Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    25. Ožujak 2022. 17:50

Tsh i prolaktin cesto idu u kompletu, ja isto imam problema i sa stitnjacom 🙈
    Ako je samo prolaktin problem, to se rijesi jako brzo tako da vjerujem da ce cim ga snizis doci toliko sicekivani plusic ♥️
    Svakako je bolje prolaktin nego neprohodni jajovodi i glavno da si otkrila potencijalni uzrok problema 😁

Deic17
    25. Ožujak 2022. 17:54

Curke...tu lineu negru ja nisam imala do tada, pa mi zato bilo cudnooo...ili ja mozda tek sada ulazim u pubertet? 🤣🤣🤣🤣ugl, na pauzi sam, prije pauze se malko upiskila u gacice 😁🤣🤣🤣sjedim, pojela sam pecivo sunka sir, i pitu krompirusu i za kraj, kolac montee, sto se inace suszdrzavam, jer se bojim viska kilogramaaa...mozda rani pms, ma tko ce ga znati vise 😁🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    25. Ožujak 2022. 17:55

Jos mi vice zastitarka: ti ces to sve pojestii??? Jok, evo ti ces 🤣🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Dada23
    25. Ožujak 2022. 17:57

DaMa_21 

Cvrsto vjerujem u sposobnosti i u rijeci svoje gin i nadam se da je to problem… moram reci da me neizmjerno utjesila i smirila jer nakon godinu i 3 mjeseca konstantnog pokusavanja, pa neznas zasto a sve radis kako treba, mjerili ovulaciju, bazalnu temp… nema sto nismo probali😂 pa ponekad si covjek misli mozda je samo do glave… pa psihicki potones… svaka zena koja prolazi ovo ja se svakoj divim i kapa do poda 💪🏻🫂🫂  
    Zeljno iscekujem slj M da izvadim hormone pa da idemo u borbu sa prolaktinom 💪🏻🤞 

Deic17
    25. Ožujak 2022. 18:03

Siri 🐾

Deic17

Curke…tu lineu negru ja nisam imala do tada, pa mi zato bilo cudnooo…ili ja mozda tek sada ulazim u pubertet? 🤣🤣🤣🤣ugl, na pauzi sam, prije pauze se malko upiskila u gacice 😁🤣🤣🤣sjedim, pojela sam pecivo sunka sir, i pitu krompirusu i za kraj, kolac montee, sto se inace suszdrzavam, jer se bojim viska kilogramaaa…mozda rani pms, ma tko ce ga znati vise 😁🤣

Ma hahahaah. Nema veze to s pubertetom već jednostavno s pigmentom kože i melaninom i ništa više. Kažem. Ja sam imala baš izraženu tu lineu dok sam bila u pubertetu (otprilike jednako kao i moj tata jer sam na njega povukla tamniju put kože) pa sam mislila da je to jer imam viška muških hormona i prvo sam bila deprimirana dok nisam saznala da je to samo zbog melanina i ništa drugo tako da. No sikiriki. Bolje imati Linea fusca nego Linea negra 😁😁😁

Onda je to valjda tooo, a ne znam, nije da me to toliko kopka, koliko ovo hoce li se vise uhvatiti...a valjda ce nas sve koji smo tu uskoro sreca pomaziti po glavi...dosadilo mi je ovakoo, hocu i ja brojati svojoj djeci, bas kako je i meni mama kvocala non stop 😁❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Lota 🌼
    25. Ožujak 2022. 18:10

Sad sam totalno izbedirana, unistila me moja znatizelja, a cijeli dan si govorim "necu radit test" i tako ja naravno napravim teat 4 dana prije ocekivane M, i to evo malo prije i naravno ni sjenka, nista i sve ladje potonule. Definitivno vise nikada necu raditi test do dana ocekivane M. 
    I onda naravno glavno pitanje, zasto mucnine, vrtoglavice i cudan okis u ustima ?!  Dobro ni sise me ne bile, vec su samo bujnije, al ne bole, tako da to moze dodatno potvrditi negativan test. 
    Jel ima ko iskustvo da je imao negativan test, pa nakon 4 dana pozitivan ? 😒

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Lota 🌼
    25. Ožujak 2022. 18:12

A ja naravno, vidim tu na forumu sve te silne plusice i odma bi silom i ja.🤣😂😅
    CESTIKE curama koje imaju linije da sve bude u najboljem redu. 😁🥰😍

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    🌸 2/2023 - baby S 🌸

Missy87
    25. Ožujak 2022. 18:13

Lea06

Sad sam totalno izbedirana, unistila me moja znatizelja, a cijeli dan si govorim "necu radit test" i tako ja naravno napravim teat 4 dana prije ocekivane M, i to evo malo prije i naravno ni sjenka, nista i sve ladje potonule. Definitivno vise nikada necu raditi test do dana ocekivane M.
    I onda naravno glavno pitanje, zasto mucnine, vrtoglavice i cudan okis u ustima ?! Dobro ni sise me ne bile, vec su samo bujnije, al ne bole, tako da to moze dodatno potvrditi negativan test.

Može biti da je jos prerano da bi se pokazao plusic.. Samo strpljenja i mozda bude 🤞🏻🤞🏻
    Svi smo to prosli, cekanja i nadanja, odustajanja i idemo opet.. Ali kada imas svu podrsku i ovakve zene ovdje sve je lakse jer se razumijemo! 

❤️🙏🏻

Lota 🌼
    25. Ožujak 2022. 19:13

Missy87

Lea06

I onda naravno glavno pitanje, zasto mucnine, vrtoglavice i cudan okis u ustima ?! Dobro ni sise me ne bile, vec su samo bujnije, al ne bole, tako da to moze dodatno potvrditi negativan test.

Može biti da je jos prerano da bi se pokazao plusic.. Samo strpljenja i mozda bude 🤞🏻🤞🏻
    Svi smo to prosli, cekanja i nadanja, odustajanja i idemo opet.. Ali kada imas svu podrsku i ovakve zene ovdje sve je lakse jer se razumijemo!

Potpisujem, nekako nam svima bude lakse ovdje olaksati "dusu", jer to su borbe koje vodimo same sa sobom i iza svakog ovog nickanamea stoji posebna zudnja, ceznja, iscekivanje. Hvala na podrsci 😊
    A ja cu se strpiti do utorka i otici eventualno kupiti neki malo osjetljiviji testic. 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    🌸 2/2023 - baby S 🌸

Mareeeee3112
    25. Ožujak 2022. 19:22

Cure koje su imale vec trudnocu...da li je normalno tu I tamo osjetiti bol u jajniku i imati pritisak dole...? Većinom me boli jajnik koji je ovulirao ...tj ta strana i ne boli cijeli dan....već evo uhvati me 1 ili 2 puta...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.