Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    25. Ožujak 2022. 13:51

Mare3112

Deic17

A meni taj od 25mlu, 23 dc pokazao trudnocu ujutro i popodne

Da kažem uopće nema pravila …. sve ovisi kad je bila implantacija 🥰

Ma znas stoo, vec sam pisala o tome...11 dc su mi krenuli ti plodni dani, mi se sexali dan prije i kada sam vidjela da je ovulacija krenula, ovaj moj popio i zaspao ko klada, bio nesposoban za ista, da bih se ja naljutila na to, otisla na pod spavati, kada ono osjetila intenzivno verglanje dolje, ali ugodnooo, ko da mi je bilo sto leptirica doljeee i to sam osjecala cijelu noc...ujutro se probudim, ma jbt, jesam to ja "oplodjena"? 🤣🤣🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Mareeeee3112
    25. Ožujak 2022. 13:55

Deic17

Mare3112

Deic17

Ma znas stoo, vec sam pisala o tome…11 dc su mi krenuli ti plodni dani, mi se sexali dan prije i kada sam vidjela da je ovulacija krenula, ovaj moj popio i zaspao ko klada, bio nesposoban za ista, da bih se ja naljutila na to, otisla na pod spavati, kada ono osjetila intenzivno verglanje dolje, ali ugodnooo, ko da mi je bilo sto leptirica doljeee i to sam osjecala cijelu noc…ujutro se probudim, ma jbt, jesam to ja "oplodjena"? 🤣🤣🤣🤣

Hahahahahhahshs🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pipin
    25. Ožujak 2022. 14:20

mare2805

Cure mala pomoć..naime dns mi je dan kad bi trebala dobit mengu, jučer sam popodne radila test bio je negativan i jutros sam odlučila da neću radit ništa više jer danas je dan kad ju trebam dobit. Nooo međutim jutros kad sam bila na wcu obrisala sam se i bilo je toliko malo blijedo roze krvi, bilo mi je cudno jer uvijek kad menga dođe dođe u velikom stilu di odmah krene jako i ne zaustavlja se narednih 6 dana..poslije toga sam bila na wcu obrisala se i bilo je doslovno toliko malo smeđe krvi i od jutra vise nema ništa..na ulošku nema, kad se obrišem nema 🤔najcudnije je to sto me jos uvijek grudi bole za pop. a inace kad je dan M lagano prestaju, dole me malo grči, boli preko leđa ali ništa onako kako inače zna..nisam više pametna dal da opet radim test ili pričekam da vidim jel se možda nekaj poremetilo zbog proljeća 🤷🏼‍♀️

Ponovi sutra ujutro :) držim fige!

Pipin
    25. Ožujak 2022. 14:21

Deic17

Mare3112

Deic17

Ma znas stoo, vec sam pisala o tome…11 dc su mi krenuli ti plodni dani, mi se sexali dan prije i kada sam vidjela da je ovulacija krenula, ovaj moj popio i zaspao ko klada, bio nesposoban za ista, da bih se ja naljutila na to, otisla na pod spavati, kada ono osjetila intenzivno verglanje dolje, ali ugodnooo, ko da mi je bilo sto leptirica doljeee i to sam osjecala cijelu noc…ujutro se probudim, ma jbt, jesam to ja "oplodjena"? 🤣🤣🤣🤣

Hahah pa nadamo se da jesi!

Deic17
    25. Ožujak 2022. 14:48

Curke, ma ta crta mi se pojavila 8.3, pa sam dobila mensteuaciju 11.3, a ono sto sam pisala da sam.oplodjena, kada sam osjetila, to je bilo sa 25.1 na 25.2, nazalost, tada je rezultiralo biokemijskom trudnocom, te mi je menstruacija dosla dan ranije, 10.2...

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Deic17
    25. Ožujak 2022. 14:49

Ispravka sa 25.1 na 26.1, kada sam osjetila da sam.oplodjena 🤣🤣🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Deic17
    25. Ožujak 2022. 14:52

Ta linija se ppjavila 26dc, 8.3, te sam dobila menstruaciju 11.3...nadam se da sam sada sve objasnilaa 😁😁😁

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

mare2805
    25. Ožujak 2022. 14:54

Kejsy  ❄️ ☃️

mare2805

Cure mala pomoć..naime dns mi je dan kad bi trebala dobit mengu, jučer sam popodne radila test bio je negativan i jutros sam odlučila da neću radit ništa više jer danas je dan kad ju trebam dobit. Nooo međutim jutros kad sam bila na wcu obrisala sam se i bilo je toliko malo blijedo roze krvi, bilo mi je cudno jer uvijek kad menga dođe dođe u velikom stilu di odmah krene jako i ne zaustavlja se narednih 6 dana..poslije toga sam bila na wcu obrisala se i bilo je doslovno toliko malo smeđe krvi i od jutra vise nema ništa..na ulošku nema, kad se obrišem nema 🤔najcudnije je to sto me jos uvijek grudi bole za pop. a inace kad je dan M lagano prestaju, dole me malo grči, boli preko leđa ali ništa onako kako inače zna..nisam više pametna dal da opet radim test ili pričekam da vidim jel se možda nekaj poremetilo zbog proljeća 🤷🏼‍♀️

Mozes uraditi test sutra, nego od koliko osjetljivosti si radila test? Ako si radila onaj od 25 nema sanse d anesto pokaze jos. Tako da trazi neki osjetljivi od 10 , meni to bassss dobro zvuci. Sretno dragaaaa 🤞🍀 🤞🍀 🤞🍀  i svaka cast na strpljenju ja bih vec uradila jos jedan test minimum

A radila sam ovaj od 25 jer drugi nisam imala, i to sam radila one što si rekla da ne valjaju 😂😂 al mislila sam si ajde možda je točno, i jutros mi je bazalna pala na 36.5 i bila sam uvjerena da je to to i da menga dolazi.. Al sad me ovo bas začudilo, jel moguće da je tek sad bila implantacija ??  
    Kupit ću danas kad idem s posla sa osjetljivosti 10 pa ću ga sutra napraviti, sad i mene neizvjesnosti ubija 😂 

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

• Bimbi
    25. Ožujak 2022. 15:04

Ja sam danas sva neka bezvoljna, nos mi ide na živce jer ne prestaje curit, nemam uopće apetita da nešto pojedem i umorna sam turbo, pocelo mi se spavat u 10 sati na poslu sto se inace ne desava, zna se desiti nekad ali tek iza gableca tamo oko 14 sati da me uhvati da bi isla spavat.. nadam se da to ovaj put nesto znaci.. nemogu docekat da umočim kako bi Kejsy rekla 😂

Mareeeee3112
    25. Ožujak 2022. 15:37

Ispovijest....
    Meni je od 23 dc stalno bila Keysi u glavi.....ono umoci umoci umoci umoci...🤣🤣🤣 ja stalno u glavi moram umocit...umocit ....umocit... 
    13 dc...bila ovulacija
    20 dc...porast bazalne na 37.1 (implatacija): 
    Dan kasnije 21 dc (21.3) večernje žiganje  u jajnicima ... i grcevi par h ...čak sam Vam to i pisala da imam grčeve kao da cu dobit slične ali ne iste sa štipanjem u desnom jajniku u kojem sam ovulirala ... noc provela spavajuci i probudila se ponovo u 4 ujutro sa bolovima identičnim. 
    Mislim da sam tu noć imala SAN kojega sam Vam ispričala.
    25 dc skupila hrabrost jer mi Keysi nije dala mira u glavi i umocila prvu trakicu koja je rezultirala sjenkom 10 mlu
    26 dc pozitivan urin u 14 h na 25 mlu
    27 dc clear blue + 1-2 tj i beta 66.14 

Prvi simptomi : bolovi koje sam opisala... upala zubnog mesa ali samo 1 dan... nesanica i to je to kasnije tj sad mi je tek dosla slabljina ...vise sline...tu I tamo bol u maternici ... i nizak tlak tj vrti mi se... navečer mi zna bit mučno....ali slatko mučenje... sutra idem vadit betu ponovo pa držite fige ... i ja se iskreno nadam da ide i Keysi inace joj nwcu dat mira u glavi .....kao sto ona nije dala meni...
    Ovaj mjesec sam bila baš pozitivna i to sve zahvaljujući Vama cure... da nije bilo  Vas ništa od ovog se nebi desilo tako ...♥️♥️♥️tu sam pročitala jako puno savjeta... bodrile ste jedna drugu ... pa tako i mene prihvatile me od prvog dana... tako ću i ja Vas bodriti... i biti tu za pomoć ili savjet... ugl...sve cure koje nisu pišale  a mogu pišati neka pišaju jer će sutra dobit jačmenac na oku🤣🤣🤣🤣😍
    Ugl... danas sam razdražljiva i sentimentalna ....🤰oprostite na dugom tekstu🥴🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.