Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Radoznalica35
    31. Ožujak 2022. 11:19

Zdravo devojke, jako se radujem zbog svih vasih plusica, redovno citam i pokusavam sve da ispratim. Keysy verujem da ce sve biti dobro u tvoju korist i bas tako kako treba da bude. Drzim palceve da beta bude visoka, javi obavezno kakav je rezultat. :) 
    Ja imam jos 8 dana do ciklusa, tako da sad nestrpljivo cekam vreme za test, ciklus 11. marta, a ovulacija mi je bila 23/24 tako je ginekolog rekao na pregledu, danas je 21. dc. 
    Narucila sam 2 testa sa 10 mIU/ml treba da stigne za 2-3 dana, zanima me koliko ste s vi najranije testirale? 
    Obicno mi simptomi pms-a krenu 10 dana ranije a sad nema nista, sem kicma sto me boli. :) 
    Ne znam videcemo :D

Pipin
    31. Ožujak 2022. 11:20

Radoznalica35

Zdravo devojke, jako se radujem zbog svih vasih plusica, redovno citam i pokusavam sve da ispratim. Keysy verujem da ce sve biti dobro u tvoju korist i bas tako kako treba da bude. Drzim palceve da beta bude visoka, javi obavezno kakav je rezultat. :)
    Ja imam jos 8 dana do ciklusa, tako da sad nestrpljivo cekam vreme za test, ciklus 11. marta, a ovulacija mi je bila 23/24 tako je ginekolog rekao na pregledu, danas je 21. dc.
    Narucila sam 2 testa sa 10 mIU/ml treba da stigne za 2-3 dana, zanima me koliko ste s vi najranije testirale?
    Obicno mi simptomi pms-a krenu 10 dana ranije a sad nema nista, sem kicma sto me boli. :)

Meni 20DC, pratimo se 

Pipin
    31. Ožujak 2022. 11:20

Radoznalica35

Najranije 3 dana prije očekivane, bilo je negativno ( a kasnije pozitivno)

bodido
    31. Ožujak 2022. 11:24

Cure, otkud nabavljate HCG trakice? Kupim sad u ljekarni Gravignost mini, ali je to malo previše za mene nestrpljivu... 

Za ovulaciju sam trakice naručila preko stranice Plus ili minus one zelene i dobre su mi. Također smo naručili i lubrikant Conceive plus pa javim kakav je.

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

bodido
    31. Ožujak 2022. 11:27

Zaboravila sam napisati, mužu se nije mogao dignuti nakon što je počeo piti Almagea man formula+. Čim je prestao, sve normalno po starom. Je li netko imao slična iskustva? 

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

Radoznalica35
    31. Ožujak 2022. 11:30

Pipin divnoo, tu smooo :)
    Lussy odlicnoo, nadamo se plusicimaa :) 

Mozda budu ovo neka lepa 3 plusa jedan za drugimm :) 

kokii2219
    31. Ožujak 2022. 11:43

Jutro cure ili da kazem dobri dan svima🤗.
    Evo da se javim malo cisto da me ne zaboravite. Moja menga tek treci dan danas, imam osjecaj da je citavu vjecnost tu🙄. Ali jos 4 dana max 5 dajem radi tableta i vaginaleta koje sam trosila, a onda u lov na pikk i gas u spavacu😂. Trenutno pravim rucak i ujedno se spremam za posao a vrijele je tako off..
    Vidim nesto ste pisale oko prosidbe i to. Ja radila u pekarri tad drugu smjenu, pisala na mess sa sadasnjim muzem, kaze ne moze ovo vise ovako, ja u fazonu sta ne moze, kao ne mogu ja da budemo stalno razdvojeni. Nakon par minuta mi se stvorio pred pekarom i rekao da izidjem ispred. Iz auts grmi pjesma "evo ide nevjesta"😂😂. Tu me zaprosio nakon 6mj veze i 7.mj smo se vjencali tj 13.02. Sad imamo prekrasnu godinu i skoro 2 mjeseca braka iza sebe jos samo da ga krunisemo bebom🤗

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

mare2805
    31. Ožujak 2022. 11:58

Kejsy sretnoo danas i držim fige da bude beta kako treba biti! Od sveg srca ti želim sreću i vjeruj mi da sam nestrpljiva bas kao da sam ja u pitanju 🤞🏼😁 
    Često sam u Banja Luci, dole mi je obitelj, pa možda uspijemo i neku kavu popiti sa bebicama u trbuhu 🤞🏼🥰 

Sve ostale curke koje piške sretnooo vam 🥰❤️

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

mare2805
    31. Ožujak 2022. 12:01

bodido

Cure, otkud nabavljate HCG trakice? Kupim sad u ljekarni Gravignost mini, ali je to malo previše za mene nestrpljivu…

Za ovulaciju sam trakice naručila preko stranice Plus ili minus one zelene i dobre su mi. Također smo naručili i lubrikant Conceive plus pa javim kakav je.

Javi bas kakav je, gledala sam i sama to al nisam bila sigurna dal da uzimam ili ne 🤷🏼‍♀️ 
    Evo jedan link za cure iz Zagreba i Hrvatske, prodaju zelene trakice za ovulaciju, brzi su, brzo odgovaraju a može se i osobno preuzeti, pa ako se nekom ne da čekati da dođu ove sa ebaya 😁
    https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Deic17
    31. Ožujak 2022. 12:08

kokii2219

Jutro cure ili da kazem dobri dan svima🤗.
    Evo da se javim malo cisto da me ne zaboravite. Moja menga tek treci dan danas, imam osjecaj da je citavu vjecnost tu🙄. Ali jos 4 dana max 5 dajem radi tableta i vaginaleta koje sam trosila, a onda u lov na pikk i gas u spavacu😂. Trenutno pravim rucak i ujedno se spremam za posao a vrijele je tako off..
    Vidim nesto ste pisale oko prosidbe i to. Ja radila u pekarri tad drugu smjenu, pisala na mess sa sadasnjim muzem, kaze ne moze ovo vise ovako, ja u fazonu sta ne moze, kao ne mogu ja da budemo stalno razdvojeni. Nakon par minuta mi se stvorio pred pekarom i rekao da izidjem ispred. Iz auts grmi pjesma "evo ide nevjesta"😂😂. Tu me zaprosio nakon 6mj veze i 7.mj smo se vjencali tj 13.02. Sad imamo prekrasnu godinu i skoro 2 mjeseca braka iza sebe jos samo da ga krunisemo bebom🤗

Hahhaha, mogu misliti soook, ne moze vise ovakooo 🤣🤣🤣🤣....tako mene ovaj moj naziva: nevistaa...pravi Hercegovac 😊🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.