Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    31. Ožujak 2022. 12:10

E pa jedva cekam Kejsyinu betuu...nekako mi unutrasnji glas govori da ce to biti supeeer, cim ti imas i dalje simptome, to je too 😊❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

PiaBuu
    31. Ožujak 2022. 12:50

Pozdrav cure, nije me bilo dva dana nisam vas mogla pratiti, imala sam kolokvije pa sam oko toga :D
    Ovdje kod nas je kisa tako da je super i doslo ova tisina i mir :) 
    Kejsy sutra ides vaditi betu ? ili si danas vadila? drzim fige da bude veeeeelika beta! <3

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

BlairWaldorf
    31. Ožujak 2022. 13:00

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

BlairWaldorf

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Meni se cini da ste svojom pozitivnom energijom natjerali moje trakice da malo "porumene" ili sam zvanicno zeznula

Definitivno je tamnija 😘 sretno kod bete 👍 ja jučer umočila prvu trakicu - daleko je to od pozitivnog. 12 DC i aplikacija kaže da se prozor otvara za dva dana .wish me luck 🙏 vrijeme je za trudništvo s obzirom na pokusaje statistika je na mojoj strani. 🤣

Samo ti ponavljaj trakice, aplikacija ipak zna pogresno predvidjeti, ona je samo matematika i statistika, a nas organizam napravi preokret za cas. Sretno da ulovis pik i da ovaj ciklus i tvoja bebica zapocne svoju avanturu.. 🤞🍀

Matajči

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Jutro cure. Hvala svima na podrsci Ja cu opet negde oko podne ici vaditi krv, jer je dobro uraditi od prilike u isto vreme kao sto se vec radilo. A svakako mi je to uz put, jer moram skoknuti do prijatelja da mu prebacim nekih filmica na stiku, jer je u izolaciji, a isto kako ja nije ljubitelj biti dugo zatvoren u

Draga hvala na linkovima! Sretno danas 💪❤

Hvalaaaa.. srecom imam obaveza pa ce mi malo rastjerati ovu nervozu..

Apsolutno kejsy ali eto predvidila mi M u dan. Krenula ja jučer s trakicama javim razvoj situacije... Mora bit neka pikčina 😄😄😄 jesi dobila rezultate bete?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Pahuljka
    31. Ožujak 2022. 13:07

Deic17

E pa jedva cekam Kejsyinu betuu…nekako mi unutrasnji glas govori da ce to biti supeeer, cim ti imas i dalje simptome, to je too 😊❤

Deic kakva je situacija kod tebe ? Ima li kakvih simptoma ? Kad radis test 🤞

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Matajči
    31. Ožujak 2022. 13:13

Curke, kako ste danas? Ja sam danas 14 DPO i moj testic konacno pokazao nesto vidljivo i putem fotografije i golim okom! Samo neka ovako nastavi jos 2-3 dana, daj Boze!  Bas sam sada happy! 😊 https://ibb.co/n0RYQRd

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Deic17
    31. Ožujak 2022. 13:15

Pahuljka

Deic17

E pa jedva cekam Kejsyinu betuu…nekako mi unutrasnji glas govori da ce to biti supeeer, cim ti imas i dalje simptome, to je too 😊❤

Deic kakva je situacija kod tebe ? Ima li kakvih simptoma ? Kad radis test 🤞

E ti moja, napravila dva dana zaredom, bijeloo kaoo snijeeeg 🤣a od simptoma i dalje velike cicke, samo me sada ne bole, nemam vise akni, iscjedal prisutan, prduckanje takodjer i kao da me nesto malo zaboli u donjem dijelu ledja i to je tooo...nisam bas optimisticna, jer znam kako je osjecati se u drugom stanjuu...a tiii? Imas ti stooo 😊😊😊😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Pipin
    31. Ožujak 2022. 13:15

Matajči

Curke, kako ste danas? Ja sam danas 14 DPO i moj testic konacno pokazao nesto vidljivo i putem fotografije i golim okom! Samo neka ovako nastavi jos 2-3 dana, daj Boze! Bas sam sada happy! 😊 https://ibb.co/n0RYQRd

Oh Oh Oh Oh oooooooo da!!!! Bome vidim!!

Radoznalica35
    31. Ožujak 2022. 13:16

Matajci crtica izgleda zaista obecavajuce, nadam se da ce potamneti jos vise u narednih dva dana. Cestitam i srecno  

Pahuljka
    31. Ožujak 2022. 13:17

A sto se 💍 tice, nasa prica je tekla ovako. Prije zaruka 2 i po godine zajedno u 2 razlicite drzave, mnogo putovanja i na svakom sam mislila to je to, sad ce 💍 odnekud izvuc... i nije, jer je znao da ocekujem. Desilo se kad sam zaista najmanje ocekivala, u restoranu, u nasem gradu, uz laganu muzikicu i klopu 🥰 Iza nas je vec godina i jace sretnog braka 🧡 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

mare2805
    31. Ožujak 2022. 13:17

Matajči

Curke, kako ste danas? Ja sam danas 14 DPO i moj testic konacno pokazao nesto vidljivo i putem fotografije i golim okom! Samo neka ovako nastavi jos 2-3 dana, daj Boze! Bas sam sada happy! 😊 https://ibb.co/n0RYQRd

Uuuu vidi se vidiii 😍 
    Samo neka budu što tamnije, držim figee 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.