Mene isto baš ne boli inače. A sad ćemo vidjeti. Radila sam danas test, ali nema nista. 10dpo. Čini se da nista
Mozda je jos malo rano…
U pravu si, ne da je rano nego je prerano na 10 dpo pozitivnih testova bud vrloooooo malo.. zato i kazem ako se umace testic da se malo smiri radoznalost, to je ok, ako se ocekuje da taj dan bude poztivan test onda ga nemojte raditi jer se samo isfrustrirate.. nista to ne znaciPozdrav cure moje.❤
Nadam se da ste sve dobro i da se drzite.
Kejsy drzim fige da sve bude dobro i da rezultati budu uredu.
Mene jucer nije bilo bila sam u nekoj guzvi i malo sa prijateljima dragi i ja.
Neki dan sam se zalila na bolove,ali evo jucer sve proslo koda nista o cisto barem da otprilike znam. Dok jos nije kontrola kod ginekologa da potvrdi da je sve uredu mi smo svejedno krenuli u akciju od proslog mjeseca pa sta bude,ne mozemo nista izgubiti.
Najbitnije da vi pokrivate bar svaki drugi dan. A mozda da si narucis LH trakice, ako vam ne uspije odmah ovaj ciklus. Jer treba vremena nakon kontracepcije da se ciklus regulise.. A trakice bas pomognu da se ulovi ovulacija. U svakom slucaju sretno i nadam se d ati nista od tog nece trebati, da vam uspije iz prve 🤞🍀
Hvala draga i ja se nadam da hoce. Eto samo me malo muci to sto nakon prestanka pilula prva vjestica mi je dosla nakon 40 dana. Druga je dosla na 25 dan ciklusa i bila je tocno onakva kakva je bila i prije kontracepcije,obilna i bolna naravno. Tako da ja sad racunam cikluse 25 dana da imam nekako po cemu racunati. Mozda ne bude tako,mozda bude 28 na kraju ne znam. Zato sam pogubljena jer niti ne znam kada je ovulacija zbog toga. Mada smo rekli mi cemo pokrivati cijeli mjesec pa sta bude bude. Cekamo jos da nam se zakaze kontola kod ginekologa,da on isto potvrdi da je sve uredu. Ako uspije ovaj mjesec super ako ne iduci definitivno uzimam LH trakice da znam otprilike kad je O. Jer ja sam vam inace veliki panicar odmalena i uvijek kad je nesto ja odmah doktoru i sve,pa sad nekako mislim da niti nemam ovulaciju jer mozda nije ciklus reguliran kako treba. Ne znam vise ni sama nekad sam si smjesna🤣Ali dobro,idemo pomalo jedno po jedno pa cemo vidjeti sta ce bit na kraju.
Dobri dan curee. Ustala jutros i naravski stala menga JUPIIII KONAČNO. Sinoc i preksinoc sam sanjala "mokre snove" i pozitivan ishod s muzem 😂😂. Mozda je neki dobar znak kao kod nase Mare🤞🏻za 2 dana krecem umakati LH a veceras lagano akcija za pripremu 😂💪🏻.
Uzbudjena sam kao da mi je prva bracna noc hahahah.. ajmo cure kojima kasni dajte nam te testice i pozitivnu energiju za nas ostaleee!!! Sad idem da uradim poslove po kuci jer na sta drugo iskoristiti godisnji odmor nego na veš, suđe, prašinu usisivač i krpe😂😂. Nadam se da ste sve uredu.
Keysi drzim fige danaaasss nadamo se svemu najboljem i da su ti simptomcici sve neki dobar znak da ce sve ipak uspjeti😍. Javljaj dalje
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Mi smo sve nestrpljivije nego Kejsy. 🤣🤞
Nego djevojke iz Zagreba, cervikalne briseve na klamidiju, ureaplasmu, aerobe itd nosim u Rockefellerovu 7? Doktorica rekla da cemo sve napraviti za svaki slucaj. Poslala me i krv vaditi, i OGTT. Ne rade li to samo trudnice? 🤷♀️
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Mi smo sve nestrpljivije nego Kejsy. 🤣🤞
Nego djevojke iz Zagreba, cervikalne briseve na klamidiju, ureaplasmu, aerobe itd nosim u Rockefellerovu 7? Doktorica rekla da cemo sve napraviti za svaki slucaj. Poslala me i krv vaditi, i OGTT. Ne rade li to samo trudnice? 🤷♀️
Je je to nosiš sama u Rockefellerovu, iza ti je lab ne ona glavna zgrada..uputi te zaštitar 😊
Pa koliko ja znam ne, rade to svi. Ako si imala nekad neka odstupanja sa šećerom, dobro je napravit i to. Moj je šećer prije varirao i radio mi čudesa u tijelu i jedino smo OGTT-om uspjeli skuziti da mi tijelo reagira drugačije na šećer, ne raste nego pada i dolazi do hipoglikemije..tak da nije to loše napraviti 😊
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Kejsy sretnoooo danasss 🤞🏼🤞🏼🥰
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
https://ibb.co/V3fzYhH
Odradila ja rani test i nula.. Ocito cemo jos jednom u borbu.. 💪🏻
❤️🙏🏻
Cureee,
evo meni 5 DC, danas krećemo s pokušajima
Naručila sam LH trakice i bazalni tomplomjer, nadam se da će mi stići do sutra
Kejsy sretno, mislim na tebe
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Zbunilo me ova bol cica, uvijek me je samo jedna bolila, lijeva vecinom.. Sasa obadvije.
No dobro, ajmo dalje, valjda cemo uspjeti jednom. 🤞🏻😏
❤️🙏🏻
Zbunilo me ova bol cica, uvijek me je samo jedna bolila, lijeva vecinom.. Sasa obadvije.
Mene su bas jako boljele prosli mjesec i povećale se za broj to je sve estrogen. Drugi će biti dobitni 😘
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mene su bas jako boljele prosli mjesec i povećale se za broj to je sve estrogen. Drugi će biti dobitni 😘
Žao mi je, neka idući ciklus bude sretan i dobitan
Sortiraj odgovore
Najstariji