Keysi a ja se baš pitala šta se desi s listom da vidim kad ne trebaš dobiti crvenu.😂 a imas jos dva dana do nje i za ta dva dana, ja vjerujem da ce ti jos potamniti crtica😍.
Moja nije danas dosla, bole me cicke, preznojavam se ko luda, al izgleda da sam se jos i prehladila. Kako me preza ova menga, cekala prvu priliku da okasni,da me handri cim se izljecim😂
Ajme koje ce kod tebe akcije biti sad nakon vjesticeTi si gotova sa terapijom 🤞sad jel da?
Koliko dugo vi imate prozirnu rastezljivu sluz kada je O? Evo meni treci dan i rasteze se kao guma, prozirna.. I neki lagani bolovi dolje.. 🙈
Ja znam imati i po 4-5 dana, a na dan ovulacij ebasss se rasteze sto kazes kao zvakabatali forum i bacaj se u akciju. 🤞
Joj da tacnooo, poceli smo vec pomalo do menge da se opustamo i malo se mazukamo, opustamo, volimo ovo par dana dok nema menge. A nakon menge punom parom, jos plus dolaze LH trakice. Idemo jakooo😂💪🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Cure koje su imale vec trudnocu…da li je normalno tu I tamo osjetiti bol u jajniku i imati pritisak dole…? Većinom me boli jajnik koji je ovulirao …tj ta strana i ne boli cijeli dan….već evo uhvati me 1 ili 2 puta…
U trudnoci je puno toga normalno😄 osim nekih krajnosti kao sto ti je Kejsy napisala.
Normalno je i da dok spavas dozivis vrhunac 😄 Al cekaj, to dodje tek kasnije😁
Opusti se i uzivaj, proletit ce vjeruj mi!
Btw curice da i ja kao Blair prijavim 30 trakica za pocetak. Pa cemo vidjet sta bude poslije se opskrbljujem sa testicima😂. Ugl cete me nagovjestavat logika za prvu rundu. Btw Keysi zaboravila sam reci, terapija potrosena, upale nema visee, sve uredno😃. I pitanjce za tebee jel se veceras radi testic koji?? Zelimo da vidimo crticee😍
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Ja prijavljujem gubitak apetita, cijeli dan nisam nista jela pojela malo prije na nagovor dragog jedan chicken burger koji mi nije sjeo nikako.. takoder pojavio se vodenasto bijeli isjedak 🤔🤷🏻♀️
Sad sam totalno izbedirana, unistila me moja znatizelja, a cijeli dan si govorim "necu radit test" i tako ja naravno napravim teat 4 dana prije ocekivane M, i to evo malo prije i naravno ni sjenka, nista i sve ladje potonule. Definitivno vise nikada necu raditi test do dana ocekivane M.
I onda naravno glavno pitanje, zasto mucnine, vrtoglavice i cudan okis u ustima ?! Dobro ni sise me ne bile, vec su samo bujnije, al ne bole, tako da to moze dodatno potvrditi negativan test.
Jel ima ko iskustvo da je imao negativan test, pa nakon 4 dana pozitivan ? 😒
i daaa jako puno zena 4 dan pre ocekivane ima negativan test, neke prvi pozitivan dobije tek nekoliko dana nakon kasnjenja.. evo ja danas uradim jedan vjerovatno bio urin razrjedjen, ma ni sjene nema.. sto ne znaci da je negativan, nego eto nije uradjen u pravo vreme. Imas ti jos sanse za pozitivan test i to basss sanse..
Tebe Kejsy treba klonirat, koja pozitiva od zene, da je meni upola tako kao tebi, ne znam di bi mi kraj bio.
Nista, strpiti se do utorka nema druge i pisnuti i kako kazete vi "mocnuti" 😄
Hvala ti / vam.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Mislim da sutra nema smisla radi betu 🤷🏽 da se ne lazemo ove trakice su osjetljivosti 10 mlU/ml tako da trenutno i da uradim betu nece biti veca od 25.. i nista necu dobbiti sa tim, a budem ujutru ponovila, pa vidim jos.. ali mi nema logke bacati novac… Jer ovo je realno stanje malo bolje se vidi ovako nego na fotkama
https://ibb.co/fX4T7zc
https://ibb.co/LkkBsDV
https://ibb.co/RDhLJcc
Draga,nemoj si kvariti dan i vikend sa brojkama i razmišljanjem,računanjem. Podruži se,zabavi i opusti a onda u ponedjeljak čekamo lijepu brojku,u srijedu iščekujemo pravilno duplanje i sve će biti okej. Lijepo se to vidi ❤️
Slazem se sa Sirii, vidi se zaistac da crtica tamni, ono polahko ali sigurno je stvarno tamnija nego prosli put kad si se testirala😄🤞🏻. A sto se tice bete moze pricekati pocetak iducr sedmice. Opusti se sutra, ne opterecuj se i ne razmisljaj o brojkama, ukratko uzivaj. Iskreno ja vjerujem da se bebica ugnijezdila ali je jos jos maaaalkice rano da se ono super bas skroz vidi. A naravno svi vjerujemo da ce to biti jedna lijepa cifra u ponedjeljak, a u srijedu i pravilno lijepo duplanje. Samo se opusti i uzivaj❤🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Mislim da sutra nema smisla radi betu 🤷🏽 da se ne lazemo ove trakice su osjetljivosti 10 mlU/ml tako da trenutno i da uradim betu nece biti veca od 25.. i nista necu dobbiti sa tim, a budem ujutru ponovila, pa vidim jos.. ali mi nema logke bacati novac… Jer ovo je realno stanje malo bolje se vidi ovako nego na fotkama
https://ibb.co/fX4T7zc
https://ibb.co/LkkBsDV
https://ibb.co/RDhLJcc
Jutro svima ni meni nije bila jača crta .... imam još testove tw nisam bacila....napravi betu kad mislis da trebaš i osjećaš i to je to♥️🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kejsy, ja vidim tu crtu, nema sumnje nikakve, ali strpi se par dana, vjerujem da ce to na kraku biti dobrooo 😁😁😁😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Jutro curke 😊
Kejsy vidi se deff malo jače crtica! Samo polako I opusteno kako su ti cure rekla i bit će sve uredu sigurna sam ❤
Ja sam svoju vješticu noćas dobila, tako da me možeš zapisati za (ne)dobiti 23.4..idemo dalje samo jako, naručila sam trakice, testove i samo nek se usudi doc u 4mj 😁💪🏼
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Sortiraj odgovore
Najstariji