Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    30. Ožujak 2022. 18:46

Kejsy, pročitala sam tvoj "roman", zar ne vidiš da si posebna u svakom smislu te riječi, očito nisi kao većina žena , iako ti se dogodilo dosta toga lošeg ti si iz toga izašla još jača i imaš veliku ulogu , a to je da nama pružaš podršku , a i mi tebi..
    Sve će biti dobro , vjerujem 🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Polly
    30. Ožujak 2022. 19:33

Bokić cure, samo da vas pozdravim! Čitam vas koliko stignem, radujem se svakom novom plusiću tako da čestitam curama 😍😍 Ne pišem previše jer uglavnom ne stignem ni pročitati, a kamoli se još osvrnuti na nešto.. osim toga, kod mene onako dosadno, 24 dc, tjedan dana do menge, ne znam jesmo uhvatili ovulaciju ovaj ciklus, mislim da nismo tako da očekujem vješticu i ništa drugo... A za idući ciklus se moram opremiti lh trakicama! Ima li tko od cura ovdje viška za prodati? 😁

Polly
    30. Ožujak 2022. 19:35

Kejsy jako mi je žao što ne možeš uživati u tim pozitivnim testovima, nadam se da će beta biti bolja sutra!! 🤞🏼🤞🏼

• bellanaa
    30. Ožujak 2022. 19:41

Kod mene je lh trakica počela svijetliti pokrivamo još danas i sutra sigurno :D 🤞🤞🤞🤞

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Pipin
    30. Ožujak 2022. 20:06

Ji Siri 🐾

Pipin

Siri 🐾

Curke evo samo da se javim! Prespavala sam većinu dana i baš sam nekako Meh raspoloženja.Grlo me i dalje boli,manje nego jučer. Temperaturu sam uspjela snizit,danas nikako nije rasla mada sam predostrožnosti radi pila lupocet da ne poraste opet i tako. Sad tuširanje i nadam se da je ujutro neće biti da se prošvercam pod onim aparatom za temperaturu u labosu 😂
    I saznala sam jednu predivnu vijesti. Seka mi je nakon godina borbe s endometriozom i operacije iste danas pokazala slikicu s uzv-a 8 tjedana trudnoće joj je i baaaaaaš sam sretna. Ako Bog da tu smo negdje,a mala će s nepune dvije godine postati seka. Kolko god sam bolesna i muči me taj miom i curkanje i sve,znam da ću kako god ove zime imati bebu u rukama,daj Bože dvije,ali ja sam još daleko od urednog ☺️🙈
    Lil_mepa čestitam! Ovo je predivno vidjeti 🥳🥳🥳

Prekrasno!!! Cestitam🥰

Hvala ti 🥰🥰 u kojoj si ti fazi? Oprosti što ne mogu pratiti ali ispisale ste toliko stranica da me strah bubnuti nešto da se ne izblamiram jer me ova neka boleština baš ubija u pojam i mozak ne da mi ne pamti nego eto,ne funkcionira nikako,ravna linija

Ma daj, ne sekiraj se, ne popamtim ni ja sve! Pohvatam sve lijepe vijesti i nadivežem se gdje imam što za reći i dodati 😆💪🏻 

Ma ja sam u najdosadnijoj fazi, zato i nisi popamtila jer nema što 🤣 4 DPO - s time da smo imali specifičnu situaciju ovaj mjesec. Suprug išao na poslovni put petak - nedjelja, a meni taman petak ujutro ovulacijska trakica pozitivna. Pokrili smo srijedu, četvrtak i nedjelju i nadamo se najboljem🥰  simptoma naravno nula jer je rano i jer sam u ludnici kako mi je malecka bolesna, a i bas me zanima jednom kd za to dodje vrijeme (🙏🏻) sto ce biti od simptoma. Npr dojim i dalje 1x dnevno tako da ja bol u grudima tipa u pmsu i to nisam imala odavna bas me zanima da li da ostanem teudna bi me boljele. Vidjet cemo...❤️ Ti samo odmaraj, gledaj serije i bez ikakvog stresa!

Radoznalica35
    30. Ožujak 2022. 20:07

Zdravo devojke, jako se radujem zbog svih vasih plusica, redovno citam i pokusavam sve da ispratim. Keysy verujem da ce sve biti dobro u tvoju korist i bas tako kako treba da bude. Drzim palceve da beta bude visoka, javi obavezno kakav je rezultat. :) 
    Ja imam jos 9 dana do ciklusa, tako da sad nestrpljivo cekam vreme za test, ovulacija mi je bila 23/24 a ciklus 11. Marta,  tako je ginekolog rekao na pregledu, danas je 20. dc. 
    Narucila sam 2 testa sa 10 mIU/ml treba da stignu za 2-3 dana. Kada ste se vi najranije testirale? :)

Pipin
    30. Ožujak 2022. 20:10

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

I nastavak (preskrolajte i ovo ako imate pametniejg posla )
    I tako kod mene uvjek neko cudo, pa mozda je i sad.. A danas evo zatvor i grudi krecu da bole, a zatvor dobro pamtim kao simptom iz prve trudnoce i to bas ili kad sam trebala dobiti ili nakon dan dva kasnjenja.. Tako da mozda su ove ludacke vrednosti kod mene normalna stvar, ko zna 🤞🍀 Od sad samo pozitivno pa sta bude Oprostite cure ako sam nekom pokvarila raspolozenje, nekako me bas sve ovo sokiralo, pa rastuzilo, pa sam malo bila ok, pa nisam, samu sebe sam izludjela… Ali kad sam kontala rano test pokazao crticu kontam super implantacija na vreme (u 10. mj je bila jako kasno) bice ovaj put ok, i onada ovako nikako da se nesto pomjeri, malo zbog proslog puta isto ovako nesto krenulo pa kontam evo ga opet, ali ne mora da znaci.. 🤞🍀 Zato ja fino sutra idem uraditi opet betu i progesteron, pa vidimo dalje.. bice kao mora A i ovaj danasnji plusic na listi mi bassss uljesao dan 💗

Slusaj, kako i ne bi variralo raspolozenje - pa radi se o zivotno bitnoj stvari 🤍 ti si dobri duh pve grupe i nadam se ds to znas! S obzirom na to koliko truda ulazes u sve nas molim Boga da ti se sve vrati trostruko i da je upravo ovo jos jedno tvoje cudo koje ce se dogoditi🙏🏻❤️

Missy87
    30. Ožujak 2022. 20:10

Pozz cure.. Vidim ovdje novih plusica, bas mi je drago i cestitam!
    Kejsy ti su predivna osoba, puna razumijevanja i uvijek das savjet, pomognes a ne znamo se osobno!
    Nadam se da ce ti sutra biti sve kako i treba biti i da ces nam javiti da je bebica u trbuhu! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Kod mene nista novo, 7dpo,piskim kao uvijek, tu i tamo iscjedak..od bolova grudi malo dodje malo prodje,dolje malo bio pritisak, pa prestao.
    Necu se zamarati previse jer cu si zivce pojesti,vec sam gledala po dpo-u neke primjere,.jesam li imala nesto slicno,. 🙈😂😂
    Stvarno, igra zivaca! 

❤️🙏🏻

Pipin
    30. Ožujak 2022. 20:12

Radoznalica35

Zdravo devojke, jako se radujem zbog svih vasih plusica, redovno citam i pokusavam sve da ispratim. Keysy verujem da ce sve biti dobro u tvoju korist i bas tako kako treba da bude. Drzim palceve da beta bude visoka, javi obavezno kakav je rezultat. :)
    Ja imam jos 9 dana do ciklusa, tako da sad nestrpljivo cekam vreme za test, ovulacija mi je bila 23/24 a ciklus 11. Marta, tako je ginekolog rekao na pregledu, danas je 20. dc.
    Narucila sam 2 testa sa 10 mIU/ml treba da stignu za 2-3 dana. Kada ste se vi najranije testirale? :)

Evo ti moje iskustvo iz zadnje trudnoce - tri dana prije dolaska vjestice negativan kao kuca. 1 dan kasnjenja pozitivan kao kuca! Ja sam nekako za testiranja na dan kasnjenja jer je onda stvar jasna, ali to sam samo ja, nisam imala iskustva npt s vanmaternicnom kao nasa Kejsy! 

Pipin
    30. Ožujak 2022. 20:13

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Meni se cini da ste svojom pozitivnom energijom natjerali moje trakice da malo "porumene" ili sam zvanicno zeznula vid blejeci u crtice i trakice

Da li se jos nekom cini da je razlika na trakici od jutros i ovoj od sad (mislim na ovu plavu sto je malo sira, nemojte obracati paznju na gravignost i ovu usku trakicu) Ta plava siroka mi je pra i ulovila prvu sjenu, za koju nisam bila sigurna da li mi se cini ili ne.. te nekako prve reaguju.

Ovo je od jutros https://ibb.co/ZzXyntp

A ovo je od sad

https://ibb.co/c1rLkPt

https://ibb.co/BV3bY7C

Definitivno ih ne radim vise sutra beta pa sta bude… ali.. hmm meni se cini dase nesto desava.. smorila sam vas vis esvojim trakicama 🤦 eto od mene dosta ili do sledece trudnoce ili sta znam.. 🤷🏽 ali uskoro vise nista osim rezultata bete ne slikam 🙄

gledam u mraku i meni se tamnija cini🤷🏼‍♀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.