E pa jedva cekam Kejsyinu betuu...nekako mi unutrasnji glas govori da ce to biti supeeer, cim ti imas i dalje simptome, to je too 😊❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Pozdrav cure, nije me bilo dva dana nisam vas mogla pratiti, imala sam kolokvije pa sam oko toga :D
Ovdje kod nas je kisa tako da je super i doslo ova tisina i mir :)
Kejsy sutra ides vaditi betu ? ili si danas vadila? drzim fige da bude veeeeelika beta! <3
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Meni se cini da ste svojom pozitivnom energijom natjerali moje trakice da malo "porumene" ili sam zvanicno zeznula
Definitivno je tamnija 😘 sretno kod bete 👍 ja jučer umočila prvu trakicu - daleko je to od pozitivnog. 12 DC i aplikacija kaže da se prozor otvara za dva dana .wish me luck 🙏 vrijeme je za trudništvo s obzirom na pokusaje statistika je na mojoj strani. 🤣
Samo ti ponavljaj trakice, aplikacija ipak zna pogresno predvidjeti, ona je samo matematika i statistika, a nas organizam napravi preokret za cas. Sretno da ulovis pik i da ovaj ciklus i tvoja bebica zapocne svoju avanturu.. 🤞🍀Jutro cure. Hvala svima na podrsciJa cu opet negde oko podne ici vaditi krv, jer je dobro uraditi od prilike u isto vreme kao sto se vec radilo. A svakako mi je to uz put, jer moram skoknuti do prijatelja da mu prebacim nekih filmica na stiku, jer je u izolaciji, a isto kako ja nije ljubitelj biti dugo zatvoren u
Draga hvala na linkovima! Sretno danas 💪❤
Hvalaaaa.. srecom imam obaveza pa ce mi malo rastjerati ovu nervozu..
Apsolutno kejsy ali eto predvidila mi M u dan. Krenula ja jučer s trakicama javim razvoj situacije... Mora bit neka pikčina 😄😄😄 jesi dobila rezultate bete?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
E pa jedva cekam Kejsyinu betuu…nekako mi unutrasnji glas govori da ce to biti supeeer, cim ti imas i dalje simptome, to je too 😊❤
Deic kakva je situacija kod tebe ? Ima li kakvih simptoma ? Kad radis test 🤞
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Curke, kako ste danas? Ja sam danas 14 DPO i moj testic konacno pokazao nesto vidljivo i putem fotografije i golim okom! Samo neka ovako nastavi jos 2-3 dana, daj Boze! Bas sam sada happy! 😊 https://ibb.co/n0RYQRd
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
E pa jedva cekam Kejsyinu betuu…nekako mi unutrasnji glas govori da ce to biti supeeer, cim ti imas i dalje simptome, to je too 😊❤
Deic kakva je situacija kod tebe ? Ima li kakvih simptoma ? Kad radis test 🤞
E ti moja, napravila dva dana zaredom, bijeloo kaoo snijeeeg 🤣a od simptoma i dalje velike cicke, samo me sada ne bole, nemam vise akni, iscjedal prisutan, prduckanje takodjer i kao da me nesto malo zaboli u donjem dijelu ledja i to je tooo...nisam bas optimisticna, jer znam kako je osjecati se u drugom stanjuu...a tiii? Imas ti stooo 😊😊😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Curke, kako ste danas? Ja sam danas 14 DPO i moj testic konacno pokazao nesto vidljivo i putem fotografije i golim okom! Samo neka ovako nastavi jos 2-3 dana, daj Boze! Bas sam sada happy! 😊 https://ibb.co/n0RYQRd
Oh Oh Oh Oh oooooooo da!!!! Bome vidim!!
Matajci crtica izgleda zaista obecavajuce, nadam se da ce potamneti jos vise u narednih dva dana. Cestitam i srecno
A sto se 💍 tice, nasa prica je tekla ovako. Prije zaruka 2 i po godine zajedno u 2 razlicite drzave, mnogo putovanja i na svakom sam mislila to je to, sad ce 💍 odnekud izvuc... i nije, jer je znao da ocekujem. Desilo se kad sam zaista najmanje ocekivala, u restoranu, u nasem gradu, uz laganu muzikicu i klopu 🥰 Iza nas je vec godina i jace sretnog braka 🧡
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Uuuu vidi se vidiii 😍
Samo neka budu što tamnije, držim figee 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Sortiraj odgovore
Najstariji