Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tealitas
    26. Ožujak 2022. 10:53

Cure moje svakome dođe dan D, kada se nakupi puno boli, straha u nama. Svi smo mi samo ljudi. Ja sam evo tako jučer isplakala dušu. Puno toga mi se skuplja u zadnje vrijeme a jučer ujutro mi je bio okidač -auto!
    Naime idem malu odvezem u vrtić i krenem na posao iz sela, uključujem se na glavnu cestu a volan od auta neče nikuda i gori lampica volana (blokada, desilo mi se več jednom na parkingu pa sam znala kako reagirati davno ali nisu našli kvar) , ja brzinski upalim sva 4, ključ ugasim i ponovno upalim i sve normalno dalje do posla , iako mi se ruke tresu strah, panika, tuga , razočaranje... ne mogu sve to ni opisati!  Sada mi je auto kod majstora , strah me uopče koliko če koštati popravak a nemam ni prebijene kune. Uglavnom eto , bitno da sam reagirala na vrijeme i da sam ja dobro a za dalje čemo vidjet , imam dvije ruke i noge odradit ćemo nekako dodatne poslove pa zaradit koju kintu valjda

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 10:56

Evo cure beta je stigla tresle mi se ruke dok sam otvarale... ♥️🤰🤰🤰🤰
    https://ibb.co/QPsRcBm

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    26. Ožujak 2022. 10:58

Mare3112

Evo cure beta je stigla tresle mi se ruke dok sam otvarale… ♥️🤰🤰🤰🤰

wauuuuu ne duplo nego skoro troduplo.... divotica Čestitam tiiiiiii

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 11:09

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Keysi ♥️🥰
    Ja evo cekam betu već 2 h i jako sam nestrpljiva … i gladna…. idem prema doma i razmišljam samo kaj da jedem…. i pogledavam na mail 😒🤯🤯🤯

🤞 💞🤞 💞🤞 💞🤞 💞 sretno da nam beta bude od 100 pa na vise 🤞 💞 znas da ne mora da se dupla 100% nemoj slucajno da se uplasis ako nije 120

Ja vjerujem da ćemo imat istu betu uskoro 🥰♥️🤰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 11:09

tealitas

Mare3112

wauuuuu ne duplo nego skoro troduplo…. divotica Čestitam tiiiiiii

🤰♥️♥️♥️ a uskoro pregled... zovem je sutra da vidim šta će mi rec... uhhh 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hope1
    26. Ožujak 2022. 11:14

Mare3112

Ajme koji lijepi brojic ❤❤❤❤

[/url

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 11:17

Uh cure tresla sam se dok sam otvaralaaaa.... čekam te keysi u utorak il srijedu pa zajedno da dobimo lijepe vijesti♥️🥰zanemarite pravopis mobitel mi ponekad izbaci čudne riječi 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ella..
    26. Ožujak 2022. 11:24

Mare3112

Ajme Mare, čestitam još jednom🤗🤗🤗🎉🥰
    Sva sam se uznemirila kada sam otvorila nalaz 🤗❤

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Bimbi
    26. Ožujak 2022. 11:32

Kejsy  ❄️ ☃️

Bimbi

Deic17 ja znam da smo mi sve ovdje iz istog razloga, sve želimo isto, sve se trudimo itd.. ali znaš ono kada nešto jako želiš i kada se nešto tako desi uvijek misliš na najgore i samo padneš u depru.. 😔😔
    Ja sam danas 8DPO, 24DC ima li ikakvog smisla sutra raditi test?

Oooo pa ti si 8 dpo 🤞 💞 pa kakva depra onda?? Nema smisla jos raditi test, sad strpljenje (znaammm ja kazem strpljenje 🤦) ali sve i daje pocela implantacija na 6 dpo npr, rano je za testic.. samo se strpi i ako ne budes mogla da izdrzis onda za 2-3 dana probaj sa testicem. I sretno da to sto ti se desilo bud edobar znak 🤞

Nadam se i ja da je dobar znak, ali ono što si rekla ranije može bit svašta jer je sve slično kad smo mi žene fenomen 😂
    Nekako se nadam da prije dva dana kad sam imala one grčeve, da se tada počelo nešto događati pa se sada ovako manifestiralo.. 
    Ništa sačekat ću ponedjeljak/utorak pa ću vidjeti kada ću napraviti, nadam se i ja da je dobar znak 🤞🏻🤞🏻🥰🥰

kokii2219
    26. Ožujak 2022. 11:50

Ella..29..

kokii2219

Dobro jutro dame. Upravo me dostavljac probudio u 9:00 taaacno haha, dobila sam svoje trakiceee😎.
    E sad samo jos da dobijem mengu kojoj se zivo jebe za to da ja hocu bebu, nigdje joj se ne zuri😂.
    Sinoc sanjam da sam otisla ginekologici, i kao na kontrolu sam dosla radi upale. Pregleda ona mene i uzv ono preko stomaka nista suti sve je kao okej, moram ti dati vitamine jer sad moras paziti na bebu. Ja ustanem u fazonu BEBU?!?! Kaze ona da, trudna si. A ja u nepovjerenju, nevjerici gledam, gubim se u daljini tu sam se nekako probudila 😂.
    Keysi, Mare kako ste od jutros? Nadam se da je sve okeej kod vas.
    Mare kad ides betu vaditiii danas?? Puno srece zelim iako ne sumnjam sa ce se pravilno duplati😍.
    Gdje nam jeSirii??
    Ima nekih novosti kod ostalih cura?? Nadam se da ste svi ureduuu🤗

Tvoja i moja menga su izgleda skupa otišle na godišnji odmor 🤣🤣
    Da ne bi i tvoj san bio kao kod Mare, ona je isto imala divan san koji se na kraju ostvario , držim fige da je to neki znak 🤗🤞

Hahaha protestvuju. A ne znaju koliko to nije fer😔😂
    A dobro mozda nagovjestaj za iduci mjesec,al za ovaj nema sanse, jer kao i u snu stoji mi u podsvjesti da smo odnos imali tek evo prije par dana i preksinoc ono kako sam terapiju zavrsila. Pa valjda bude dosla ubrzo stoka neraspisana, da mogu dalje 😂

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.