Evo ovakoo...ja ne znam zasto se Vi neke pojedine cure ovdje cudite na to, kako smo mi neke zene, mogle upotrijebiti neke vulgarne izraze za doticnu proljetnicu i samim time dosli do zakljucka, da ako joj uzvratimo na ovakav nacin, da smo iste kao i ona...naravno da necemo ici u raspravu sa njom u nedogled, ali svatko od nas ce reagirati drugacije, pa makar to i bilo na vulgaran nacin...sve je to uredu, ja isto zelim normalnu komunikaciju, ali ako nesto ne volim, a to je onda ta odvratna provokacija...nismo sve iste, naravno uvijek mora postojati granica, ali evo, ne mozemo biti sve savrsene, pribrane zene, pogotovo ne u ruznim situacijama...ovdje se tocno vidi, tko je od nas koliko aktivan, koliko pomazemo jedna drugoj i to je najbitnije od svega na ovom forumu...ti si Christine dosla u krivo vrijeme, jer ovo je zaista rijetkost...ajde ne sikirajte se, ako i vidite neciju psovku, zazmirite i idite na komentare koji Vas zanimaju...laku noc svima 😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Evo ovakoo…ja ne znam zasto se Vi neke pojedine cure ovdje cudite na to, kako smo mi neke zene, mogle upotrijebiti neke vulgarne izraze za doticnu proljetnicu i samim time dosli do zakljucka, da ako joj uzvratimo na ovakav nacin, da smo iste kao i ona…naravno da necemo ici u raspravu sa njom u nedogled, ali svatko od nas ce reagirati drugacije, pa makar to i bilo na vulgaran nacin…sve je to uredu, ja isto zelim normalnu komunikaciju, ali ako nesto ne volim, a to je onda ta odvratna provokacija…nismo sve iste, naravno uvijek mora postojati granica, ali evo, ne mozemo biti sve savrsene, pribrane zene, pogotovo ne u ruznim situacijama…ovdje se tocno vidi, tko je od nas koliko aktivan, koliko pomazemo jedna drugoj i to je najbitnije od svega na ovom forumu…ti si Christine dosla u krivo vrijeme, jer ovo je zaista rijetkost…ajde ne sikirajte se, ako i vidite neciju psovku, zazmirite i idite na komentare koji Vas zanimaju…laku noc svima 😊😊
Naravno ja sam i za iznošenje mišljenja i za raspravu ali ipak mi ne poznajemo jedna drugu i nekako je, barem po meni neprimjereno upotrijebljavati uvrede i slično samo jer netko iznosi svoje stavove. Sve se da raspraviti na način koji ne uključuje vrijeđanje, nismo životinje pa da nemamo centar za kontrolu. To je moje mišljenje ali svatko zna svoje naravno ☺
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Evo ovakoo…ja ne znam zasto se Vi neke pojedine cure ovdje cudite na to, kako smo mi neke zene, mogle upotrijebiti neke vulgarne izraze za doticnu proljetnicu i samim time dosli do zakljucka, da ako joj uzvratimo na ovakav nacin, da smo iste kao i ona…naravno da necemo ici u raspravu sa njom u nedogled, ali svatko od nas ce reagirati drugacije, pa makar to i bilo na vulgaran nacin…sve je to uredu, ja isto zelim normalnu komunikaciju, ali ako nesto ne volim, a to je onda ta odvratna provokacija…nismo sve iste, naravno uvijek mora postojati granica, ali evo, ne mozemo biti sve savrsene, pribrane zene, pogotovo ne u ruznim situacijama…ovdje se tocno vidi, tko je od nas koliko aktivan, koliko pomazemo jedna drugoj i to je najbitnije od svega na ovom forumu…ti si Christine dosla u krivo vrijeme, jer ovo je zaista rijetkost…ajde ne sikirajte se, ako i vidite neciju psovku, zazmirite i idite na komentare koji Vas zanimaju…laku noc svima 😊😊
Čudim se jer nisam navikla na takav način komunikacije pogotovo jer to nisam očekivala ovdje . Došla sam ovdje otvorenog uma i srca da bih nešto novo saznala, pružila/dobila potporu i sve ono što ova grupa i jest.
A što ti to znači da se točno vidi tko je koliko aktivan?
Na provokacije i sl stvari ne reagiram jer kao što rekoh nisam došla iz toga razloga ovdje i samim tim nema potrebe da ista komentiram ni dotičnu Proljetnicu niti ikoga s takvim namjerama.
Već sam napisala da mi nije cilj ikoga uvrijediti niti prozivati, imam svoje mišljenje i to je to.
