Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    31. Ožujak 2022. 00:34

Ella..29..

lil_me

BlairWaldorf

lil_me

https://ibb.co/Pw1SJtf evo sličice testa…
    Mužu sam rekla kad je baka izasla, vratila se mi plačemo i smijemo se, morala sam smisliti neki glup vic 🤣🤣🤣
    Joj, baš mi je drago, i hvala svima vama na čestitkama i želim curama koje čekaju da im plusić bude što prije..
    Želim da nam se mala čuda što čvršće ugnijezde♥️♥️♥️ …
    Od simptoma nemam ništa, inače sam imala velike teške grudi pred mengu, sad ništa na njima ne osjetim.. danas mi je 10/11 DPO, jedan dan sam imala kratku bol u lijevom jajniku.. od ostalih simptoma ništa… Ni umor ni mučnine koje sam umišljala sve mjesece prije 🤣🤦

Čestitam ❤️ koja je tvoja priča ?

Sve sam istipkala i nije se poslalo 😤
    5 godina zajedno, 3 u braku, nikad se nismo posebno pazili, nikakve zaštite, sad točno ne znam od kad ne pazimo nikako (mislim bez vađenja 🤣) ali se baš trudimo od 11. mjeseca, jedan ciklus je kasnilo 3 dana, došla obilno…možda biokemijska, a možda i evaporacijska na Clear Blue…..od tada je ovo drugi ciklus…
    I ovo je prvi put da koristim lh trakice zbog očiglednog zadovoljstva umakanja članica iz grupe 🤣🤣, i umakati je odlično 🤣, kupila paket od 5 trakica u dm i cetvrti dan pošaljem ovde curama, kažu to je to, peak, zaskači…
    Imam kratke cikluse, pa sam mislila da su ovulacije ranije, ovaj put smo pokrivali smo na dan peaka i sutradan…
    Inače ništa posebno, bez dijagnoza, nepušači, sportski tipovi, 26. godina…
    Zato cure koje još nisu, kupite lh trakice

Ovo mi bas ulijeva nadu, također nisam dosad pratila ništa niti Lh trakicama niti bazalnu, baš ništa nego isto tako nismo paziti već duuuže vrijeme, ali nismo se posebno mi angazirali oko toga pa da kažem E neće me pa neće. I otkako sam na forumu , saznala sam za trakice (sramota me i reci da prije nisam čula za to) i jučer, točnije preksinoc uhvatila prvi put pik i evo sad čekam, nadam se da ću imati sreće kao ti 🤗🤗

Nadam se i ja 🥰
    Pođi mjeriti bazalnu, meni je krivo što nisam odmah od kad znam za forum...
    Btw, bila je još stara tema kad sam počela čitati i kad sam vidjela onaj uvodni post prepalo me 🤣🤣🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• avama
    31. Ožujak 2022. 01:10

Cure čestitam na plusicima!!! Zaista lijepe vijesti. 

Deic17
    31. Ožujak 2022. 08:21

Kejsy, kada ides betu vaditi?

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Missy87
    31. Ožujak 2022. 08:54

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Lida 🍀

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Meni se cini da ste svojom pozitivnom energijom natjerali iva osoba ☺️☺️ cestitam ti 🙂🙂

Ako sam koga izostavila takoder cestitam samo vas ne mogu sve pohvatat 😂

Samo se ti pridruzi curama na zimskim beibicama, a ekipa komplet sa ove teme nadam se d aupadne tamo, a neke nove cure da preuzmu temu do svojih plusica… kako bi to bilo divno

Deic17

Kejsy, pa to je tamnijee! Meni se nekako cini da ce tebi beta sutra biti dobra, jer da nije dobra, ne bi ti imala vise simptomaa, znam kako je meni biloo…kada mi je pocela blijediti, simptomi su samo nestaliii ….eh, cure moje…ja prijavljujem stari simptom, prduckala sam danas kaooo ludaaaaa, jos uvijeek…jako sam postala nervozna i malo me donji dio ledja boli, ali nista strasnoo…ali ovo prduckanje, to mi je bas nekako drago sada, jer mi se cini kao dobar simptomcic 🤣🤣🤣

Neka simptoma, samo da jos dodje i pozitivan testic, pa ti prduckaj do mile volje🤣

Ja stalno prduckam pa ni to ne mogu pripisati mogucoj trudnoci.. 🙈
    Dobro, prduckam vjerovatno radi lijekova ili sto.. 
    Ajme gledam sve ovo sto imaju kao simptome ja imam svaki mjesec..piskim puno, prduckam..😂

❤️🙏🏻

Deic17
    31. Ožujak 2022. 09:04

Missy87

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Lida 🍀

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Meni se cini da ste svojom pozitivnom energijom natjerali iva osoba ☺️☺️ cestitam ti 🙂🙂

Samo se ti pridruzi curama na zimskim beibicama, a ekipa komplet sa ove teme nadam se d aupadne tamo, a neke nove cure da preuzmu temu do svojih plusica… kako bi to bilo divno

