Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Radoznalica35
    07. Travanj 2022. 08:18

Pipin

Žene, ja radila test jutro 🙊🙊🙊🙊🙊🙊

https://ibb.co/4R4bJmb

Maaaaa to bre, divno jutro, cestitammm Pipiiin <3 :))))

• Marićka
    07. Travanj 2022. 08:22

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Maricka

Jutro žene 🤗
    Meni je danas 15 dpo, simptoma nema, vještica nije došla, iako je do sada uredno stizala na 14 dpo. Test negativan… nešto se poremetilo očito 😔
    .
    Keysi draga moja, svi smo tu za tebe! Žao mi je da moraš prolaziti kroz te stvari 😥 Rekla sam ti već da si dobri duh ovog foruma i zaista to i mislim. Gospođu koja se skriva iza blesavog nicka na forumu sam odlučila apsolutno ignorirati, jer više od toga ne zaslužuje. Mrzim trule duše bez imalo empatije i bježim od takvih kao od crnog vraga.
    .
    Pipinčestitam ti! Nek bude uredna i školska 💌

Hvala draga i slazem se ne zasluzuju momenat nase paznje.. aj da zavrsimo i tu temu, nisu neki ljudi vredni rjeci.. nego ja se nadam da ti samo testic nije bio dovoljno osjetljiv. Ti pratis ovulaciju necim?

Pratila sam trakicama ovulaciju i bazalnu mjerim svaki dan... moguće da sam dan poslije ovulirala, jer nisam imala nagli skok temperature... ko će ga znat. Test je najosjetljiviji sa crvenim crtama, baš kako si me uputila 😞

mare2805
    07. Travanj 2022. 08:36

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

mare2805

Znaci čitam jutros sve što ste pisale i ne mogu vjerovati da svoj život pa se ubacuju i pišu sve i svašta, a mi smo sve ovdje u borbi, strepimo iz mjeseca u mjesec i ranjive smo te je sasvim normalno da se izregira i kažu neke stvari.
    Kejsy ne opravdavaj se nikome, svima si nam napisala kakav ti je bio dan, što se sve izdogadalo i smatram da svaka osoba koja imalo srca bi razumijela i ne bi rekla apsolutno ništa..ti se drži, budi hrabra, snažna kao i do sada a mi smo tu uz tebe ❤️

Cure držite se i svima koji nisu ovaj ciklus ugledali svoj plus, želim da sljedeći bude dobitni 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

😘❤️ Samo sutra da beta padne i nastavi padati

Držim fige da padne i da uskoro ideš doma, u svoj krevet i kod svojih muškaraca..da se psihički i fizički odmoris od svega 🤞🏼🤞🏼 bit ce sve uredu 🥰

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Deic17
    07. Travanj 2022. 08:37

Pipin, cestitaaam ti od ❤❤❤❤!!!!! Lussy, bas mi je zaoo, ali evoo, idemo u nove pobjedeeee!!! Sada dolazi najplodnije razdobljeee!! 😊😊😊😊 Kejsy, mene pisi da ne moram dobiti 4.5 😊 curee...ova menstruacija koja mi je stigla dva dana ranije, mi je jakoooooo bolnaa, inace su mi bolne, ali ovo je bas too much... valjda ce danas popustitii...

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Pipin
    07. Travanj 2022. 08:46

Kejsy nadam se da ideš kući čim prije i da će beta padati 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

I žene hvala svima❤️

Silmarilion
    07. Travanj 2022. 08:59

Pipin 🥰🥰🎉🎉❣
    M bit ce sve u redu, mora biti 🤗

Cure, javim vam se večeras kad se vratim s pregleda 🤞🏼

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• Marićka
    07. Travanj 2022. 09:00

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Maricka

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Maricka

Jutro žene 🤗
    Meni je danas 15 dpo, simptoma nema, vještica nije došla, iako je do sada uredno stizala na 14 dpo. Test negativan… nešto se poremetilo očito 😔
    .
    Keysi draga moja, svi smo tu za tebe! Žao mi je da moraš prolaziti kroz te stvari 😥 Rekla sam ti već da si dobri duh ovog foruma i zaista to i mislim. Gospođu koja se skriva iza blesavog nicka na forumu sam odlučila apsolutno ignorirati, jer više od toga ne zaslužuje. Mrzim trule duše bez imalo empatije i bježim od takvih kao od crnog vraga.
    .
    Pipinčestitam ti! Nek bude uredna i školska 💌

Hvala draga i slazem se ne zasluzuju momenat nase paznje.. aj da zavrsimo i tu temu, nisu neki ljudi vredni rjeci.. nego ja se nadam da ti samo testic nije bio dovoljno osjetljiv. Ti pratis ovulaciju necim?

Pratila sam trakicama ovulaciju i bazalnu mjerim svaki dan… moguće da sam dan poslije ovulirala, jer nisam imala nagli skok temperature… ko će ga znat. Test je najosjetljiviji sa crvenim crtama, baš kako si me uputila 😞

Pa polako nesto ova tvoja bazalna radi. Jos je malo visoka za vjesticu.. nemoj da se razocaras, ako ne sad neka bude vise sreće sledeci ciklus 😘🍀🤞

Ma naravno! Bit će kad je zapisano da bude, stalno si to ponavljam... naravno da budem malo tužna kad dođe vještica, ali brzo se vratim na svoj pravac.
    Stigle su mi i zelene trakice za LH 🥳
    Hvala ti ❤
    Kako se ti osjećaš?

Pipin
    07. Travanj 2022. 09:11

Angiee

Pipin 🥰🥰🎉🎉❣
    M bit ce sve u redu, mora biti 🤗

Cure, javim vam se večeras kad se vratim s pregleda 🤞🏼

Sretno!!

• Nik135
    07. Travanj 2022. 09:11

Pozdrav cure,  od kojeg dana ciklusa koristite LH trakice? Inače su mi ciklusi uredni, no prošli je bio 26 dana, ujedno i prvi od kada radimo na bebi pa sam odlučila loviti ovulaciju trakicama.  Naručila sam on-line pa čekam da mi stignu. One se također koriste prvim jutarnjim urinom, ili je svejedno?

lil_me
    07. Travanj 2022. 09:18

Pipin

Žene, ja radila test jutro 🙊🙊🙊🙊🙊🙊

https://ibb.co/4R4bJmb

💃💃💃💃💃💃💃
    Želim ti školski urednu trudnoću ♥️♥️

Ja sam saznala da sam trudna isto sa CB digitalnim testom, isto pisalo 1-2 tt, evo sad je 4t4d, nemam ni jedan simptom, nijednom nije bio zatvor, dva tri dana napuhan stomak i iscjedak, drugo ništa.... I drago mi je, jer ću moći bez problema raditi, kažu da simptomi dolaze na velika vrata 6tt, pa ćemo onda vidjeti....

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.