Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    25. Ožujak 2022. 19:28

Tu I tamo bolucka desni...pa malo jače lijevi ...pa pritisak ..i onda sve nestane.... 🤣🤣🤣da li je to normalno? Nemam temperaturu... super se ovako osjećam tu I tamo ti bolovi... i malo u ledima .. jel to famozno ljepo "drugo stanje"...i imam jači iscjedak ...bijeli.... nadam se da nije nešto drugo🙄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kokii2219
    25. Ožujak 2022. 19:39

Keysi a ja se baš pitala šta se desi s listom da vidim kad ne trebaš dobiti crvenu.😂 a imas jos dva dana do nje i za ta dva dana, ja vjerujem da ce ti jos potamniti crtica😍.
    Moja nije danas dosla, bole me cicke, preznojavam se ko luda, al izgleda da sam se jos i prehladila. Kako me preza ova menga, cekala prvu priliku da okasni,da me handri cim se izljecim😂

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Darcyyy
    25. Ožujak 2022. 19:59

Mart0409

Curke da li je netko od vas koristio femometer lh trakice i kakve su vam se pokazale?

Ja jesam, meni su te najbolje do sad.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Missy87
    25. Ožujak 2022. 20:26

Koliko dugo vi imate prozirnu rastezljivu sluz kada je O? Evo meni treci dan i rasteze se kao guma, prozirna.. I neki lagani bolovi dolje.. 🙈

❤️🙏🏻

Mareeeee3112
    25. Ožujak 2022. 20:56

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Cure koje su imale vec trudnocu…da li je normalno tu I tamo osjetiti bol u jajniku i imati pritisak dole…? Većinom me boli jajnik koji je ovulirao …tj ta strana i ne boli cijeli dan….već evo uhvati me 1 ili 2 puta…

Normalno bez brige. Pritisak lagani grecevi, bolovi u jajnicima, na jednoj ii na obe strane.. osjecaj kao zatezanje i cupkanje. Sve normalno. Bas jaki bolovi i grcevi u stomaku i crveno krvarenjne nije ok, ali crveno krvarenje nekad zna biti hematom i sl. pa i to nekad zavrsi sasvim ok, bez problema za trudnocu. Evo mene tek danas jajnik onako basss malo malo pa zgrci, pa zaboli pa popusti, pa u stomaku probadanje, pa stipkanje i sl.. i onaj osjecaj kao da ce vjestica stici.. ali ne brine me to jer je sve normalno. E sad ako vjestica stigne, na*ebala je, sledeci ciklus jer imam 100 LH trakica Nisam ja jos iskljucila mogucnost pojave vjestice🤷🏽

😂😂😂😂ajde dobro onda već sam se prepala...znam da imam glupa pitanja ali neznam šta me čeka pa sve pitam...
    Ajme keysi ja sam tako nestrpljiva sa tvojim rezultatom😁😁😁 ali inozemstvu ostalih cura...
    Bez obzira šta misliš da ti je bazalna niza ali je dovoljno visoka s obzirom na prvi dio ciklusa ... tako da vjerujem da će sutra biti viša....
    Nadam se da će ujutro biti minimalno 3 plusica 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    25. Ožujak 2022. 20:57

Ovaj mobitel nije normalan...😂😂😂😂inozemstvu 😂😂😂htjela napisat ali i od ostalih cura....on piše kak hoce

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

BlairWaldorf
    25. Ožujak 2022. 21:11

Cure ja prijavljujem 40 trakica + 6 testova za trudnoću 😋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Deic17
    25. Ožujak 2022. 21:27

Kejsy  ❄️ ☃️

Ajme cure ovog ludila. Danas malo malo me nesto zgrci, probode, zaboli, radim nesto uspusem se.. kaze muz sta ti je sto si se zadihala. Srecom ili kako god ja dobila 2-3 kg pa kazem ja njemu: cucni uzmi ovo, cucni zaviri u frizirder, cucni ves iz susilice izvuci, ma niej problem cucnuti ali treba voliko dupe podici svaki put uspuhao bi se i ti bilo kako bilo zeza prosla, dok nije dalje pitanja postavljao,… e treba stvarno prezivjeti period do druge bete 🤦🤦🤦🤦 ne mogu stakno nesto izmisljati a ni puno se izvlaciti na kilazu sa svojih 54 kg ako sad ne naucim da lazem necu nikad, a ako uspijem ovo precutati do druge bete eto samoj sebi cu cestitati.. ajmeeee

Ajmeeee, kakva laz...pa ne mozes imati tolikooo velilo dupe na 53 kg, morat ces neke bolje lazi smislitii...ajde, ajdee, mozes ti tooo...ja vjerujem da ce se ta tvoja sutnja na kraju isplatiti 😁😁😁

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• avama
    25. Ožujak 2022. 21:32

Cure jel bi ovo bila pozitivna trakica. Ali cudno je da je ujutro bila svijetla pa oko 13h tako iste boje, i onda oko 18 svijetlija opet. Danas mi je 13. dan, a inače m ije malo kasnije ovulacija 15. ili 16. Dan. 
    https://ibb.co/JFQCmBz

Deic17
    25. Ožujak 2022. 21:50

Kejsy  ❄️ ☃️

Deic17

Kejsy ❄️ ☃️

Ajme cure ovog ludila. Danas malo malo me nesto zgrci, probode, zaboli, radim nesto uspusem se.. kaze muz sta ti je sto si se zadihala. Srecom ili kako god ja dobila 2-3 kg pa kazem ja njemu: cucni uzmi ovo, cucni zaviri u frizirder, cucni ves iz susilice izvuci, ma niej problem cucnuti ali treba voliko dupe podici svaki put uspuhao bi se i ti bilo kako bilo zeza prosla, dok nije dalje pitanja postavljao,… e treba stvarno prezivjeti period do druge bete 🤦🤦🤦🤦 ne mogu stakno nesto izmisljati a ni puno se izvlaciti na kilazu sa svojih 54 kg ako sad ne naucim da lazem necu nikad, a ako uspijem ovo precutati do druge bete eto samoj sebi cu cestitati.. ajmeeee

Ajmeeee, kakva laz…pa ne mozes imati tolikooo velilo dupe na 53 kg, morat ces neke bolje lazi smislitii…ajde, ajdee, mozes ti tooo…ja vjerujem da ce se ta tvoja sutnja na kraju isplatiti 😁😁😁

I ja se nadam da hoce. Ma ja sam ti metar i sumska jagodica… "visoka" 158 .. a cim se udebljam samo se dupe poveca, pa onda stomak i tako u krug

A zatooo, hahhahahah, metar i sumska jagodica 🤣🤣🤣imam bas jednu kolegicu s posla, isto je takve visinee, ali bas izgleda dosta mladje za svoje godine, pa je kupci napadaju, da sta ce njima dijete govoriti sto je pravilno, a sto ne 🤣🤣🤣 cekaj Kejsy, ako sam dobro upamtila, ti si iz Brckog jel? 

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.