Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    29. Ožujak 2022. 11:18

Kejsy  ❄️ ☃️

Nisam vas sve procitala, ali budem.. nego jedam ja proplupala ili se ova moja crtica vidi malo bolje nego do sad.. Ja stvarno nisam objektvna iz zelje da se mozda iz ovog nesto iscupa, ali iskreno ono gledam trakicu sa metar razdaljine i vidim crtici bez problema bolje je vidim nego sto je na fotkama. Cak i muz ( i ako mu je dioptrija za mjenjati kaze da vidi i to bas vidi) 🤷🏽 i ljeva cica krenula da bolucka, e sad.. ne nadam se puno. Ovo je drugi jutarnji urin, nakon 2 sata suzdrzavanja, ako povecate skroz sliku slabije se vidi, ali u stvarnosti su malo tamnije.. eto bas ne znam sta da mislim.
    https://ibb.co/RDKPZD4
    https://ibb.co/TL70TK2
    https://ibb.co/qjV4y8G
    Doktorica kaze sve je to jos rano i da ni beta jos ne moze reci puno, pa da sacekam koji dan pa da odem ponoviti betu, tako da necu ici sutra, veca ako ne stigne vjestica do petka onda odem.. ili ako mi pocnu tamniti jos testici.. Sve se vodi na cekanje i bice kako bude, muzu rekla sad mi je lakse.. U svakom slucaju spremna na lose, a nadam se boljem.. Nego ja sam za svaki slucaj se obezbjedila, ima 100 LH trakica, narucila ni vise ni manje nego 75 testova na trudnocu, jer su ovi bas pouzdani skoro isto pokazuju kao gravignost. Tako da, ovih 75 komada mi dodje kao 3 gravignost.. 🤷🏽 🤷🏽 🤷🏽 🤷🏽 sto da ne.. Od onih 50 komada mi je ostalo mozda 10-15 komada tako da, samo da opet ne zapnu u Sarajevu 🤦 I da bazalna jutros 36.8 eto nista ne kuzim, ali budemo vidjeli za par dana.. Sa listom cekam betu od Siri tako da.. znate sto je nema Ono basss imam ogromnu zelju staviti plusic kraj njenog imena, a znam da mi nece dati dok beta ne stigne, paaa cu ja strpljivo da cekam… A mislim da svi djele moje misljenje svi bi da te vidmo gore na vrhu liste 🤞🤞

Ovo se bas vidi bez ikakvog naprezanja 🥰 Drzim fige za najbolji ishod. Iako kao jako nestrpljiva osoba znam da je to jedan od najtezih dijelova "cekanje", ali covjek tu zaista ne moze nista osim se nadati i ostati pozitivan, a s pozitivnim dolazi i najbolje 🧡

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

mare2805
    29. Ožujak 2022. 11:19

Kejsy  ❄️ ☃️

Nisam vas sve procitala, ali budem.. nego jedam ja proplupala ili se ova moja crtica vidi malo bolje nego do sad.. Ja stvarno nisam objektvna iz zelje da se mozda iz ovog nesto iscupa, ali iskreno ono gledam trakicu sa metar razdaljine i vidim crtici bez problema bolje je vidim nego sto je na fotkama. Cak i muz ( i ako mu je dioptrija za mjenjati kaze da vidi i to bas vidi) 🤷🏽 i ljeva cica krenula da bolucka, e sad.. ne nadam se puno. Ovo je drugi jutarnji urin, nakon 2 sata suzdrzavanja, ako povecate skroz sliku slabije se vidi, ali u stvarnosti su malo tamnije.. eto bas ne znam sta da mislim.
    https://ibb.co/RDKPZD4
    https://ibb.co/TL70TK2
    https://ibb.co/qjV4y8G
    Doktorica kaze sve je to jos rano i da ni beta jos ne moze reci puno, pa da sacekam koji dan pa da odem ponoviti betu, tako da necu ici sutra, veca ako ne stigne vjestica do petka onda odem.. ili ako mi pocnu tamniti jos testici.. Sve se vodi na cekanje i bice kako bude, muzu rekla sad mi je lakse.. U svakom slucaju spremna na lose, a nadam se boljem.. Nego ja sam za svaki slucaj se obezbjedila, ima 100 LH trakica, narucila ni vise ni manje nego 75 testova na trudnocu, jer su ovi bas pouzdani skoro isto pokazuju kao gravignost. Tako da, ovih 75 komada mi dodje kao 3 gravignost.. 🤷🏽 🤷🏽 🤷🏽 🤷🏽 sto da ne.. Od onih 50 komada mi je ostalo mozda 10-15 komada tako da, samo da opet ne zapnu u Sarajevu 🤦 I da bazalna jutros 36.8 eto nista ne kuzim, ali budemo vidjeli za par dana.. Sa listom cekam betu od Siri tako da.. znate sto je nema Ono basss imam ogromnu zelju staviti plusic kraj njenog imena, a znam da mi nece dati dok beta ne stigne, paaa cu ja strpljivo da cekam… A mislim da svi djele moje misljenje svi bi da te vidmo gore na vrhu liste 🤞🤞

