Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 17:07

proljetnica

Kakva bujna mašta, bete koje se dižu i padaju, vanmaterična koja se “sama riješava”…može slike tih padajuće-dižućih beta? Svašta ćemo ovdje pročitati 😂

Kak je tebi dosadno u životu!!! Bolje ti je da se primiš knjige ... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kokii2219
    06. Travanj 2022. 17:09

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

proljetnica

Kakva bujna mašta, bete koje se dižu i padaju, vanmaterična koja se “sama riješava”…može slike tih padajuće-dižućih beta? Svašta ćemo ovdje pročitati 😂

Znas sta ajd ne seri!!!! Kad moram psovati idiotkinjo zenskog roda. Debiluso obrazuj se.. da mogu ja biti i ovakva.. glupaco meni je vec zivot bio u pitanju sad je opet.. a treba je li da ti kartom slikam.. idite idi napravi nesto od tog svog idiotski dosadnog zivota i ne smaraj zene koje se boze za svoje bebe, za zivot.. eto neka si ti pametna a nacelnik klinike glup pa ne zna da je rizik beta koja nakon pada poraste.. o joj za si mi blizu pljunula bih te, dirala te ne bih da ruke ne prljam.. to si jedna bassss poremecena osoba..

Pusti kretena, nek' je ona eto dr. nauka koji zna za sve i moze protumaciti sta je ispravno. Auu.. ne nerviraj se zbog trolova koji se ne bave nicim drugo osim necijim tegobama prave sebi na volju.. ima Bog sve se vidi, opusteno😊

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

happy_m
    06. Travanj 2022. 17:22

Cure koje ste slikale testice mislim da je to to, tako vam je meni bila slaba u prvoj trudnoći i svakim danom je bila sve jača, držim fige da nam sutra preksutra pošaljete još jače crtice.
    Kejsy želim ti svu snagu ovoga svijeta da izađes iz ove situacije jača nego ikad, a komentare ovakvih padobranaca zaobidi u širokom luku jer nisu vrijedne ni jedne tvoje riječi a kamoli utrošenog vremena, drži se ❤

happy_m
    06. Travanj 2022. 17:25

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Cure nije kretenusa vrjedna nerviranja.. nego pitanje. Zna neko nesto da mozda moze pomoci sa isticanjem plodne vode ili da bar se vise stvara? Jer znam da sam negde citala slicaj zene iz Kanad ada je imala problem sa tim i da je primila nek inekcije i da zaustavljeno isticanje plodne vode. Za moje znanje tesko da se sta tu moze uraditi, ali tu vas ima dosta mozda neko zna? Neki podatak pa cisto ka kazem curi u kompravcu da istrazuje…☹️ Jadna mora izgurati do 7 mj da bi mogli bebu spasiti.. a ona tek u 5.

Znam da inače kažu da se plodna voda sama obnavlja do nekog mjeseca u trudnoci i da savjetuju pit puno vode, to je ono čega se sjećam kad sam bila trudna

kokii2219

slatka_malena_

Curke imam pitanje znam da nekad postavljam pitanja glupa ali ocu bit sigurna
    Posto sam ja trudna jel se smije Prat sudje kuhat cistit saginjat u basti kad se nesto sadi i tako to

Aj ohladi malo Bgti.. eto ne smijes nista samo moras lezat i zapomagat dajte mi ovo dajte mi ono. Ne smijes ni disat ako si trudna vise od 400 udaha na 2 sata....🙄🙄

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

Pipin

proljetnica

Ajd prošeći dalje...

kokii2219
    06. Travanj 2022. 17:26

happy_m

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Cure nije kretenusa vrjedna nerviranja.. nego pitanje. Zna neko nesto da mozda moze pomoci sa isticanjem plodne vode ili da bar se vise stvara? Jer znam da sam negde citala slicaj zene iz Kanad ada je imala problem sa tim i da je primila nek inekcije i da zaustavljeno isticanje plodne vode. Za moje znanje tesko da se sta tu moze uraditi, ali tu vas ima dosta mozda neko zna? Neki podatak pa cisto ka kazem curi u kompravcu da istrazuje…☹️ Jadna mora izgurati do 7 mj da bi mogli bebu spasiti.. a ona tek u 5.

Znam da inače kažu da se plodna voda sama obnavlja do nekog mjeseca u trudnoci i da savjetuju pit puno vode, to je ono čega se sjećam kad sam bila trudna

Daa to sam i ja nacula da se treba pit tekucine dosta, tj vode kako bi beba sebi proizvodila dovoljno, mirovati nema dizanja teskog i apstinencija od odnosa dok se ne ustanovi jel opasno po zivot bebe i mame.

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 17:27

slatka_malena_

Curke imam pitanje znam da nekad postavljam pitanja glupa ali ocu bit sigurna
    Posto sam ja trudna jel se smije Prat sudje kuhat cistit saginjat u basti kad se nesto sadi i tako to

Cure su ti ovih dana napisale romane ...vezano za isto pitanje... Ako ti ginekolog nije prepisao drugacije neznam zasto nebi takve stvari radila...pa ja radim i idem na posao normalno a radim fizički...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 17:30

Ova mala je trudna 4 tj  ..pa 7 tj... pa ide ginekologu pa neide....pa sadi...pa ne sadi..  pa kuha pere čisti. . Pa nebi da kuha pere I čisti... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kokii2219
    06. Travanj 2022. 17:32

lussy2205

Cura postavlja pitanja kao da ima IQ sobne temperature,nije mi jasno,kako netko može biti tako (NE)informiran i nezreo…..

Sobne temperature u januaru zavrnutih radijatora i otvorenih prozora.. uzas ne mogu da vjerujem majke mi. 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.