Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • caro22
    06. Travanj 2022. 21:18

Cure samo kliknite prijava adminu i da se ova osoba makne,jer zaista sa ovakvim komentarima je previse. 
    Pokvarena osoba koja ocigledno nema svoj zivot nego visi na mobitelu u iscekivanju kad ce se nasrat.  Ovo je zaista preslo sve granice.
    Sjedi doma i bavi se svojim zivotom,ali ocigledno je toliko trul i dosadan da moras ulazit u odredene forume i pljuvat po drugim ljudima. Nadi si nekakvu zanimaciju umjesto da drkas picku na mobitelu i iscekujes vjesti odredenih osoba kako bis mogla svoje frustracije lijecit na njima.
    Fuj,odvratno

Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 21:22

Nebi se čudila  da nije "slatka mala"🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ugl ...samo ju zanemarite...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• caro22
    06. Travanj 2022. 21:26

Mare3112

Nebi se čudila da nije "slatka mala"🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ugl …samo ju zanemarite…

Ocigledno je neka ne informirana osoba i ne zrela,jer jedna zena koja ima stav i kulturu ovakvo nesto si nece dozvolit. Da pise okolo po forumima stvari koje najbolje znaju doktori koji su to i zavrsili. Ali okej,samo prijava adminu i cao

lil_me
    06. Travanj 2022. 21:40

Mare3112

Nebi se čudila da nije "slatka mala"🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ugl …samo ju zanemarite…

Nešto mi previše gramatički ispravna za nju, a mozda je bas to trik... "dvije različite osobe"
    Kejsy, znaš da smo svi uz tebe, cuvaj se i upali se glazbicu i odmori..🥰
    ..ti trola preskoči, a mi ćemo se svađati 🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

bodido
    06. Travanj 2022. 21:54

proljetnica

Dakle “ćelija” iliti jajna stanica se ne spusti iz jajovoda u uterus nego iz jajnika dospije do jajovoda, tu dođe do oplodnje i embrij se onda nakon nekoliko dana, obično 3 spusti u uterus. To je mikroskopske veličine, oku nevidljivo. Vanmaterična, koju ti btw nemas, ne može na taj način dospijeti iz jajovoda u uterus jer je puno puno veća nakupina stanica a pogotovo ne možeš vidjeti komade tkiva jer bi to bila već veća trudnoća koja bi se vidjela na UZV koja bi se riješavala salpingektomijom. Sve ovdje s potvrđenom trudnoćom znaju da se na UZV vidi plod od 2-3 mm a di ne bi “veći komadi tkiva”. Shvacam želju za trudnoćom ali sve ove dalje gluposti koje si napisala ne shvacam

Zasto gnjaviti nekoga tko se ionako nosi s teskom situacijom? Ovdje smo da si medusobno pruzimo podrsku i razumijevanje.
    Nema potrebe navlaciti specificnu rijec kojom se opisuju odredene stvari ili neciji strah. Veci ugrusci, posebno ako nisu crveni, mogu laiku izgledati kao tkvio i tako ce ga okarakterizirati. I sama sam tako opisivala sto je iz mene izlazilo svojoj ginekologici i pokazivala slike pri cemu me ni u jednom trenutku nije napala kao sto ti radis ovdje. Nema tu niceg pogresnog, ali ima pogresnog u tome da se vlastite frustracije iskaljuju na drugima. 

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

Deic17
    06. Travanj 2022. 21:55

proljetnica

Dakle “ćelija” iliti jajna stanica se ne spusti iz jajovoda u uterus nego iz jajnika dospije do jajovoda, tu dođe do oplodnje i embrij se onda nakon nekoliko dana, obično 3 spusti u uterus. To je mikroskopske veličine, oku nevidljivo. Vanmaterična, koju ti btw nemas, ne može na taj način dospijeti iz jajovoda u uterus jer je puno puno veća nakupina stanica a pogotovo ne možeš vidjeti komade tkiva jer bi to bila već veća trudnoća koja bi se vidjela na UZV koja bi se riješavala salpingektomijom. Sve ovdje s potvrđenom trudnoćom znaju da se na UZV vidi plod od 2-3 mm a di ne bi “veći komadi tkiva”. Shvacam želju za trudnoćom ali sve ove dalje gluposti koje si napisala ne shvacam

Cemu ova tvoja zatrovanost? Jbt, zena lezi u bolnici, psihicki i fizicki slomljena, imas li ti ista empatije u sebi? Sve si nekako mislim da si neka iskompleksirana osoba koja je bila tu medju nama, ali se jednostavno nisi uklopila ovdje, a bas zbog te kompleksiranosti, si se osjecala odbaceno, pa si sada hranis ego na ovaj nacin...zavist je zajebana stvar, koja je tesko izljeciva, a kod tebe je ocigledna

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    06. Travanj 2022. 21:59

proljetnica

Vjerovatno te nema tko trositi, da izbaci to zlo iz tebe, pa onda dodjes ovdje rasipati svoje zlo...frustrirana, nedojebana budala

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Deic17
    06. Travanj 2022. 22:11

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

lussy2205

Mislim da ovaj đoger za brisanje govana uživa kada ga vrijeđamo 😋 Samo ignore i prestati će,osim ako nije šizofrena i vodi razgovor sama sa sobom.🥱

Ma zao mi da nesto ne nauci, mozda ima nade.. da joj koja siva celije proradi malo bolje.. nada umire poslednja..

Ma nemoj joj se uopce opravdavatii...nije vrijedna nimaloooo...dobro je rekao netko iz prijasnjih komentara: ti odmaraj, a mi cemo se loptati s njoom 😊😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Ella..
    06. Travanj 2022. 22:52

Žene,  čitam sve ove komentare i evo u čudu sam da ste same sebi dopustile da vas netko izbaci iz takta i da pišete tako ružne riječi. 
    Oduvijek smatram da nema potrebe da se spušta na nivo osobe koja je bezobrazna i zla, jer samim tim ispada da ste poput nje. 
    Sve znamo iz kojeg razloga smo tu i čemu ovaj forum služi,  meni je muka bila čitajući sve ovo. Shvaćam da su vas možda neke riječi povrijedile (točnije Kejsy) ali isto tako smatram da je ignoriranje bolje i ljepše riješenje te da se trebamo posvetiti jedna drugoj i pokušati pomoći jedna drugoj, podupirati se i sl.
    Ovakvih trolova će uvijek biti i na to ne treba obracati pozornost. 
    Ne mislim ništa loše,  nego jednostavno nisam ljubitelj ružnih riječi ni psovki i nisam iz tog razloga na ovom forumu ☺️
    Laku noć

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Christine
    06. Travanj 2022. 22:58

Ella..29..

Žene, čitam sve ove komentare i evo u čudu sam da ste same sebi dopustile da vas netko izbaci iz takta i da pišete tako ružne riječi.
    Oduvijek smatram da nema potrebe da se spušta na nivo osobe koja je bezobrazna i zla, jer samim tim ispada da ste poput nje.
    Sve znamo iz kojeg razloga smo tu i čemu ovaj forum služi, meni je muka bila čitajući sve ovo. Shvaćam da su vas možda neke riječi povrijedile (točnije Kejsy) ali isto tako smatram da je ignoriranje bolje i ljepše riješenje te da se trebamo posvetiti jedna drugoj i pokušati pomoći jedna drugoj, podupirati se i sl.
    Ovakvih trolova će uvijek biti i na to ne treba obracati pozornost.
    Ne mislim ništa loše, nego jednostavno nisam ljubitelj ružnih riječi ni psovki i nisam iz tog razloga na ovom forumu ☺️
    Laku noć

Ella slažem se u potpunosti s tobom. Baš danas sam odlučila priključiti se grupi jer sam imala pitanje koje me mučilo i smatrala sam da je ova grupa super jer dijelimo svoja iskustva i podupiremo se. Međutim kada sam vidjela sve ove ružne riječi ostala sam u čudu. Ako vam neka osoba izgovori nešto ružno to govori o njoj samoj, a ako vi vratite to govori o vama. Toliko od mene i nadam se da će se situacija malo smiriti i da će ovo stvarno biti grupa jer to je razlog zašto sam danas napravila račun. Ukoliko to ova grupa nije onda sam jednostavno došla na pogrešno mjesto. Lijep pozdrav želim svima, puno plusića i zdravih trudnoća 🤞🤰

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.