Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    31. Ožujak 2022. 09:59

Pipin

happy_m

lil_me čestitam ti od srca i želim ti urednu školsku trudnocu ❤🍀
    Kejsy cijelo vrijeme razmisljam o tebi, vjerujem kako će beta danas potvrditi kako je sve uredu, tu smo uz tebe kao što si i ti uz svaku od nas od samog početka, drži se draga ❤
    Meni su danas stigle trakice pa ću ovaj mjesec skupa s vama uskoro pocet umakati 🤭

DRŽIM FIGE DA PADNU ZARUKEEE!

I ja držim figeeee🤞🤗🥰

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Pipin
    31. Ožujak 2022. 10:15

Ella..29..

Deic17

Missy87

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Lida 🍀

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Meni se cini da ste svojom pozitivnom energijom natjerali iva osoba ☺️☺️ cestitam ti 🙂🙂

Ako sam koga izostavila takoder cestitam samo vas ne mogu sve pohvatat 😂

Samo se ti pridruzi curama na zimskim beibicama, a ekipa komplet sa ove teme nadam se d aupadne tamo, a neke nove cure da preuzmu temu do svojih plusica… kako bi to bilo divno

Deic17

Kejsy, pa to je tamnijee! Meni se nekako cini da ce tebi beta sutra biti dobra, jer da nije dobra, ne bi ti imala vise simptomaa, znam kako je meni biloo…kada mi je pocela blijediti, simptomi su samo nestaliii ….eh, cure moje…ja prijavljujem stari simptom, prduckala sam danas kaooo ludaaaaa, jos uvijeek…jako sam postala nervozna i malo me donji dio ledja boli, ali nista strasnoo…ali ovo prduckanje, to mi je bas nekako drago sada, jer mi se cini kao dobar simptomcic 🤣🤣🤣

Neka simptoma, samo da jos dodje i pozitivan testic, pa ti prduckaj do mile volje🤣

Ja stalno prduckam pa ni to ne mogu pripisati mogucoj trudnoci.. 🙈
    Dobro, prduckam vjerovatno radi lijekova ili sto..
    Ajme gledam sve ovo sto imaju kao simptome ja imam svaki mjesec..piskim puno, prduckam..😂

🤣🤣🤣🤣🤣 hahahah, legendooo…pa ja i ne tolikoo, tako da mi ovo bas cudnooo i to najcesce nvcr, oni pravii 🤣🤣🤣🤣 a opet, nisam bas optimisticna da ce mi se desiti trudnoca, bas sam sada radila test, 21 dc, tako da mislim da se nemam cemu nadati…jedino me drzi to sto dragi i ja idemo za Sarajevo pocetkom 5 mj, mozda i neke zaruke padnu, bas imam neki osjecaj da bi mogao pasti na koljena 🤣🤣🤣nego, ajde da malo razbijemo ovu temuuu…kada ste se vi zarucile, na koji nacin? 😊😊❤

Suprug i ja smo se upoznali prije 12 godina na dan sv.Ante, a zaprosio me nakon 9 godina na taj dan u crkvi kod kipa sv.Ante..inače je sv.Ante nas zaštitnik i molimo se Njemu pa mi je baš bilo posebno , napisao je pismo i to mi citao na glas (jedva) jer smo oboje plakali i zatim kleknuo i to je to , nakon toga smo se vozili u kociji po gradu (Salzburgu) 🤗🥰

Ajme prekrasno!

• bellanaa
    31. Ožujak 2022. 10:18

Deic17

Missy87

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Lida 🍀

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Meni se cini da ste svojom pozitivnom energijom natjerali iva osoba ☺️☺️ cestitam ti 🙂🙂

Ako sam koga izostavila takoder cestitam samo vas ne mogu sve pohvatat 😂

Samo se ti pridruzi curama na zimskim beibicama, a ekipa komplet sa ove teme nadam se d aupadne tamo, a neke nove cure da preuzmu temu do svojih plusica… kako bi to bilo divno

Deic17

Kejsy, pa to je tamnijee! Meni se nekako cini da ce tebi beta sutra biti dobra, jer da nije dobra, ne bi ti imala vise simptomaa, znam kako je meni biloo…kada mi je pocela blijediti, simptomi su samo nestaliii ….eh, cure moje…ja prijavljujem stari simptom, prduckala sam danas kaooo ludaaaaa, jos uvijeek…jako sam postala nervozna i malo me donji dio ledja boli, ali nista strasnoo…ali ovo prduckanje, to mi je bas nekako drago sada, jer mi se cini kao dobar simptomcic 🤣🤣🤣

Neka simptoma, samo da jos dodje i pozitivan testic, pa ti prduckaj do mile volje🤣

Ja stalno prduckam pa ni to ne mogu pripisati mogucoj trudnoci.. 🙈
    Dobro, prduckam vjerovatno radi lijekova ili sto..
    Ajme gledam sve ovo sto imaju kao simptome ja imam svaki mjesec..piskim puno, prduckam..😂

🤣🤣🤣🤣🤣 hahahah, legendooo…pa ja i ne tolikoo, tako da mi ovo bas cudnooo i to najcesce nvcr, oni pravii 🤣🤣🤣🤣 a opet, nisam bas optimisticna da ce mi se desiti trudnoca, bas sam sada radila test, 21 dc, tako da mislim da se nemam cemu nadati…jedino me drzi to sto dragi i ja idemo za Sarajevo pocetkom 5 mj, mozda i neke zaruke padnu, bas imam neki osjecaj da bi mogao pasti na koljena 🤣🤣🤣nego, ajde da malo razbijemo ovu temuuu…kada ste se vi zarucile, na koji nacin? 😊😊❤

ja ti želim od srca da ti se to i ostvari <3 
    mi smo se zaručili 2019.  nakon 5 godina veze,na krevetu, dok sam plakala od muke dan prije obrane diplomskog :D 
    njemu je bilo žao, htio me razveseliti pa je uništio romantičnu prosidbu koja se trerbala dogoditi sutradan u Istri, na mejstu gdje smo često bili. ali nema veze, ja se i dalje rado sjetim tog trenutka. 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Deic17
    31. Ožujak 2022. 10:32