Ovdje se stvarno vidi crtica, bez naprezanja očiju ona je tu i deff tamnija od onih prije! Gle polako, smireno i kako mora biti bit će..nemoj se samo stresirati jer radiš sebi gore a promijeniti ne možeš ništa nažalost. Opusteno, u glavi pozitivno jer mi žene i naše tijelo smo čudo! 
    Svi vjerujemo i navijamo da beta ide gore, crtica da tamni i da vještica ne dođe 🤞🏼🤞🏼 

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Deic17
    29. Ožujak 2022. 11:20

Bome Kejsy, bolje se vidi od prijasnjih testova! Mozda i nije sve tako crno i na kraju se ispostavi nesto pozitivnoo, drzim fige!!!! ❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    29. Ožujak 2022. 11:22

Pahuljka

Deic17

Ja sam danas 7dpo, vec sam spomenula ranije, velike cicke, povecane bradavice i 4 akne, no jos uvijek nemam nikakvo stipkanje, nikakve bolove dolje, tako da mi je to maloo bezvezee

Deic i ja sam isto ili 7 ili 8dpo, nisam bas 100% sigurna kad se tacno desila ovulacija. A i simptomi su nam tu negdje, sike bolne i uvecane ali su brdavice normalne i one zapravo nisu ni osjetljive ni bolne, vise boli "odozgo". Od ostalih simptoma nistaaaaa 😒

Nego, kada ti i ja umacemoo? Sutra, preksutra?? 🤣🤣🤣🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

mare2805
    29. Ožujak 2022. 11:22

Ja trenutno jedva čekam da menga prođe i onda da krenemo u akciju..muž je veoma nestrpljiv i samo pita kad počinju plodni dani i ovulacija 😂 mislim da će i on uskoro počet pratiti sve simptome a možda i pišnuti na koju trakicu 😂😂 
    Svaki dan me pita za vas i kad nekaj ne znam uvijek, ali uvijek mi kaze pitaj Kejsy i cure 😂😂  

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Svi nalazi uredni 😊

Deic17
    29. Ožujak 2022. 11:26

mare2805

Ja trenutno jedva čekam da menga prođe i onda da krenemo u akciju..muž je veoma nestrpljiv i samo pita kad počinju plodni dani i ovulacija 😂 mislim da će i on uskoro počet pratiti sve simptome a možda i pišnuti na koju trakicu 😂😂
    Svaki dan me pita za vas i kad nekaj ne znam uvijek, ali uvijek mi kaze pitaj Kejsy i cure 😂😂

Hahhahahhhahah, moj je pisao na test za trudnocuu 🤣🤣🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Pahuljka
    29. Ožujak 2022. 11:31

Deic17

Pahuljka

Deic17

Ja sam danas 7dpo, vec sam spomenula ranije, velike cicke, povecane bradavice i 4 akne, no jos uvijek nemam nikakvo stipkanje, nikakve bolove dolje, tako da mi je to maloo bezvezee

Deic i ja sam isto ili 7 ili 8dpo, nisam bas 100% sigurna kad se tacno desila ovulacija. A i simptomi su nam tu negdje, sike bolne i uvecane ali su brdavice normalne i one zapravo nisu ni osjetljive ni bolne, vise boli "odozgo". Od ostalih simptoma nistaaaaa 😒

Ma ja bi ga sad umocila (citaj spremni su, al sakriveni od ociju 2x10mmol i jedan od 25 ambiciozno 🤣) ali sam se nagledala snjeskica, sad bi pricekala bar 2-3 dana prije vjestice. Kakav je tebi feeling 😎

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

mare2805
    29. Ožujak 2022. 11:32

Deic17

mare2805

Hahahahahha vjerujem da mu je pokazao crticu 😂😂😂😂 
    Moj zna nekad imat " simptome " i jedan dan dođe doma sa posla i kaže mi mrtav ozbiljan: danas mi je čokolada bila slatka, mislim da to može značiti samo jedno, trudan sam 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Svi nalazi uredni 😊

Deic17
    29. Ožujak 2022. 11:34

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Ma ja bi ga sad umocila (citaj spremni su, al sakriveni od ociju 2x10mmol i jedan od 25 ambiciozno 🤣) ali sam se nagledala snjeskica, sad bi pricekala bar 2-3 dana prije vjestice. Kakav je tebi feeling 😎

Ja bih ga iz zabave umocila i da bude negativan, ne bih bila tuzna, jer realno, to je prerano za praviti test, ali svakako danas ode do Mullera i ujutro cu ga napraviti iz zezancije, eto da mi svako jutro ne bude istooo 🤣😁

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Pipin
    29. Ožujak 2022. 11:35

mare2805

Deic17

mare2805

Hahahahahha vjerujem da mu je pokazao crticu 😂😂😂😂
    Moj zna nekad imat " simptome " i jedan dan dođe doma sa posla i kaže mi mrtav ozbiljan: danas mi je čokolada bila slatka, mislim da to može značiti samo jedno, trudan sam 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂

🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.