Cestitam na plusicu 🥰 Cim prije nam slicicu, jer mi zene, trudilice… Nek nije moj al bar neciji plusic da se vidi 🤣
Sto se mene tice danas 8 ili 9dpo bol u cicama se smanjio, skoro pa ga i nema, slapovi na toaletu idalje prisutni, raspolozenje ispod nule, a od grceva ni traga… Optimizam ravan nuli 🥴
Ni ja nisam bas optimisticna, ali sto je tu je
Evo Lil-me nam je cist dokaz da se moze imat plusic i bez simptoma 🥰 Mada mi ne popravlja ta cinjenica raspolozenje 😆 Al imamo jos koji dan da se nesto i pojavi. Kad radis sljedeci ?
I to na Clear Blue 4 dana prije menstruacije 😅
Sinoć sam primjetila iscjedak, sad se sjetih, do sinoć nije bilo… A dolje onaj osjećaj vec dan dva kao da ću dobiti bas ono, dolje neki nije pritisak nego uobičajeno što sam osjećala prije menstruacije…
Hvala još jednom svima, 🤞🤞🤞 da što prije ugledate svoj plusić♥️
Super sad nam dođi na zimske bebe🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jedini "simptom", odnosno nešto što mi se inače ne događa do prvog dana M, je da 'prostite - smrdim.
Dakle ja dezić koristim samo prva dva dana M, ostale dane jednostavno za to nemam nikad potrebe - čak i kad treniram 🤷🏼♀️
Eto, sad smrdim ko tvorić. 😅
Spada li to uopće u neke simptome?
Jedini "simptom", odnosno nešto što mi se inače ne događa do prvog dana M, je da 'prostite - smrdim.
Dakle ja dezić koristim samo prva dva dana M, ostale dane jednostavno za to nemam nikad potrebe - čak i kad treniram 🤷🏼♀️
Eto, sad smrdim ko tvorić. 😅
Spada li to uopće u neke simptome?
Da da. Tijelo radi punom parom pa je pojacano znojenje moguce 😊
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Haleigh0302 i Keysi baš je "miris" u pitanju, ne znojim se ništa više nego inače...
Ko će znat, za 7 dana ćemo moći možda i ovo upisat kao potencijalni simptom 😅
Curke evo samo da se javim! Prespavala sam većinu dana i baš sam nekako Meh raspoloženja.Grlo me i dalje boli,manje nego jučer. Temperaturu sam uspjela snizit,danas nikako nije rasla mada sam predostrožnosti radi pila lupocet da ne poraste opet i tako. Sad tuširanje i nadam se da je ujutro neće biti da se prošvercam pod onim aparatom za temperaturu u labosu 😂
I saznala sam jednu predivnu vijesti. Seka mi je nakon godina borbe s endometriozom i operacije iste danas pokazala slikicu s uzv-a 8 tjedana trudnoće joj je i baaaaaaš sam sretna. Ako Bog da tu smo negdje,a mala će s nepune dvije godine postati seka. Kolko god sam bolesna i muči me taj miom i curkanje i sve,znam da ću kako god ove zime imati bebu u rukama,daj Bože dvije,ali ja sam još daleko od urednog ☺️🙈
Lil_mepa čestitam! Ovo je predivno vidjeti 🥳🥳🥳
Prekrasno!!! Cestitam🥰
Curke evo samo da se javim! Prespavala sam većinu dana i baš sam nekako Meh raspoloženja.Grlo me i dalje boli,manje nego jučer. Temperaturu sam uspjela snizit,danas nikako nije rasla mada sam predostrožnosti radi pila lupocet da ne poraste opet i tako. Sad tuširanje i nadam se da je ujutro neće biti da se prošvercam pod onim aparatom za temperaturu u labosu 😂
I saznala sam jednu predivnu vijesti. Seka mi je nakon godina borbe s endometriozom i operacije iste danas pokazala slikicu s uzv-a 8 tjedana trudnoće joj je i baaaaaaš sam sretna. Ako Bog da tu smo negdje,a mala će s nepune dvije godine postati seka. Kolko god sam bolesna i muči me taj miom i curkanje i sve,znam da ću kako god ove zime imati bebu u rukama,daj Bože dvije,ali ja sam još daleko od urednog ☺️🙈
Lil_mepa čestitam! Ovo je predivno vidjeti 🥳🥳🥳
Sjajno čestitam 🥰sve će biti u redu samo pozitivno 😍 i mene ti grlo boli i curi nos i imam blagu temp 37.3 -37.5
Ali mislim da me i alergija počela zezat ... sve u svemu još će danas i kiša samo mi bude gore
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lil_me cestitam prije svega bas mi je drago zbog tebe i ocit si dokaz kako se svaka zena razlikuje sa simptomima rane trudnoce. Moze biti a moze i ne🤗 prekrasan plusic i cuvaj se❤
Sirii draga cestitam i tvojoj sestri na predivnim vijestima. Eto jos jedan vise razlog za veselje. Dvije bebiceee na zimu. Cestitke naravno i tebi jos jednom, bas bas mi je drago😍🤗.
Maricka recimo ja kad trebam dobit mens., uvijek 7-10 dana ranije imam bas pojacan miris znoja, ko da se nisam okupala 15 dana. A tusiram se svaki dan jer takav je posao kod mene da moram zbog prasine i svega ostalog. Malo se hormoni pojacaju pa se neko ili jace znoji ili jaci miris.
Keysi odi sutra uradi jos tu betu i progesteron ili sta vec trebas i onda terapiju da dobijes pa si mirna. Drzi nam se🤗🤗
Ostale curke pokrivate ili piskite veceras?? Hocemo obavjestenjaaa🤗🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
I nastavak (preskrolajte i ovo ako imate pametniejg posla)
I tako kod mene uvjek neko cudo, pa mozda je i sad.. A danas evo zatvor i grudi krecu da bole, a zatvor dobro pamtim kao simptom iz prve trudnoce i to bas ili kad sam trebala dobiti ili nakon dan dva kasnjenja.. Tako da mozda su ove ludacke vrednosti kod mene normalna stvar, ko zna 🤞🍀 Od sad samo pozitivno pa sta budeOprostite cure ako sam nekom pokvarila raspolozenje, nekako me bas sve ovo sokiralo, pa rastuzilo, pa sam malo bila ok, pa nisam, samu sebe sam izludjela… Ali kad sam kontala rano test pokazao crticu kontam super implantacija na vreme (u 10. mj je bila jako kasno) bice ovaj put ok, i onada ovako nikako da se nesto pomjeri, malo zbog proslog puta isto ovako nesto krenulo pa kontam evo ga opet, ali ne mora da znaci.. 🤞🍀 Zato ja fino sutra idem uraditi opet betu i progesteron, pa vidimo dalje.. bice kao mora
A i ovaj danasnji plusic na listi mi bassss uljesao dan 💗
Pročitala sam sa užitkom... kao da slušam sebe u drugim situacijama u životu... iz svega toga izademo jači .... i to je ono što nas pokreće....želim ti sve najbolje i držim palceve za sutra 🥰😘
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Keysi eutirox 0.25 kaže ništa više od tog mala doza i to je to… uhh sva sam bila u strahu
Čekam Vas curke sve na zimskim bebama
Iz tvojih usta u božje uši 😘
Siri pa predivno ovo za seku ,bas slatko da ste obje trudne ❣️
Kejsy sretno imam neki dobar osjećaj da će biti sve ok 💋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kejsy obožavam ovu tvoju pozitivu i taj optimizam. Mislim da si svima nama nekakav vjetar u leđa. Ja sam se oduvijek divila starijima od sebe (NE starima da nebi bilo 🤣, nego cisto matematicki gledano), koji nikad ne odustaju od svojih snova i želja, za koje mozda nekad prije nisu imali prilike i godine im ne predstavljaju nikakvu prepreku. Eto, primjera radi imam kolegicu koja je odgojila i odskolovala troje djece i sad uz posao upisala faks sa svojih 50+ i rastura 🙃
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Sortiraj odgovore
Najstariji