Točnije, probala sam ove trakice par puta iz čiste znatiželje no nikada nije pokazalo ovako, ili je bila blijeda crta ili ništa.
Uzbuđena sam kao da je test za trudnocu 🤣🤣
Ovo je definitivno pozitivan lh testic. Bacaj se u akciju, mani se foruma!! Sretno😂
Jao nemoj mi to govoriti, iovako sam se preznojila od muke haha. Muzic spava, ujutro radi, a ja nikad luđa😆😅
Malo ga trgni, možda se probudi. 😂😅
Velis, slučajno ga laktom udarim 🤣🤣
Aj kad si već budan da obavimo 🤣
Ništa nije slučajno! Imaš svoj cilj za noćas 😂 a može se i ujutro prije posla, taman za razbudit se. Hihihi
Mislim da bi me gledao sa čuđenjem jer inače nisam jutarnji tip 🤣
Ali pristajem na sveee(samo kaži) 🤣🤣
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Curke hvala hvala hvala. Nešto mi se puno piški zadnjih dana i nakon ovog gravignost sam riješila i CB al koji pokazuje plusić,nešto mi sve ne da da vjerujem u to što mi oči vide…gledajte ovo:
https://ibb.co/RPtjtwL
Sutra kucam doktoru na vrata i nadam se da je to to 🥰🥰
Jutrooooo ma plus ko kuća....rekla sam ja ....😀😀😀😀😀😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Siri cestitam na ➕♥️🥳
Meni je dosla vjestica jutros, tocno u sat. Kejsy mozes me upisat za ne dobiti 24.4.
Jutrooo, evo ja isto ujutro umočila, čisto da znam na čemu sam.. čekam M, pa sljedeći mjesec u nove pobjede 💪🏻💪🏻
Jutro dame🤗
Keysi moja mjesecnica konacno. Mozes me staviti za (ne)dobiti iduci mjesec 28.4. 🤞🏻
Probudio me je*eni kasalj znaci kad nisam poludila, pola sata sam kasljala bez prestanka dok nisam povratila..
Ugl bas mi je drago da je konacno stigla, tako da ovaj ciklus se pratimo trakicaamaaa😍. A nama sad nastupa sveti mjesec (ramazan). Mozda mi se bas posreci i da to bude neki znak od Boga, pa ovaj mjesec bude to to🤗
Sirii nemoj slucajno da nas zaboravis iscekujemo tvoje rezultate😍🤞🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Jutro cure 😃
Nisam vas pratila zadnjih par dana jer mi se malena razbolila i baš je imala visoku temperaturu, na kraju završila na antibiotiku, ali evo sad je napokon dobro 😃
Prvo od sveg srca želim čestitati curama koje su ugledale svoj plus, taj osjećaj nećete nikada zaboraviti to mi vjerujte, želim vam uredno i školske trudnoce ❤
Kejsy tebe također ubrajam u te cure i sigurna sam da će nalazi sutra biti dobri, a ako i neće takvog optimistu i borca poput tebe dugo nisam vidjela i sigurna sam da je samo pitanje vremena kada će se to dogoditi 🥰
Kod mene su novosti da sam jučer dobila m tako da me zapisi za 29.4 da ne očekujem 🤭
Novi mjesec nova nada, cure tu smo jedna za drugu 🤗
Keysi glavu gore, ništa još nije gotovo bas kako su ti cure i rekle..ja se nekako duboko nadam i vjerujem da ce sve biti dobro 🤞🏼🥰
Vidjela sam da je bila i biokemijska..bemu miša nikako da nas bar jedan mjesec preskoci i da ih nema..drži se i dalje u nove pobjede 🤞🏼🥰
Siriiiii plusic ko kucaaaa!! Ženo opusti se, bit će sve uredu! Javljaj nam šta je doktor rekao i čestitam tiii od srca 🥰❤️
Držim fige da još plusica budee, idemo curkeee 🤞🏼🤞🏼
Mare tvoja beta je 😍 uzivaj u trudnocii i pazi se 🥰
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Znam da je bila i kemijska danas,Kejsy ima niski progesteron i beta se još drži,ali i dalje se nadam da će se kod naše Kejsy to podići i da će sve na kraju završiti dobro..a ja i dalje ne vjerujem da je ovo MOJE 😳😳😳
Sirii, ajmee, ovo ne da je plus, negoooo bas plussscinaaaaa!!! Samo da znas da sam upamtila da ti je doktor od 7 u ordinacijii, zeljno iscekujem povratne informacijeeee ❤❤❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Jutro curke! Ja se uspavala ko nikad i trgnula se u pola 7. Pišnula na brzinu i spremila se dok je test dao rezultate pa tek kod doktora..bazalna je pak danas 36.5 🤷♀️
Slikica:
https://ibb.co/LCsDck8
Uglavnom udem ja njemu u ordinaciju,nisam ni fermala sestru koja je inače ovako bezobrazna pa se začudio i rekao da nije očekivao nakon odgovora na mail da ću tako brzo bit u ordinaciji. Rekao je samo skidaj se i idemo na uzv. Ok legnem ja,gurne onu (fuj hladno!) sondu i gleda..kaže po M je 6+0 danas ne vidi se ništa,osim neke mase. Pita me kad sam ovulirala jer sam imala neko krvarenje ranije kolk ose sjeća. Ma reko da očito je onda negdje bila ovulacija,danas po trakicama i bazalnoj 16DPO. Kaže on onda nećemo raditi stres oko toga,ali ovaj miom mu je zabrinjavajući i zato izgleda curim. Dosta je velik kaže i može biti prijetnja za plod,iako se ništa još ne vidi. Kaže da se obučem i sjednem da popričamo o daljnjim koracima. Sjednem ja. I sad digne se on i nešto prčka po svojoj aparaturi i kaže da je prerano i ne može otvarati komplikacije jer nema srčane aktivnosti ni ičega vidljivog da bi se kvalificiralo kao početak uspjele ili neuspjele trudnoće,ali će izvadit betu i poslat na biokemiju. Pikne on i izvuče krv,zove sestru da nosi to u labos hitno i kaže mi minimalno hodanja,pokreta svega do srčane akcije da može otvorit komplikacije i da se pokušam ne stresirat a do kraja smjene mi pošalje poruku,mail ili nazove za betu pa ćemo ovisno o brojci dogovorit dalje što i kako. Eto,Bože pomozi! Curke koje su dobile M ili sniješka žao mi je! Idemo dalje
Ajoooooooj...ma Sirii, nema sekiracijee...bas sam citala na fejsu, iskustva nekih zena, u 7 tjednu cak nisu culi otkucaje i isto su imale miom..strogo mirovanjee i to je toooo...ma to ce bitii dobrooooo...je mi drago zbog tebeeeeee ❤❤❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Jutro curke! Ja se uspavala ko nikad i trgnula se u pola 7. Pišnula na brzinu i spremila se dok je test dao rezultate pa tek kod doktora..bazalna je pak danas 36.5 🤷♀️
Slikica:
https://ibb.co/LCsDck8
Uglavnom udem ja njemu u ordinaciju,nisam ni fermala sestru koja je inače ovako bezobrazna pa se začudio i rekao da nije očekivao nakon odgovora na mail da ću tako brzo bit u ordinaciji. Rekao je samo skidaj se i idemo na uzv. Ok legnem ja,gurne onu (fuj hladno!) sondu i gleda..kaže po M je 6+0 danas ne vidi se ništa,osim neke mase. Pita me kad sam ovulirala jer sam imala neko krvarenje ranije kolk ose sjeća. Ma reko da očito je onda negdje bila ovulacija,danas po trakicama i bazalnoj 16DPO. Kaže on onda nećemo raditi stres oko toga,ali ovaj miom mu je zabrinjavajući i zato izgleda curim. Dosta je velik kaže i može biti prijetnja za plod,iako se ništa još ne vidi. Kaže da se obučem i sjednem da popričamo o daljnjim koracima. Sjednem ja. I sad digne se on i nešto prčka po svojoj aparaturi i kaže da je prerano i ne može otvarati komplikacije jer nema srčane aktivnosti ni ičega vidljivog da bi se kvalificiralo kao početak uspjele ili neuspjele trudnoće,ali će izvadit betu i poslat na biokemiju. Pikne on i izvuče krv,zove sestru da nosi to u labos hitno i kaže mi minimalno hodanja,pokreta svega do srčane akcije da može otvorit komplikacije i da se pokušam ne stresirat a do kraja smjene mi pošalje poruku,mail ili nazove za betu pa ćemo ovisno o brojci dogovorit dalje što i kako. Eto,Bože pomozi! Curke koje su dobile M ili sniješka žao mi je! Idemo dalje
Zao mi je da taj miom stvara sranja, al' recimo moja radna kolegica je imala to u trudnoci pa joj je eto trudnoca pomogla da se tog rijesi. Mislim trudnoca koliko nekad moze biti rizicna zbog tih nekih bedastoca, moze da pomogne i napravi da sve nestane. I vjerujem da ce se sve to rijesiti. Samo po doktorovom naredjenju naravno sto manje kretanja i miruuuujjj zenskica,miruj!! Cuvaj se maximalno😍 sretno s betom
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji