Pipin i ja vidim crticu 🤞🏼
Ja sam kupovala te Cyclotest, ali ti ne mogu reć kakvi su jer još nisam imala ni blizu crtice ništa 🤣
Ugl, meni je bia negativan s pravom, pa bar je tu bia točan 😄
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Drage moje žene! Nova sam u korištenju LH trakica i tražim vaše mišljenje. Koristila sam One Step zelene trakice jačine 20 mIU/mL i test mi nije pokazao pik niti je pokazao izjednačavanje testne i kontrolne crtice, testna je bila jako blizu kontrolnoj i sutradan je već počela slabiti jačina, danas jos više. Po tome mi se čini da mi trakice ne odgovaraju i da je možda pik bio 04.04. Pokrili smo 02. i 04. pa se nadam da sam uspjela pogoditi plodne dane 🤞🤰Prilažem sliku pa mi recite svoje mišljenje 😘
https://ibb.co/mzB0nPF
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Kejsy - neka samo prodje čim bolje za tebe, molim se za to🥺💪🏻 Drži se ❤️
Najbitnije je da si tamo pod njihovom kontrolom, bit ce to dobroo Kejsy mojaa, drziii seee ❤❤❤❤ curke moje, pitanjce za Vas...ima li netko od Vas ovdje da je prosao biokemijsku i koliko Vam je trebalo nakon toga da ostanete trudne? Sa biokemijskom racunam 3 ciklusa bezuspjesno..hvalla Vam na odgovorima ❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Kejsy s tobom sam u mislima. Samo da bude s tobom sve uredu, da bude sve samo otislo, da nebu trebala inekcija. 🙏🏻🙏🏻 A su rekla zakaj beta pada i raste? Imaju neko objasnjenje?
Deic ja sam imala biok i krajem 11 mjeseca i pocetkom 2 mj, i radila sam pretrage, hormoni mi nisu oke i brisevi isto, ali danas mi je zadnji dan terapije, kod endokrinologa sam narucena. Tako da, ako su tebi svi nalazi dobri, onda se ne brini. Uskoro bu opet plusic. 😊
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Doduse nakon 5 min se na dobro svjetlu nesto sitno vidi ali mozda je to ta evaporacijska ili sam ja previse umislila. Jbmu zivot zato sam ja za digitalac i to kad kasni ovo je igra zivaca haha
https://ibb.co/6n6h2FV
Ja ti ovdje vidim crticu! 🤞🏻🤞🏻
❤️🙏🏻
Kod mene i dalje neizvjesno. Na UZ se nemoze vidjeti nista beta je premala. Ono sto je dobro slobodne tekucine nema, tako da unutarnjeg krvarenja nema. Danas sam pocela krvariti ugrusaka dosta bol vise sa ljeve strane, beta porasla na 60 sto je mnogo lose u ovom momentu. Juce je juce je sa 60 pala na 43 danas se popela opet na 60… Ne moze kod mene nista jednostavno. Ostajem u bolnici do daljnjeg u prtak beta ponovo fo tad sam tu za svaki slucaj ako bi nesto kremulo na gore. Ja se stvarno nadam da ce sa ovim krvarenjem sve samo otici. I da mi nece morati davati injexciju jer je mnogo rizicna.. stvarno kad ovo zavrsi moram jos jednom prokontati sta dalje…
Stalno si mi u mislima i nadam se da ce biti sve ok! 🤞🏻
Ajme sto sve prodjes, netko bi poludio do sada tako da svaka ti cast! ❤️❤️
❤️🙏🏻
Kejsy s tobom sam u mislima. Samo da bude s tobom sve uredu, da bude sve samo otislo, da nebu trebala inekcija. 🙏🏻🙏🏻 A su rekla zakaj beta pada i raste? Imaju neko objasnjenje?
Deic ja sam imala biok i krajem 11 mjeseca i pocetkom 2 mj, i radila sam pretrage, hormoni mi nisu oke i brisevi isto, ali danas mi je zadnji dan terapije, kod endokrinologa sam narucena. Tako da, ako su tebi svi nalazi dobri, onda se ne brini. Uskoro bu opet plusic. 😊
Pa na zalost tako se obicno ponasa vanmatericna trudnoca . Samo je rano da se vidi i da budemo sigurni, tako da i dalje neizvjesnost… Doco ne predlaze vise pokusavanje prirodnim putem . A ja kad ovo prodje moram dobro razmisliti o IVF-u ..i svemu .. nekad ovakve stvari budu znak.. e kakav pokusavam da dokucim
Jesi dosla kući ili još tamo ležiš? Jel te šta boli ? Nadam se da ne...i da si u redu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Drage moje žene! Nova sam u korištenju LH trakica i tražim vaše mišljenje. Koristila sam One Step zelene trakice jačine 20 mIU/mL i test mi nije pokazao pik niti je pokazao izjednačavanje testne i kontrolne crtice, testna je bila jako blizu kontrolnoj i sutradan je već počela slabiti jačina, danas jos više. Po tome mi se čini da mi trakice ne odgovaraju i da je možda pik bio 04.04. Pokrili smo 02. i 04. pa se nadam da sam uspjela pogoditi plodne dane 🤞🤰Prilažem sliku pa mi recite svoje mišljenje 😘
https://ibb.co/mzB0nPF
To ti je ok. Tako i meni bude, samo sam prosli mjesec bas pogodila peak. Tad kad je blizu/kao kontrolna mozes vise puta dnevno testirati da budes sigurna, a mozes i s bazalnom temperaturom usporediti ako ne zelis trositi trakice. 😁
Cim krene slabiti, znaci da je peak prosao i slijedi ovulacija. Uhodat ces se, zbunjujuce je prvi put. 😁
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Sortiraj odgovore
Najstariji