Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bimbi
    26. Ožujak 2022. 10:01

Deic17 ja znam da smo mi sve ovdje iz istog razloga, sve želimo isto, sve se trudimo itd.. ali znaš ono kada nešto jako želiš i kada se nešto tako desi uvijek misliš na najgore i samo padneš u depru.. 😔😔
    Ja sam danas 8DPO, 24DC ima li ikakvog smisla sutra raditi test? 

Tinchy09
    26. Ožujak 2022. 10:05

Kejsy i ja vidim crtice 🥰🥰 bit ce to okej, stvarno drzim fige na najjace!🤞🤞🤞

Nije me bilo neko vrijeme, moja majka je zavrsila u bolnici zbog sepse, pa je sad na operaciji srca trenutno pa sam u potpunom rasulu zadnjih tjedan dana 😔

Jedva smo se natjerali pokriti, LH trakica je jucer bila pozitivna, jace od testne tako da ocekujem ovulaciju danas 🤞 13.dc... skroz okej...

Zao mi je bas sto ne pisem cesce, al bas me sve pogodilo zadnjih tjedana🤦🏻‍♀️ 

Cure koje ste u dpo, nadam se da ce ovo proljece i lijepo vrijeme sto prije donjeti hrrrpu plusica 🥰🤞

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Deic17
    26. Ožujak 2022. 10:06

Bimbi

Deic17 ja znam da smo mi sve ovdje iz istog razloga, sve želimo isto, sve se trudimo itd.. ali znaš ono kada nešto jako želiš i kada se nešto tako desi uvijek misliš na najgore i samo padneš u depru.. 😔😔

Gle, razumijem da te je strah, znam i sama kako je to, ali takav stav mi nista nije dobro donio, samo zivciranje i stresiranje...probaj se opustiti, i ja zaplacem s vremena na vrijeme, ali moramo biti jake...ja bih na tvom.mjestu pricekala jos 4 dana

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Bimbi
    26. Ožujak 2022. 10:11

Deic17

Bimbi

Gle, razumijem da te je strah, znam i sama kako je to, ali takav stav mi nista nije dobro donio, samo zivciranje i stresiranje…probaj se opustiti, i ja zaplacem s vremena na vrijeme, ali moramo biti jake…ja bih na tvom.mjestu pricekala jos 4 dana

Morat ću pokušat, pronać neku zanimaciju da ne mislim o tome.. 
    Morat ću se onda strpiti još, tako sam i mislila da nema smisla da je još rano... 

Ella..
    26. Ožujak 2022. 10:12

Tinchy09

Kejsy i ja vidim crtice 🥰🥰 bit ce to okej, stvarno drzim fige na najjace!🤞🤞🤞

Nije me bilo neko vrijeme, moja majka je zavrsila u bolnici zbog sepse, pa je sad na operaciji srca trenutno pa sam u potpunom rasulu zadnjih tjedan dana 😔

Jedva smo se natjerali pokriti, LH trakica je jucer bila pozitivna, jace od testne tako da ocekujem ovulaciju danas 🤞 13.dc… skroz okej…

Zao mi je bas sto ne pisem cesce, al bas me sve pogodilo zadnjih tjedana🤦🏻‍♀️

Cure koje ste u dpo, nadam se da ce ovo proljece i lijepo vrijeme sto prije donjeti hrrrpu plusica 🥰🤞

Drži se.. neka je sretno tvojoj mami, da sve prođe u redu i da se što prije oporavi 🤗🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    26. Ožujak 2022. 10:15

Deic17

Bimbi

Gle, razumijem da te je strah, znam i sama kako je to, ali takav stav mi nista nije dobro donio, samo zivciranje i stresiranje…probaj se opustiti, i ja zaplacem s vremena na vrijeme, ali moramo biti jake…ja bih na tvom.mjestu pricekala jos 4 dana

Jooj sve mi imamo takve dane, kada ti se sve skupi i kada se isplačeš,  moraš negdje i nekako izbaciti sve to iz sebe.. 
    To je tako kada nešto svim srcem želiš, a nikako da se ostvari no ne treba gubiti nadu, kad tad će nas naše čudo iznenaditi 🥰
    Curke, pozitiva i nema bediranja,  tu smo sve jedna uz drugu ! Da nema ovog foruma vjerojatno bih već prošvikala🤣

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Deic17
    26. Ožujak 2022. 10:23

Ella..29..

Deic17

Bimbi

Jooj sve mi imamo takve dane, kada ti se sve skupi i kada se isplačeš, moraš negdje i nekako izbaciti sve to iz sebe..
    To je tako kada nešto svim srcem želiš, a nikako da se ostvari no ne treba gubiti nadu, kad tad će nas naše čudo iznenaditi 🥰
    Curke, pozitiva i nema bediranja, tu smo sve jedna uz drugu ! Da nema ovog foruma vjerojatno bih već prošvikala🤣

Tako je Ella! 😁😁😁❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Bimbi
    26. Ožujak 2022. 10:23

Ella..29..

Deic17

Bimbi

Jooj sve mi imamo takve dane, kada ti se sve skupi i kada se isplačeš, moraš negdje i nekako izbaciti sve to iz sebe..
    Curke, pozitiva i nema bediranja, tu smo sve jedna uz drugu ! Da nema ovog foruma vjerojatno bih već prošvikala🤣

Ja nisam baš aktivna stalno ovdje, čitam dosta često, ali eto pišem rijeđe... Stvarno Vam hvala što uvijek dajte podršku i savijete, puno znači! ❤️❤️

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 10:41

Keysi ♥️🥰
    Ja evo cekam betu već 2 h i jako sam nestrpljiva ... i gladna.... idem prema doma i razmišljam samo kaj da jedem.... i pogledavam na mail 😒🤯🤯🤯

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lota 🌼
    26. Ožujak 2022. 10:44

Bimbi

Nemoj, ja sam radila 4 dana ranije i samo me u bed bacilo i sad mi krivo sto si to radim. Pricekaj barem dva dana prije neocekivane. 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.