Elem,ja umočila gravignost iz ljekarne mislim da je on oko 10? Iiii jednu LH..here are the results. Da napomenem,mokraća mi je puna nekih komadića kao kad dobijem,a na papiru više neke ko narančaste boje krv nego crvene 🤷♀️
https://ibb.co/ZWSGWKV
https://ibb.co/C83LTDJ
E i bazalna je bila 36.29 jutros,zato ju i iščekujem..
Ti jedino sto mozes da iscekujes sa ovako tamnim testicem, je da hitno ujutru izvadis krv, tj da uradis betu i pod obavezno progesteron!
Eto sad sam odahnula, pa ljudi moji da li je moguce da je Siri umocila???
Eto nisam sanjala uzalud!! To u urinu ti je iscjedak i to smedjarenje, odmah sutra idi taj progesteron provjeiti odmahhhh!! Jer mozda ti je zato bazalna pala, ma da zna u ranoj trudnoci biti neki pad kod izmjene hormona. Ali svejedno ne igraj se progesteron provjeri. Bas mi je drago pozitivan maksimalno ovo je gravignost mini. Ljudi njen test je 25 mlU/ml njoj je beta 100 garant!! Cestitam i neka bude skolska, samo se molim te ne inati sa tim djecijim stavom : doce vjestica, stize vjestica, nego prvo ujutru beta i progesteron.
Neka bude skola 🤞🍀 💞🤞🍀 💞🤞🍀 💞🤞🍀 💞🤞🍀 💞🤞🍀 💞 eto popravi mi raspolozenje sad pa sad, hvala svima na podrsci da Siri umoci
Znači i ovo smo doživjele sad mogu ic spat mirno😂😂😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Siri - radi cb digitalni mene nisu iznevjerili!!! Da se ne mucis s jacinom crtice
mmmm1 ja sam wondfo uzela preko aliexpressa,jutros sam baš stavila tu link jednoj curki,stigle za 15 dana ravno. Doduše nadam se da neće trebati još duuuuugo,ali meni su stigle brzo,izgleda da ih prosljeđuje seki (nadam se da da) jer i oni rade na bebi 🙈
——————
Strah me uopće osjetiti veselje zbog druge crtice ako sam potpuno iskrena jer ne znam što me čeka. Doduše imam duphastone negdje još u ladici u kupaonici od izazivanja M prošle godine,samo ne znam jel smijem to uzet ili ne. Ujutro se javljam ginekologu pa ću vidjet što kaže. Kažem ovo smede/narančasto mi se uopće ne sviđa,ali nema bolova kao kad dobijem pa sad 🤷♀️ Kako bude,bit će kako mora bit..ali eto,ne dopuštam si nekako to veselje zbog te druge crtice ☹️
➕ ko kućaaaa bolan, iz aviona bi se vidio 🥰🥰🥰🥰❤
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Kejsy - evo zbilja izvini meni preko moba neda da citiram pa vam svima ovako glupo pisem. Ma nije nista strasno, viroza. A curka ima velikih 14 mjeseci🥰❤️
Dobro bitno da nije nista strasno 🥰 o pa to je vec prava curica.. samo porastu prebrzo uff dok se okrenes samo puff i eto ih tinejdzeri 🥰
To ti vjerujem! Meni je i ovih 14 mjeseci projurilo😭 prokleto vrijeme..
Kejsy - evo zbilja izvini meni preko moba neda da citiram pa vam svima ovako glupo pisem. Ma nije nista strasno, viroza. A curka ima velikih 14 mjeseci🥰❤️
Dobro bitno da nije nista strasno 🥰 o pa to je vec prava curica.. samo porastu prebrzo uff dok se okrenes samo puff i eto ih tinejdzeri 🥰
To ti vjerujem! Meni je i ovih 14 mjeseci projurilo😭 prokleto vrijeme..
Aleluja napokon uspjela citirati
Elem,ja umočila gravignost iz ljekarne mislim da je on oko 10? Iiii jednu LH..here are the results. Da napomenem,mokraća mi je puna nekih komadića kao kad dobijem,a na papiru više neke ko narančaste boje krv nego crvene 🤷♀️
https://ibb.co/ZWSGWKV
https://ibb.co/C83LTDJ
E i bazalna je bila 36.29 jutros,zato ju i iščekujem..
Omg siri ❤️❤️❤️ pa ovo je pozitivno iz aviona 🥳😍 čestitam 😘
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Siri šta to mooojee oči vide? Neka bude dosadna i školska, ali brzo napravi betu ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Od svih trudnica otkupljujem trakice 🤣🤣 čisto da znate
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Vidi se iz a-a-a aviona ♥️
Siri, želim ti da ti test što više tamni i da se beta uduplava (svašta na forumu čovjek nauči 🤣)
Mi se evo vozimo
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Vidi se iz a-a-a aviona ♥️
Siri, želim ti da ti test što više tamni i da se beta uduplava (svašta na forumu čovjek nauči 🤣)
Mi se evo vozimo
Javi nam❤️
Ajme od popodne kad sam pratila Kejsyine rezultate do sada skoro 30 stranica!🙈🙈🙈 Umorna sam ko konj pa ne znam hocu uspjet sve procitati, ali sam dosla samo reci Kejsyi da mi je zao sto beta nije kako smo svi ocekivali i oprosti ako si naknadno pisala ali precac pitanje - hoces ju ponavljazlt za 2 dana, jesi se u medjuvremenu cula sa doktoricom?
U citatima vidjela da spominjete pozitivan lil me test pa ga idem iskopat 😊 ali cestitke draga!
Za Siri vidim ful pozitivan test i čestitke do neba ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji