Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    31. Ožujak 2022. 13:19

Matajči

Curke, kako ste danas? Ja sam danas 14 DPO i moj testic konacno pokazao nesto vidljivo i putem fotografije i golim okom! Samo neka ovako nastavi jos 2-3 dana, daj Boze! Bas sam sada happy! 😊 https://ibb.co/n0RYQRd

Ohooo Matajci, vidi se vidiiiii ❤😊😊😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Pahuljka
    31. Ožujak 2022. 13:26

Deic17

Pahuljka

Deic17

E pa jedva cekam Kejsyinu betuu…nekako mi unutrasnji glas govori da ce to biti supeeer, cim ti imas i dalje simptome, to je too 😊❤

Deic kakva je situacija kod tebe ? Ima li kakvih simptoma ? Kad radis test 🤞

E ti moja, napravila dva dana zaredom, bijeloo kaoo snijeeeg 🤣a od simptoma i dalje velike cicke, samo me sada ne bole, nemam vise akni, iscjedal prisutan, prduckanje takodjer i kao da me nesto malo zaboli u donjem dijelu ledja i to je tooo…nisam bas optimisticna, jer znam kako je osjecati se u drugom stanjuu…a tiii? Imas ti stooo 😊😊😊😊

E moja ti ista sam ti 🤣 Samo sto ja nisam skupila hrabrosti da ga umocim, kontam prerano je i onda cu sebi opet ostavit nadu, a voljela bih krajnji rezultat znat. Helem, sta ima, sta nema. Uglavnom nema 🤣 Cike nista, vidim neku plavu izrazajniju venu, al ubij me ako znam jel tu bila ranije. Dole je Saharaaaaaa, sve presusilo ni iscjetka ni nicega, a prije M mi je znalo bit dok se vratim s posla npr osuseno bijelo po gacicama. Blagi grcevi prije M su isto znali bit prisutni cak i do 7 dana prije, sad apsolutno nista. Sacekat cu jos 2-3 dana do testa, i onda bi to trebao bit finalni rezultat. 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Mareeeee3112
    31. Ožujak 2022. 13:43

Matajči

Curke, kako ste danas? Ja sam danas 14 DPO i moj testic konacno pokazao nesto vidljivo i putem fotografije i golim okom! Samo neka ovako nastavi jos 2-3 dana, daj Boze! Bas sam sada happy! 😊 https://ibb.co/n0RYQRd

Čestitam vidim 🥰🥰🤰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    31. Ožujak 2022. 13:45

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Mare3112

Sretno svim curkama danas čitam Vas poslije posla🥰
    Keysi kako se osjećaš imaš li kakvih simptoma ? Drzim🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Pa kremule grudi da boluckaju, i vide se vene sad bas. Juce imala zatvor, a to sam imala i u prvoj trudnoci, pa se nadam da je nesto krenulo na bolje..ali pijem jogurtic obavezno. Mucnine neke blage su prisutne stalno, ali vise nelagoda u zeludcu nego mucnina, kako kad je zeludac prazan, pa je vise mucnina nego glad.. ne trazi mi se da jedem.. nego eto tesko opisati.. jedino ledja rasturaju, ali meni to nista novo, ali sinoc sam imala grceve pa jedno 2 sata sigurno. I nos prestao da krvari a 10 dana ako ne iduze mi se to desavalo.. I vrtoglavice e one su se pojacale, cim nesto malo duze radim. Dahcem kao cuko cim radim nesto i tako.. ali sve je to nesto u blagom obliku, nista konkretno.. Ludi snovi i tako.. onaj neki blagi pritisak u donjem djelu stomaka.. ma trudim se ne obracati paznju puno, ali kad ovako krenem razmisljati nije ni da ih nema.. 🤷🏽

Tako sam i ja imala....o tome sam ti pričala 2 dana su me leda rasturila i onda grcevi ....čujemo se uskoro kad javiš za betu😍🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Deic17
    31. Ožujak 2022. 13:52

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

E pa jedva cekam Kejsyinu betuu…nekako mi unutrasnji glas govori da ce to biti supeeer, cim ti imas i dalje simptome, to je too 😊❤

E ti moja, napravila dva dana zaredom, bijeloo kaoo snijeeeg 🤣a od simptoma i dalje velike cicke, samo me sada ne bole, nemam vise akni, iscjedal prisutan, prduckanje takodjer i kao da me nesto malo zaboli u donjem dijelu ledja i to je tooo…nisam bas optimisticna, jer znam kako je osjecati se u drugom stanjuu…a tiii? Imas ti stooo 😊😊😊😊

E moja ti ista sam ti 🤣 Samo sto ja nisam skupila hrabrosti da ga umocim, kontam prerano je i onda cu sebi opet ostavit nadu, a voljela bih krajnji rezultat znat. Helem, sta ima, sta nema. Uglavnom nema 🤣 Cike nista, vidim neku plavu izrazajniju venu, al ubij me ako znam jel tu bila ranije. Dole je Saharaaaaaa, sve presusilo ni iscjetka ni nicega, a prije M mi je znalo bit dok se vratim s posla npr osuseno bijelo po gacicama. Blagi grcevi prije M su isto znali bit prisutni cak i do 7 dana prije, sad apsolutno nista. Sacekat cu jos 2-3 dana do testa, i onda bi to trebao bit finalni rezultat.

E ti moja, hocemo praviti preksutra onda ili cemo se strpiti jos koji dan? 🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Matajči
    31. Ožujak 2022. 13:59

Hvala curke ❤ strpit cu se do ponedjeljka. U subotu sluzbeno vjestica treba doc, a ako ne dodje i zadnji pouzdaniji test u nedjelju navecer pokaze nesto, u ponedjeljak onda idem vadit betu. Uzbudjena sam jako, nadam se samo da je ovaj puta dobitno! 😊 Dosta mi je vise biokemijskih i sekiracije! 
    Kejsy cekamo updateeeee! 😊😊😊

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Pahuljka
    31. Ožujak 2022. 14:04

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

E ti moja, hocemo praviti preksutra onda ili cemo se strpiti jos koji dan? 🤣🤣

Subota jutro je nasa 🤞🤣 Meni ce to biti 24DC a 11-12DPO i sa testom od 10mmol. Koji je tebi u subotu ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    31. Ožujak 2022. 14:06

Matajči

Hvala curke ❤ strpit cu se do ponedjeljka. U subotu sluzbeno vjestica treba doc, a ako ne dodje i zadnji pouzdaniji test u nedjelju navecer pokaze nesto, u ponedjeljak onda idem vadit betu. Uzbudjena sam jako, nadam se samo da je ovaj puta dobitno! 😊 Dosta mi je vise biokemijskih i sekiracije!
    Kejsy cekamo updateeeee! 😊😊😊

Cestitaaaaaam, da nastavi tamniti i do ponedjeljak pozamasnu cifru bete da ugledas 🥰🥰 
    Sta si imala od simptoma ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Marićka
    31. Ožujak 2022. 14:18

Matajči čestitam i čekamo nedjelju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Keysi požuri s tom betom 🙌🏻

• Marićka
    31. Ožujak 2022. 14:29

A ja sam noćas imala san... trudna do zuba i moram kao ići roditi (nikakvi bolovi, ništa). Dođem u bolnicu, oni meni kažu da čekam, da mi je svejedno kad ću roditi, jer beba svakako nije živa, jer se ne miče (malo precrno znam). Pobjegla sam iz bolnice kad sam osjetila u trbuhu neku vibraciju, sakrila se u neku kuću i rodila sama živog i zdravog dječaka. Baš mi je ostalo njegovo lice u sjećanju i taj njegov plač. Odmah sam mu i ime dala. Tad sam se probudila i baš mi je toplo oko srca danas. 
    Šta sve želja radi s mojim umom 🙈🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.