Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bodido
    06. Travanj 2022. 18:52

Mart0409

bodido

Nego, ja danas bila kod doktorice. Izgleda da je prosli ciklus cudno smedarenje bila moja endometrioza tako da je sve ok. Imam folikul 18x20,9x17,89 mm (na jajniku na kojem je cista 4 cm tak da je ovaj mjesec upitan…). Doktorica rekla danas obavezno u akciju jer ce sutra ovulacija, ali meni trakice ne potvrduju bas to… Po tome kako je, peak ce biti tek za dva dana. 🤔

https://ibb.co/3hMK8s3

Btw Marto0409 hvala na uputi kako ucitati lh trakice!

Slika ti se ne može otvoriti. 🤔 Pazi moja trakica od prije 2 dana ujutro je bila svjetla.. popodne malo tamnija i navečer. A jučer cijeli dan (radila sam 3) tamna, iste linije. Mada sad kad gledam kao da je prva koju san radila bila tamnija od kontrolne.. Tako da radi trakice i akcija. Mani se foruma. 😅

Hahaha evo bacam se u akciju! 🤞🤞🤞

Angiee, od 2018. Endometriom je, velicinom je varirao od 3 do 5 cm. U lipnju idem u Ambulantu za endometriozu. Ako do tada ne ostvarim trudnocu, idem na laparoskopiju. 😩

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

bodido
    06. Travanj 2022. 18:53

A slika zaboravila. 🤦‍♀️ Ne znam sto krivo radim...

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    endometrioza i Hashimoto

bodido
    06. Travanj 2022. 18:55

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Siri 🐾

Uhhhhh…vrtlog emocija na temi!
    Marema ja sam dobro! Malo iscjetka na dane,bolovi onako ne strašni ali si ne dam misliti da je nešto loše i iščekujem napeto idući pregled!
    super za taj DPO,ali držim vam fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Kejsydraga moja pa ja ne znam dokle igra živaca kod tebe! Ja se raspored seksanja,pretužno i pretragično. Čuvaj se i drži se! 😘

Draga samo miruj koliko mozes i neka sve bude kako treba. Kod mene je totalni preokret. Saznala sam od nazelnika da sam "legenda" tj moj slucaj iz 2008. Mislio me covjek slati kuci pa da se vratim u slucaju promjena kad je skongaonkonsam jer se mi nismo vidjeli ranije jer sam bila na odjelu pored, prica covjek moj slucja u detalje ja se rasplakala. Kaze da ce uputiti moju doktoricu (i ona je dosla i bila mi na UZ) a ona je njegov ucenik. Kod koga da se raspita dalje z amene za IVF ili sta oni predlazu jer su strucnjaci u tom pravcu. Takav rolerkoster se desio danas da sam eto oplakala ali iz koje emocije ne znam.. kaze nacelinik sta god treba psihilog, ili sokive da ti donesem donosicemo i to.. ja zinula.. kad je otisao kaze ova moja sto je u sobi sa mnom uuu sta se tebi desilo kad on proznaje da je to bio ogroman propust… .. eto ja sam basss danas ono haos kad dodjem kuci malo ovo sve bolje opisem. Ali eto imam sad stvarno tretman bassss. Kaze doco nema emocije koju ti sad da pokazes nije na mjesti.. znam sta si prosla…😶 Ja sam eto jos u soku.

Neka te sada paze i maze ako nista drugo! Drzi se! 🤗

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    endometrioza i Hashimoto

Ella..
    06. Travanj 2022. 18:58

bellanaa

Ella..29..

bellanaa

Ella..29..

bellanaa

Ella..29..

kokii2219

slatka_malena_

Curke imam pitanje znam da nekad postavljam pitanja glupa ali ocu bit sigurna
    Posto sam ja trudna jel se smije Prat sudje kuhat cistit saginjat u basti kad se nesto sadi i tako to

Aj ohladi malo Bgti.. eto ne smijes nista samo moras lezat i zapomagat dajte mi ovo dajte mi ono. Ne smijes ni disat ako si trudna vise od 400 udaha na 2 sata….🙄🙄

Hahahaha 🤣🤣🤣
    Baš vala, i za disanje je upitno da li se smije 🤣

Ona je malo veći troll. Zato ja i dalje izbjegavam nju u punom luku. Nek si zapiše na kojoj temi kaj piše….

