaj mjesec budem LH trakice obavezno koristila. Nadam se da ce biti O😔 meni stigla vjestica nakon 5 mjeseci cure moje. Nikad sretnija nisam bila sto sam dobila. Skakala ko malo dijete od sreće😂
Tako da me mozes staviti na listu za (ne)dobiti vjesticu 9.5. ako ima mjesta. Ako nema onda nista, nema vezee.
Drzi se Kejsy❤️❤️
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Jutro 🤗
Keysidržim 🤞🏻 da bude sve ok i da brzo ideš svojoj kući 💌
.
Testić snješko, 16 dpo.
Ne razumijem zašto mi se sad ta lutealna faza produžila 😔 samo da mi se ne poremete opet skroz ciklusi 😥
Gledala sam bazalnu, moguće da sam ovulirala dan poslije, ali ne i 2-3… tu nešto ne štima…
Pa sta mislim da probas korostiti inozitol? Imas u prodavnicama bio proizvoda ili mozda apotekama i sl. Bas inozitol u prahu. On zna bas fino ciklus dovesti u red
Imam taman Gynositol, prestala sam ga piti jer mi je G rekla da moram napraviti pauzu nakon 3 mjeseca folne. 😩
Jutro cure. Kako ste? Cekamo testice danas 🍀🤞🤞🤞🤞💕
Ja evo cekam vizitu, UZ pa betu. Nadajm se da je pala i da idem kuci. Uvjek postoji mogucnost biohemiske, ma da se tad bas i ne desava taj porast bete nakon pada, ali nista nije nemoguce. Iskreno se nadam da je pala i da je sve samo lazna uzbuna i da nnakraju ispadne da je biohemiska bilo bi sjajno, jer bih mogla vrlo brzo tj dok se malo psihicki sredim nakon svega, otici na dogovor sa doktoricom sta i kako dalje. Ona radi na odjelu pored pa mi svrati ponekad i dosla je kad je bio onaj prvi UZ da poprati stanje. Tako da budemo lakse skontali u kom pravcu kad sve ovo prodje. Zena je stvarno sjajna
Keysi par dana sam bila odsutna,al svaki dan cekam tvoje poruke sa novostima...neka brzo sve prođe,neka bude sve ok ,saljem zagrljaj ....💜💜
[/url
Curke ja sam radila test,4 dana prije menge,malo sam nestrpljiva hh, došla je lagana crtica,nadam se da nisam luda,ne zelim nikome pokazivati od svojih dok ne budem sigurna,jako se nadam da ce biti ☺️☺️
Bila sam par dani odsutna, imala sam neke privatne probleme pa vas nisam pohvatala sve kako treba
Kesyj, zao mi je 😕
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Jutro svima! Kejsi nadam se da ce te napokon pustit kuci, bogu hvala da nije vanmaternicna. Sto se mene tice, imam cikluse 28-29 dana, iako zadnja dva mjeseca su malo duzi, oko 34 dana, vjerojatno proljece ucinilo svoje. Bas sam isla provjerit, isto mi je bilo i lani u ovo vrijeme. Kontracepcijsku sam prestala uzimati prije 2 godine, nikakve hormone nisam vadila, s obzirom na uredan papa i cikluse, ginekolog je smatrao da nema potrebe 🤷♀️ Iako nisam s njim jos pricala o tekucem problemu, planiram nac nekog privatnika, ovaj mi bas ne djeluje zainteresiran za ista osim da ide u mirovinu. E, uspijela sam ulovit pik u ova 2 ciklusa sto pratim. Mozes me pisat za ne dobit 08.05
https://ibb.co/qrTW1M
Pise da stranica ne postoji, mislim da nisi dobro ucitala sliku, ajde pokusaj ponovno da vidimo tu crticu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji