Siri - samo miruj i slusaj doktora❤️ Vjerujem sa si pod stresom, ali sad samo pozitivno misli i neka prodju ovi kriticniji dani i onda u mirnije vode i tjedne 💪🏻🥰
cure ja vas inače ne mogu pohvatat koliko ste aktivne, a pogotovo jučerašnji dan, pa ne znam više tko pije a tko plaća
Kejsy ne znam što bi ti rekla a da već nije rečeno, tako da ću samo reći da mi je žao, svi bi mi voljeli pozitivan ishod... Osim manje bete, na zadnjim testićima crticu vidim sve manje ili ne vidim uopće. Šaljem ti veliki zagrljaj, sve će biti u redu <3
Siri ti si takav smijeh od žene, popiški pluščinu i onda je sva nesigurna haha. Čestitam i od srca ti želim mirnu i urednu trudnoću!
Lil me sretno, vidi se ooo itekakva crtica :)
Haleigh jako mi je žao, šaljem ti zagrljaj <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
hej Siri vidim sad što si pisala da si bila kod doktora. Bez brige, bit će to sve ok! Uopće nije čudno što još uvijek nema otkucaja, već sutra ga može biti :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Buhtliceevo da se ja javim sa svojim iskustvom jer vidim da imamo isti problem. Mene su ti tako krenule bolit bradavice zadnja 3 ciklusa prije nego sam krenula s femarom. Ta zadnja tri ciklusa uopce nisam imala ovulaciju, a imala sam bjelanjak iscjedak tako da ne znam sta rec na moje hormone. Kako je meni nizak progesteron tj uopce ga nemam jer nemam ni ovulacije, tako je kod mene onda dominacija estrogena. I to je moguce zbog toga. Isto tako prvi ciklus na femari mi je bio nizi progesteron i ubijale su me sise pa sam procitala da to zna bit zbog dominacije estrogena. Vecini zena to bude zbog trudnoce koliko sam skuzila tu po forumu ali meni naravno ne 😅 sad kad sam ovaj ciklus nakon ovulacije uzimala utrogestan sve je bilo ok. Jesi razmisljala o femari ili klomifenu? Imamo isti problem i ja sam dugo odgađala te hormone jer sam pokusavala prirodno ustabilit ciklus. Jednostavno mi nista nije pomoglo i shvatila sam da nakon godine i pol vise nema smisla. Prirodno sam imala ovulaciju max 3 puta godisnje i tad bi dobila menstruaciju ali ostale cikluse sam morala uzimat progesteron
Uh ti si jos i dobra 3 x godisnje ja se mucim vec 3.5 god.
Razmisljala jesam i bi ja ali moja ginekologinja ne zeli ni cut ne da joj se sa tim bakcat vec mi je bila dala uputnicu za humanu. Tamo ne mogu bez muzevog spermiograma to je prvo sto su mi rekli da donesem. On je posebna prica ima uzasne strahove od doktora i to izbjegava tako da stojim u mjestu dok se on ne skulira i ne prihvati to otic odradit. Mi tu nemamo mogucnost odradit privatno jer to ne rade.
Ja sam cak privatno htjela na folikulometriju i oni su rekli da je mogu odraditi ali da mi se to ne isplati dokle god nemam tablete a oni mi ih ne mogu dati a moja gin ne zeli.. i eto tu sma di jesam.. nista krecem danas sa utogestanom pa cemo vidit. Ja isto imam uzasan progesteron npr prije par mj je na 21 DC bio 0.18 😔
Danas me manje bole, ali dalje su osjetljive. Morati cu poceti piti danas. Ali me strah jer nisam ulovila O, a ako prerano pocnem pit zaustavit cu je i onda nisam nista napravila. Tako mi je reklo vec x cura tu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica predugacak je komentar pa moram ovako 😅
Ah ma cijeli zivot mi je tako i prosle godine sam jednu ovulaciju imala na 59 dc jer nisam kao i ti htjela krenut s progesteronom. Taj ciklus sam vec na 10 dpo pocela smeđarit jer mi je bio nizak progesteron i tu sam shvatila da te kasne ovulacije jednostavno nisu kvalitetne. Znam da ce netko i tako zatrudnit ali ne znam bas koliko je to cesto. Na 21 dc ti je bio nizak jer nije bilo ovulacije i to ti je jos uvijek folikularna faza, a za tu fazu je takav progesteron kao ok. Znam da te brine da ako krenes sa progesteronom da neces imat ovulaciju, tako sam i ja stalno odgađala. Ali najbolje da si odredis npr 25 dc ako nema ovulacije pa krenes s progesteronom jer je kod nas 15 dc stvarno prerano za krenut i tako ces sigurno blokirat ovulaciju. Sad lijepo krene novi ciklus i onda si prati trakicama do 25 dc i ako ne tamne krenes s progesteronom, a ako krenu tamnit onda jos malo pricekas. Mozda se kroz tri mjeseca tako onda nesto i pokrene. Drzim 🤞🏻 Sta se tice spermiograma ako mu je to bas veliki problem odite lijepo od cetvrtka do subote npr na neki opusteni vikend do zagreba i u petak ujutro obavite to sve u apartmanu i odnesete u polikliniku breyer 😄 koliko znam petkom se donose uzorci
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Razumijem Siri i njezin strah i nevjericuu...takva sam i ja...uvijek razmisljam 100 koraka unaprijed i stavim sve ono pozitivno i negativno i dok ne prevagne pozitivno, onda ni ne smatram da je uspjesnoo (ovo mislim na opcenito u zivotu) to je valjda taj stit, da ako i ispadne neka pizdarija, ti si se vec pripremio u glavii i onda kao da bude malo lakse...ja se stvarno nadam i drzim veeeeeelike figeee, ali i vjerujeem, da ce sve biti ureduuu...Siri ❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Joj curke...imam izlaganje samostalnog projekta danas, ali me nekako drzi dobar osjecaj da cu ovo rasturitii...mozda jednog dana i realiziram taj projekt ❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Buhtlicaa Sto se tice muza, probaj razgovarati s njim smireno, nasamo, negdje na lijepom mjestu. Kao sto sam ja sa svojim za neke stvari. Jer i moj mrzi doktore, ali ja sam mu odmah rekla 'ja hoch bebu i spremna sam sve uraditi i prekretnice sve porusit na putu, da dodjem do tog cilja, ukoliko ti zelis, zrtvocaces se koliko i ja' . I prihvatio je ako bude potrebe tako da uradi bez obzira što mrzi doktore, boji se i šta već.☺ Ukoliko zeli i on bebu, razgovaraj s njim predoci mu cinjenice sta ti sve cinis, da bi zatrudnila, da bi mogao i on tu jednu malu stvar uraditi nece ga boljet a tebi ce znaciti😊 drzi se🤞🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Joj curke…imam izlaganje samostalnog projekta danas, ali me nekako drzi dobar osjecaj da cu ovo rasturitii…mozda jednog dana i realiziram taj projekt ❤
Deic17 ja se nadam da ce dobro proci to izlaganje. Sad samo cvrsto stojicki i ajd pokazi im kako se to radi. Drzim fige da rasturis i cim prije realiziras to🤗.
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Joj curke…imam izlaganje samostalnog projekta danas, ali me nekako drzi dobar osjecaj da cu ovo rasturitii…mozda jednog dana i realiziram taj projekt ❤Deic17 ja se nadam da ce dobro proci to izlaganje. Sad samo cvrsto stojicki i ajd pokazi im kako se to radi. Drzim fige da rasturis i cim prije realiziras to🤗.
Hvalla ti Koki punooo ❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Sortiraj odgovore
Najstariji