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Naravno ja sam i za iznošenje mišljenja i za raspravu ali ipak mi ne poznajemo jedna drugu i nekako je, barem po meni neprimjereno upotrijebljavati uvrede i slično samo jer netko iznosi svoje stavove. Sve se da raspraviti na način koji ne uključuje vrijeđanje, nismo životinje pa da nemamo centar za kontrolu. To je moje mišljenje ali svatko zna svoje naravno ☺
Kazes i sama da si se tek danas prikljucila, a dosta nas je vec dosta vremena ovdje, kroz koje smo svakodnevno, iznosili svoja iskustva, misljenja i stavove...mi ovdje ne znamo jedna drugu osobno, nikada se nismo vidjele, ali znamo skoro sve jedna o drugoj, barem sto se tice planiranja trudnoce...koji nam je dan ciklusa, dpo, tko je umocio koju lh trakicu, kada, jel dobra, nije dobra, pa test, ovakav, onakav, pa tuga, pa sreca! Ono sto je proljetnica iznosila, to nisu stavovi, to je zatrovanost, podmuklost i zlo, a na to ne mozes biti imun...ako mislis da mi koji smo ovdje, nemamo centar za kontrolu i ako ti se ne svidja ovo sto si vidjela, ima i drugih foruma 😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Čudim se jer nisam navikla na takav način komunikacije pogotovo jer to nisam očekivala ovdje . Došla sam ovdje otvorenog uma i srca da bih nešto novo saznala, pružila/dobila potporu i sve ono što ova grupa i jest.
A što ti to znači da se točno vidi tko je koliko aktivan?
Na provokacije i sl stvari ne reagiram jer kao što rekoh nisam došla iz toga razloga ovdje i samim tim nema potrebe da ista komentiram ni dotičnu Proljetnicu niti ikoga s takvim namjerama.
Već sam napisala da mi nije cilj ikoga uvrijediti niti prozivati, imam svoje mišljenje i to je to.
Ella i sama znas da nije bilo ovakvih eskalacija na forumu dosada, razumjela bih da se to desava na svakodnevnoj bazi, ali ovo kako je doslo, tako ce i proci i opet idemo dalje...i trebas imati svoje misljenje i nitko ti ga nece oduzimati...kada sam napisala aktivna, mislila sam na to u kolikoj mjeri, pruzamo potporu jedni drugima, eto, na to sam mislila
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Da ali upravo zato što svaka od žena prolazi kroz određene probleme ili nedoumice trebamo biti podrška. Uostalom čitala sam ja danas poruke i K je prva počela sa psovanjrm i vrijeđanjem samo zato što je cura iznijela svoj stav. Možda ta cura nije u pravu i bila je gruba u svom komentaru, ali prva nikoga nije uvrijedila. Ja govorim samo o tome. Žao mi je svaku ženu koja prolazi kroz bilo koji težak period i tu sam podrška svakoj i želim da se sve dobro završi, ali vrijeđanje neću podržati. Vi to možete nazvati srčanošću ali ja sam radije za argumentiranu raspravu i smatram da je to i ljepše i efikasnije.
A to da li ću ja ići na drugi forum ili ću se ovdje nastavljati i govoriti kako nema potrebe za vrijeđanjem je na meni ☺
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Proljetnica je postigla što je htjela: unijeti nemir u našu grupu komentarom koji zbilja nije bio potreban ni konstruktivan.
Nemojmo joj dopustiti i davati materijala da papa kokice doma na kauču i nasladjuje se.
Cao devojke,
Kejsy nadam se da si danas bolje i da ce se stvari vratiti u normalu sto pre, saljem ti snagu.
Devojke cestitam na ➕ zelim vam svu srecu.
Od mene na zalost nista ovaj ciklus, dobila sam sa jakim bolovima i ugruscima 6 dana pred ocekivani ciklus, evo vec prolazi, pa vise srece drugi put, nema negativnih misli. :)
Doticna Proljetnice, imam samo jednu stvar da ti kazem, a to je da bez obzira kome si uputila takve komentare tebi fali samo malo empatije da bi bila covek.
Verujem da je neko tvoj ne dao Bog u takvoj situaciji ne bi takve reci ni pomislila kamoli rekla ili napisala.
Zelim puno ➕ devojke :)))
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Jutro žene 🤗
Meni je danas 15 dpo, simptoma nema, vještica nije došla, iako je do sada uredno stizala na 14 dpo. Test negativan... nešto se poremetilo očito 😔
.
Keysi draga moja, svi smo tu za tebe! Žao mi je da moraš prolaziti kroz te stvari 😥 Rekla sam ti već da si dobri duh ovog foruma i zaista to i mislim. Gospođu koja se skriva iza blesavog nicka na forumu sam odlučila apsolutno ignorirati, jer više od toga ne zaslužuje. Mrzim trule duše bez imalo empatije i bježim od takvih kao od crnog vraga.
.
Pipin čestitam ti! Nek bude uredna i školska 💌
Sortiraj odgovore
Najstariji