Awwww, bas imate lijepeee priceeeeee ❤❤❤❤ divotaaaaaa...evo mi smo 4 i pol godine skupa, nakon godinu dana veze, poceli zivjeti skupa, znaci, tri i pol godine zivimo u divnom stancicu i bas nam je lijepo...imala sam i prije veze, gdje me je jedan htjeo zaprositi, ali sam znala da to nije to, pa sam prekinula taj odnos...a ovaj moj sadasnji, stvarno sam zahvalna da imam tako divnog muskarca, daje mi jako puno paznje, nije od onih koji lunjaju naokolo, ma bas je toop i sada ne mogu zamisliti svoj zivot bez njega, bas smo, kako on kaze, puzle...tako razliciti, a opet se takoo divno nadopunjujemo...bas kada smo nedavno sjedili sa drustvom na picu, pa pitaju kada ce beba, reko, valjda uskoroo i nadam se da ce biti na tatu, jer je mama jako opicena 🤣🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    31. Ožujak 2022. 10:37

Uvijek sam zudila za tim da nadjem nekoga, s kim cu imati odnos, kao sto ga imaju moji roditelji i eto, stvarno sam dobila na lotu...mi smo zaista, prije svega, jedno drugome, najbolji prijatelji...evo, rasplakala sam se sada....o bozee, suza suzu stizeee...bas sam sretna sto ga imam ❤❤❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Deic17
    31. Ožujak 2022. 10:42

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Cure divne su vam price Samo ono sto je najbitnije jeste da se volite, slazete, razumijete i podrzavate. Sve ostalo je bolnus 💞

Upravoo tooo...sve je lakse udvoje, jer ste onda kao jednoo ❤😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

BlairWaldorf
    31. Ožujak 2022. 10:45

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Meni se cini da ste svojom pozitivnom energijom natjerali moje trakice da malo "porumene" ili sam zvanicno zeznula vid blejeci u crtice i trakice

Da li se jos nekom cini da je razlika na trakici od jutros i ovoj od sad (mislim na ovu plavu sto je malo sira, nemojte obracati paznju na gravignost i ovu usku trakicu) Ta plava siroka mi je pra i ulovila prvu sjenu, za koju nisam bila sigurna da li mi se cini ili ne.. te nekako prve reaguju.

Ovo je od jutros https://ibb.co/ZzXyntp

A ovo je od sad

https://ibb.co/c1rLkPt

https://ibb.co/BV3bY7C

Definitivno ih ne radim vise sutra beta pa sta bude… ali.. hmm meni se cini dase nesto desava.. smorila sam vas vis esvojim trakicama 🤦 eto od mene dosta ili do sledece trudnoce ili sta znam.. 🤷🏽 ali uskoro vise nista osim rezultata bete ne slikam 🙄

Definitivno je tamnija 😘 sretno kod bete 👍 ja jučer umočila prvu trakicu - daleko je to od pozitivnog.  12 DC i aplikacija kaže da se prozor otvara za dva dana .wish me luck 🙏 vrijeme je za trudništvo s obzirom na pokusaje statistika je na mojoj strani. 🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Matajči
    31. Ožujak 2022. 10:47

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Jutro cure. Hvala svima na podrsci Ja cu opet negde oko podne ici vaditi krv, jer je dobro uraditi od prilike u isto vreme kao sto se vec radilo. A svakako mi je to uz put, jer moram skoknuti do prijatelja da mu prebacim nekih filmica na stiku, jer je u izolaciji, a isto kako ja nije ljubitelj biti dugo zatvoren u 4 zida, pa da mu bar malo filmici skrate vreme do izlaska iz izolacije. Tako da mi je najlakse sve to obaviti oko podne. Cas me ulovi nervoza cas sam mirna.. samoj sebi cudna.. ali danas bazalna malo skoknula, pa ko zna..

Matajči ovo nabavljam i super su i plavi testici ali ovi su basss bas osjetljivi.
    https://www.ebay.com/itm/Tests-Dovulation-Fertilite-Bandelette-20mIU-One-Step-/282709900409?var=&hash=item877f2c00c7

https://www.ebay.com/itm/142580655157?var=441561609451#shpCntId

kokii2219 Ja se nadam da ce biti djeljenja testica 🤞🍀

lil_me pa nadjem ja uvjek nesto da skrene misli, ali kad cekas betu e to je malo teze, ali valjda bude ok. Aahaahaha kako se lako zarazi umakanjem.. neka sledece sto ti umaces su testici na trudnocu, i nadam se da ti LH trakice nece trebati do zelje za drugom bebicom. 🤞🍀

happy_m hihihihi dobro dosla u klub umakanja i sretno da ulovis pik 🤞🍀

Draga hvala na linkovima! Sretno danas 💪❤

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Mareeeee3112
    31. Ožujak 2022. 11:00

Sretno svim curkama danas čitam Vas poslije posla🥰
    Keysi kako se osjećaš imaš li kakvih simptoma ? Drzim🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

buhtlica23
    31. Ožujak 2022. 11:03

Kejsi drzim fige za bombastičnu betu 🤞🤞🤞😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.