Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    26. Ožujak 2022. 08:32

Cure, ja prekosutra imam termin za ugfs metodu rješavanja proširenih vena🤦, totalno sam zaboravila...
    7DPO sam, što da radim? Savjet neki, nešto..

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Haleigh0302
    26. Ožujak 2022. 08:39

Jutro cure!
    Kejsy crte se definitivno vide 😍😍
    Meni je danas dan za ne dobiti, za sada ništa 🤞 trenutno me strah ponoviti test, vjerojatno cu tokom dana ili sutra ili ne znam 🤣

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 08:43

Haleigh0302

Jutro cure!
    Kejsycrte se definitivno vide 😍😍
    Meni je danas dan za ne dobiti, za sada ništa 🤞 trenutno me strah ponoviti test, vjerojatno cu tokom dana ili sutra ili ne znam 🤣

Čekam te 🥰🥰🥰i mene je bilo strah.... ql kako kaže keysi ...piski piski...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Missy87
    26. Ožujak 2022. 09:16

Kejsy ma vidi se crtica,. Pricekaj jos malo, probaj se opustiti i ne razmisljat toliko, uzivaj u danu i druzi se..
    Kada napravi test uskoro sigurno ce biti plusic kao kuca! 🤞🏻💜
    Ja cu jos danas pokriti ako moj ne ide na utakmicu, ako ide nema veze, pokrili smo koliko smo mogli.. 
    Imam osjecaj kao da sam napuhana dolje. Neki lagani bolovi i na stisak me boli lijeva cica sa strane,ali lagano.. 🙈🤷🏻‍♀️🤞🏻🤞🏻

❤️🙏🏻

kokii2219
    26. Ožujak 2022. 09:20

Dobro jutro dame. Upravo me dostavljac probudio u 9:00 taaacno haha, dobila sam svoje trakiceee😎.
    E sad samo jos da dobijem mengu kojoj se zivo jebe za to da ja hocu bebu, nigdje joj se ne zuri😂.
    Sinoc sanjam da sam otisla ginekologici, i kao na kontrolu sam dosla radi upale. Pregleda ona mene i uzv ono preko stomaka nista suti sve je kao okej, moram ti dati vitamine jer sad moras paziti na bebu. Ja ustanem u fazonu BEBU?!?! Kaze ona da, trudna si. A ja u nepovjerenju, nevjerici gledam, gubim se u daljini tu sam se nekako probudila 😂. 
    Keysi, Mare kako ste od jutros? Nadam se da je sve okeej kod vas.
    Mare kad ides betu vaditiii danas?? Puno srece zelim iako ne sumnjam sa ce se pravilno duplati😍.
    Gdje nam je  Sirii?? 
    Ima nekih novosti kod ostalih cura?? Nadam se da ste svi ureduuu🤗

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 09:21

kokii2219

Dobro jutro dame. Upravo me dostavljac probudio u 9:00 taaacno haha, dobila sam svoje trakiceee😎.
    E sad samo jos da dobijem mengu kojoj se zivo jebe za to da ja hocu bebu, nigdje joj se ne zuri😂.
    Sinoc sanjam da sam otisla ginekologici, i kao na kontrolu sam dosla radi upale. Pregleda ona mene i uzv ono preko stomaka nista suti sve je kao okej, moram ti dati vitamine jer sad moras paziti na bebu. Ja ustanem u fazonu BEBU?!?! Kaze ona da, trudna si. A ja u nepovjerenju, nevjerici gledam, gubim se u daljini tu sam se nekako probudila 😂.
    Mare kad ides betu vaditiii danas?? Puno srece zelim iako ne sumnjam sa ce se pravilno duplati😍.
    Gdje nam jeSirii??

Jutro evo upravo je izradila.... sad još idem na testiranje za koronu jer idemo na koncert pa moram imat potvrdu.... spavala sam ko top...🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ella..
    26. Ožujak 2022. 09:37

kokii2219

Gdje nam jeSirii??

Tvoja i moja menga su izgleda skupa otišle na godišnji odmor 🤣🤣
    Da ne bi i tvoj san bio kao kod Mare, ona je isto imala divan san koji se na kraju ostvario , držim fige da je to neki znak 🤗🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 09:41

kokii2219

Gdje nam jeSirii??

Aawwww volim takve snove🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Bimbi
    26. Ožujak 2022. 09:44

Dobro jutro djevojke, pomagajte jutros me probudila snažna bol u trbuhu od pupka prema dolje, nisam se mogla ispravit od boli, sada je pustilo... Prvo sam pomislila da je upala mjehura (koju sam prvi put u životu imala u 11 mjesecu), ali sam normalno išla piškiti, ništa me nije peklo ili da nisam mogla piškiti... Ne znam šta je sada opet 😭😭

Deic17
    26. Ožujak 2022. 09:52

Curke, jutro!! Mare, ma tvoja beta ce skocitii, javi nam rezultate obaveznoo 😁😁 eto, ja sam 5dpo, isla prati zube, digao mi se zeludac i lijepo se momacki ispovracalaa...ali to mi je preranoo, da to detektiram kao simptom, vjerovatno nesto nije valjalo sa onim pitamaa, pa etoo...bimbii, daj opusti see, pa to je sve normalnoo, popustit ce tee, ne panicari i misli pozitivno ❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.