Ella kako si tiiiii? Ima kakvih simptoma ☺️

Pahuljica tebi nije mjesto na ovim temama…
    Kejsy ja ti mogu samo poslati puno razumijevanja i strpljenja 💙♥️

Draga moja, mene i dalje grudi bole, a bradavice da ne spominjem.
    Bio me je 2 dana stomak bolio kao da ću svaki tren dobiti i sada evo zadnja 2 dana ništa. Nije mi jasno što se događa 😅🙄
    Kako si ti, simptomi?! Da li ćeš umakati uskoro?🤗

Mene isto grudi bole i bradavice su uzasno osjetljive drugih simptoma nema, malo me jajnik žuljao prije 2-3 dana i to je sve. Suhoća, nema nikakvih iscjedak ☺️🤦
    Kupila sam tri testa mozda u ned…a ti?

Uh ti si se naoružala😁🤗 držim ti fige da bude plus!! 🤞🤞
    Ja ne planiram raditi test jer u ponedjeljak imam pregled pa ću pričekati ponedjeljak da vidim što će čika doktor reći 😁😁

Ja baš ne osjećam da jesam trudna i ne očekujem nista 🤷 nekako mi cijeli ciklus čudan haha

Također,  ne očekujem ništa i ciklus je najcudniji dosad, valjda jer sam počela pratiti i koristiti LH trakice pa se i tijelo uzvrtilo🤣🤣
    Nikada prije nisam imala takve bolove u jajniku kao što sam imala kada je bila O. 
    Mene više pati da ne dođe M do ponedjeljka. Da obavim taj pregled, onda neka lije🤣

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 19:27

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Konacno se osjecam bolje, dans je bas bilo lose, protisak 90/60, glavobolja, grcevi, krvarenje, bol sa ljeve strane, slosilo mi se par puta, ugrusci i sad i komad veci tkiva 🤞 pa se nadam da je to to. Ali svakao je cekanje bete do petka. Ali dobila i kaficu i prodje glavobolja, grcevi popustili tako da sam kao nova. Joj cure bas mi puno znacite nek vam ovaj ciklus bude najsretniji 🤞

Baš mi je drago da si dobro 🥰 najrađe bi ti poslala najveću čokoladu na svijetu 🤣😊♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pipin
    06. Travanj 2022. 20:02

Kejsy - jako mi je drago da si bolje ❤️

Ja ponavljam test sutra ili prekosutra. Nešto mi baš smeta za grudi kad mi malena doji, čudno mi je i to...

Missy87
    06. Travanj 2022. 20:18

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Konacno se osjecam bolje, dans je bas bilo lose, protisak 90/60, glavobolja, grcevi, krvarenje, bol sa ljeve strane, slosilo mi se par puta, ugrusci i sad i komad veci tkiva 🤞 pa se nadam da je to to. Ali svakao je cekanje bete do petka. Ali dobila i kaficu i prodje glavobolja, grcevi popustili tako da sam kao nova. Joj cure bas mi puno znacite nek vam ovaj ciklus bude najsretniji 🤞

Bitno je da si ti bolje! Odmah je lakse citati te! ❤️
    Samo se drzi, jaka si! 💪🏻
    Kod mene nista, jos je nema danas.. Malo bole cice, pa ne bole, pa malo boli donji dio ledja pa ne boli.. Al doci ce sutra, ako ne prije 🙈😂😂

❤️🙏🏻

Missy87
    06. Travanj 2022. 20:26

Missy87

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Bitno je da si ti bolje! Odmah je lakse citati te! ❤️
    Samo se drzi, jaka si! 💪🏻
    Kod mene nista, jos je nema danas.. Malo bole cice, pa ne bole, pa malo boli donji dio ledja pa ne boli.. Al doci ce sutra, ako ne prije 🙈😂😂

Ispravak, sad piskila, provjerila cervix, mlijecna sluz.. Eto.. 🙈
    Kako ste cure? Tko nam ceka test? Tko radi na bebi? 

❤️🙏🏻

• Hope1
    06. Travanj 2022. 20:34

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Samo neka si ti nama dobro,da nisi ugrožena..A ostalo ce se posložiti ..Saljem zagrljaj 😘😘

[/url

bodido
    06. Travanj 2022. 20:53

Mart0409

bodido

A slika zaboravila. 🤦‍♀️ Ne znam sto krivo radim…

Hmmm.. Prilično su svjetle. Nisan baš stručna, jer pratim prvi ciklus trakicama. Lijepo vi pokrite i danas. Sutra opet ujutro radi i možda već bude tamnija, pa popodne bude peak. Gledam po svome, kako su moje išle. A opet nismo sve iste. Samo vi u akciju za svaki slučaj. I mi ćemo još večeras. 🤭

Pogle ovo 3h poslije. 🤣 Vjerojatno sam proslu umocila preko max.
    https://ibb.co/YcFZSKY

Mi pokrili. Sutra opet. Sretno nam svima! 🤞🤞🤞

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    endometrioza i Hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.