Deic17

Kejsy, pa to je tamnijee! Meni se nekako cini da ce tebi beta sutra biti dobra, jer da nije dobra, ne bi ti imala vise simptomaa, znam kako je meni biloo…kada mi je pocela blijediti, simptomi su samo nestaliii ….eh, cure moje…ja prijavljujem stari simptom, prduckala sam danas kaooo ludaaaaa, jos uvijeek…jako sam postala nervozna i malo me donji dio ledja boli, ali nista strasnoo…ali ovo prduckanje, to mi je bas nekako drago sada, jer mi se cini kao dobar simptomcic 🤣🤣🤣

Neka simptoma, samo da jos dodje i pozitivan testic, pa ti prduckaj do mile volje🤣

Ajme gledam sve ovo sto imaju kao simptome ja imam svaki mjesec..piskim puno, prduckam..😂

🤣🤣🤣🤣🤣 hahahah, legendooo...pa ja i ne tolikoo, tako da mi ovo bas cudnooo i to najcesce nvcr, oni pravii 🤣🤣🤣🤣 a opet, nisam bas optimisticna da ce mi se desiti trudnoca, bas sam sada radila test, 21 dc, tako da mislim da se nemam cemu nadati...jedino me drzi to sto dragi i ja idemo za Sarajevo pocetkom 5 mj, mozda i neke zaruke padnu, bas imam neki osjecaj da bi mogao pasti na koljena 🤣🤣🤣nego, ajde da malo razbijemo ovu temuuu...kada ste se vi zarucile, na koji nacin? 😊😊❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

happy_m
    31. Ožujak 2022. 09:18

lil_me čestitam ti od srca i želim ti urednu školsku trudnocu ❤🍀
    Kejsy cijelo vrijeme razmisljam o tebi, vjerujem kako će beta danas potvrditi kako je sve uredu, tu smo uz tebe kao što si i ti uz svaku od nas od samog početka, drži se draga ❤
    Meni su danas stigle trakice pa ću ovaj mjesec skupa s vama uskoro pocet umakati 🤭

• bellanaa
    31. Ožujak 2022. 09:48

Jučer nista od pokrivanja :D ja zaspala, on došao kasno, danas ćemo nadoknadit :D 

Kejsi  i Siri sretno danas, držim fige da bude trodupla 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Pipin
    31. Ožujak 2022. 09:49

Deic17

Missy87

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Lida 🍀

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Deic17

🤣🤣🤣🤣🤣 hahahah, legendooo…pa ja i ne tolikoo, tako da mi ovo bas cudnooo i to najcesce nvcr, oni pravii 🤣🤣🤣🤣 a opet, nisam bas optimisticna da ce mi se desiti trudnoca, bas sam sada radila test, 21 dc, tako da mislim da se nemam cemu nadati…jedino me drzi to sto dragi i ja idemo za Sarajevo pocetkom 5 mj, mozda i neke zaruke padnu, bas imam neki osjecaj da bi mogao pasti na koljena 🤣🤣🤣nego, ajde da malo razbijemo ovu temuuu…kada ste se vi zarucile, na koji nacin? 😊😊❤

Ali 21DC je još jako rano, koliki su ti ciklusi? Kad trebaš dobiti?

Mene mužek zaprosio na klupi na kojoj smo se prvi put poljubili, totalno surprise! Zaručili se nakon 5 godina hodanja (27 godina sam imala)

Pipin
    31. Ožujak 2022. 09:49

happy_m

lil_me čestitam ti od srca i želim ti urednu školsku trudnocu ❤🍀
    Kejsy cijelo vrijeme razmisljam o tebi, vjerujem kako će beta danas potvrditi kako je sve uredu, tu smo uz tebe kao što si i ti uz svaku od nas od samog početka, drži se draga ❤
    Meni su danas stigle trakice pa ću ovaj mjesec skupa s vama uskoro pocet umakati 🤭

DRŽIM FIGE DA PADNU ZARUKEEE!

Ella..
    31. Ožujak 2022. 09:59

Deic17

Missy87

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Lida 🍀

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Deic17

🤣🤣🤣🤣🤣 hahahah, legendooo…pa ja i ne tolikoo, tako da mi ovo bas cudnooo i to najcesce nvcr, oni pravii 🤣🤣🤣🤣 a opet, nisam bas optimisticna da ce mi se desiti trudnoca, bas sam sada radila test, 21 dc, tako da mislim da se nemam cemu nadati…jedino me drzi to sto dragi i ja idemo za Sarajevo pocetkom 5 mj, mozda i neke zaruke padnu, bas imam neki osjecaj da bi mogao pasti na koljena 🤣🤣🤣nego, ajde da malo razbijemo ovu temuuu…kada ste se vi zarucile, na koji nacin? 😊😊❤

Suprug i ja smo se upoznali prije 12 godina na dan sv.Ante, a zaprosio me nakon 9 godina na taj dan u crkvi kod kipa sv.Ante..inače je sv.Ante nas zaštitnik i molimo se Njemu pa mi je baš bilo posebno , napisao je pismo i to mi citao na glas (jedva) jer smo oboje plakali i zatim kleknuo i to je to , nakon toga smo se vozili u kociji po gradu (Salzburgu) 🤗🥰

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.