Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa34
    28. Ožujak 2022. 22:56

Kejsy  ❄️ ☃️

Ja se nisam cula sa dokotorcom danas, sutra se javi sigurno, a betu moram ponoviti uskoro. Sad mi se slosilo bass pa se mislim reci muzu ili ne.. to mi je najgore od svega cini mi se… Jajnik me poceo bas boljeti grčevi tu i tamo.. ko zna moze biti vjestica u dolasku, a moze biti i da je sasvim normalno za ovaj dpo..

Nek bude kako mora biti, a ja se svim srcem nadam da se bebica lagano gnjezdi pod tvojim srcem💕
    Za muza ne znam, ti najbolje znas njegov karakter, kako se nosi sa emocijama i usporedo obvezama i kakav vam je odnos.
    Iz svoje perspektive gledano ja bi svome rekla. Kako sam na samom obredu vjencanja plakala od srece tako placemo zajedno i iz svih ostalih razloga.
    Ako ces mu svakako reci za koji dan, a sigurna sam da hocea mozda ce bit duplo povrijeđen - em zbog situacije em sto mu nisi rekla pa da ti pomogne nosit taj vrtlog emocija. Mozda ce te jos pinkicu🙂 vise volit jer si ga postedila saznanja dok i tako ne moze utjecat ni na sto i sve sama prenjela na svojim ledjima.. To su sve moji mozda, a ti najbolje znas najizgledniju verziju. Kako god bilo sigurna sam da cete u svakom ishodu izaci jos jaci, slozniji, voljeniji i sigurniji u to sto zelite!

tealitas
    28. Ožujak 2022. 23:00

Siriiiiii hvala , uljepšala si mi dan 😍😍😍😍
    Ovoooo je plus ogromannnnn , znala sam 😅😅😅
    Čestitam od ❤ 
    Javi što Dr kaže 😚
    Noć žene bio je dug dan danas 😘😘😘😘

September
    28. Ožujak 2022. 23:31

Buhtlice  evo da se ja javim sa svojim iskustvom jer vidim da imamo isti problem. Mene su ti tako krenule bolit bradavice zadnja 3 ciklusa prije nego sam krenula s femarom. Ta zadnja tri ciklusa uopce nisam imala ovulaciju, a imala sam bjelanjak iscjedak tako da ne znam sta rec na moje hormone. Kako je meni nizak progesteron tj uopce ga nemam jer nemam ni ovulacije, tako je kod mene onda dominacija estrogena. I to je moguce zbog toga. Isto tako prvi ciklus na femari mi je bio nizi progesteron i ubijale su me sise pa sam procitala da to zna bit zbog dominacije estrogena. Vecini zena to bude zbog trudnoce koliko sam skuzila tu po forumu ali meni naravno ne 😅 sad kad sam ovaj ciklus nakon ovulacije uzimala utrogestan sve je bilo ok. Jesi razmisljala o femari ili klomifenu? Imamo isti problem i ja sam dugo odgađala te hormone jer sam pokusavala prirodno ustabilit ciklus. Jednostavno mi nista nije pomoglo i shvatila sam da nakon godine i pol vise nema smisla. Prirodno sam imala ovulaciju max 3 puta godisnje i tad bi dobila menstruaciju ali ostale cikluse sam morala uzimat progesteron

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Ella..
    28. Ožujak 2022. 23:59

Žene, pomagajte! 
    Opće poznato je da ja nemam redovne cikluse i trenutno mi M kasni 60ak dana (normala) I večeras me užasno boli desni jajnik , nikada me dosad nije tako bolio i na nagovor kume odem pišnuti na LH trakicu i koliko se razumijem , mislim da je to to. Inače nisam dosad pratila sam trakicama,  čekala sam da mi M dođe pa da krenem (ali njen nema) 
    https://ibb.co/4PmCmDb

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    29. Ožujak 2022. 00:01

Točnije, probala sam ove trakice par puta iz čiste znatiželje no nikada nije pokazalo ovako, ili je bila blijeda crta ili ništa. 
    Uzbuđena sam kao da je test za trudnocu 🤣🤣

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

kokii2219
    29. Ožujak 2022. 00:05

Ella..29..

Točnije, probala sam ove trakice par puta iz čiste znatiželje no nikada nije pokazalo ovako, ili je bila blijeda crta ili ništa.

Ovo je definitivno pozitivan lh testic. Bacaj se u akciju, mani se foruma!! Sretno😂

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Ella..
    29. Ožujak 2022. 00:12

kokii2219

Ella..29..

Ovo je definitivno pozitivan lh testic. Bacaj se u akciju, mani se foruma!! Sretno😂

Jao nemoj mi to govoriti, iovako sam se preznojila od muke haha. Muzic spava, ujutro radi, a ja nikad luđa😆😅

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

kokii2219
    29. Ožujak 2022. 00:22

Ella..29..

kokii2219

Ella..29..

Jao nemoj mi to govoriti, iovako sam se preznojila od muke haha. Muzic spava, ujutro radi, a ja nikad luđa😆😅

Ili ga budi reci MENI JE PIKK KO KUCA HOCU BEBU ili cekaj sutra da dodje s posla😂😂 u svakom slucaju imas vremena 36h ja msm do ovulacije kad trakica pokaze 2 debele crtice. Drzim fige da bude to to🤞🏻🤞🏻

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Ella..
    29. Ožujak 2022. 00:29

kokii2219

Ella..29..

kokii2219

Ella..29..

Ili ga budi reci MENI JE PIKK KO KUCA HOCU BEBU ili cekaj sutra da dodje s posla😂😂 u svakom slucaju imas vremena 36h ja msm do ovulacije kad trakica pokaze 2 debele crtice. Drzim fige da bude to to🤞🏻🤞🏻

Hahah da me ukoka 🤣
    Jao hvala ti i ja se nadam da će biti to tooo🤞🤗🤩

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    29. Ožujak 2022. 00:29

Mart0409

Ella..29..

kokii2219

Ella..29..

Malo ga trgni, možda se probudi. 😂😅

Velis, slučajno ga laktom udarim 🤣🤣
    Aj kad si već budan da obavimo 🤣

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.