Koji su dobri a jeftini testovi za trudnocu cure?
Ja bih ti preporučila gravignost ultra, kao i keysi sto bi ti rekla, al recimo kod nas u BiH je nekih 8 KM (30ak KN)ako nije na snizenju kako ga ja uvijek uhvatim😂. Duchesse vidim da cure hvale kojeg ima kupitu Mülleru, ne znam bas koja je cijena,al mislim da nije skup. Ja samo u CB ne vjerujem. Uvijek neke fejk evaporacijske crtice, plus su preskupi .. e sad ne znam na tebi je. Sta imas u ponudi u DMu. Al sigurno znam da ako imas blizu DM odi po gravignost da bezveze ne bacas pare na skupe testove. Drzim fige 😃
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Ja bih ti preporučila gravignost ultra, kao i keysi sto bi ti rekla, al recimo kod nas u BiH je nekih 8 KM (30ak KN)ako nije na snizenju kako ga ja uvijek uhvatim😂. Duchesse vidim da cure hvale kojeg ima kupitu Mülleru, ne znam bas koja je cijena,al mislim da nije skup. Ja samo u CB ne vjerujem. Uvijek neke fejk evaporacijske crtice, plus su preskupi .. e sad ne znam na tebi je. Sta imas u ponudi u DMu. Al sigurno znam da ako imas blizu DM odi po gravignost da bezveze ne bacas pare na skupe testove. Drzim fige 😃
Ili da kako Mare kaze imas na netu, nisu skupi, a dobri testovi. Svakako se slazem s tim😁
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Pozdrav cure 😁
Čitam vas već dobrih tjedan dana. I sad se mislim idem nešto napisat. Prvo čestitke svima koje su ugledale + na testićima. Ukratko moja priča.. 2019. ostala trudna iz prvog pokušaja, naravno šok i sreća istovremeno. E onda opet šok u 17+6 kada dolazi do pobačaja. Nakon oporavka više psihički nego fizički, jer mi je ciklus krenuo točno mjesec dana nakon svega toga, odlučili smo krenut opet. I sad već godinu i pol nikako zatrudnit. Nada ne umire, pa tako ni želja za istim. Danas mi 5dc i opremila se LH trakicama da imam za naredne dane. Vidim da je umakanje in ovog proljeća, pa idem i ja bit u toku. Sorry da dugom postu, ali mogla bi još pisat.
😁😂
Dobro nam došla! Žao mi je zbog iskustva :( ali na pravom si mjestu s nama trudilicama :)
Ispovijest….
Meni je od 23 dc stalno bila Keysi u glavi…..ono umoci umoci umoci umoci…🤣🤣🤣 ja stalno u glavi moram umocit…umocit ….umocit…
13 dc…bila ovulacija
20 dc…porast bazalne na 37.1 (implatacija):
Dan kasnije 21 dc (21.3) večernje žiganje u jajnicima … i grcevi par h …čak sam Vam to i pisala da imam grčeve kao da cu dobit slične ali ne iste sa štipanjem u desnom jajniku u kojem sam ovulirala … noc provela spavajuci i probudila se ponovo u 4 ujutro sa bolovima identičnim.
Mislim da sam tu noć imala SAN kojega sam Vam ispričala.
25 dc skupila hrabrost jer mi Keysi nije dala mira u glavi i umocila prvu trakicu koja je rezultirala sjenkom 10 mlu
26 dc pozitivan urin u 14 h na 25 mlu
27 dc clear blue + 1-2 tj i beta 66.14
Prvi simptomi : bolovi koje sam opisala… upala zubnog mesa ali samo 1 dan… nesanica i to je to kasnije tj sad mi je tek dosla slabljina …vise sline…tu I tamo bol u maternici … i nizak tlak tj vrti mi se… navečer mi zna bit mučno….ali slatko mučenje… sutra idem vadit betu ponovo pa držite fige … i ja se iskreno nadam da ide i Keysi inace joj nwcu dat mira u glavi …..kao sto ona nije dala meni…
Ovaj mjesec sam bila baš pozitivna i to sve zahvaljujući Vama cure… da nije bilo Vas ništa od ovog se nebi desilo tako …♥️♥️♥️tu sam pročitala jako puno savjeta… bodrile ste jedna drugu … pa tako i mene prihvatile me od prvog dana… tako ću i ja Vas bodriti… i biti tu za pomoć ili savjet… ugl…sve cure koje nisu pišale a mogu pišati neka pišaju jer će sutra dobit jačmenac na oku🤣🤣🤣🤣😍
Ugl… danas sam razdražljiva i sentimentalna ….🤰oprostite na dugom tekstu🥴🤣
Koji divan tekst. Hvala ti na njemu <3 baš sam sretna radi tebe, sad samo mirno i happy misli! PS koje tesove za trudnoću koristiš? Ja obje trudnoće samo CB digitalni. Sad ako ću duphastone piti mora 28DC raditi test i ako je negativan prestati piti pa bi neke jeftinije uzela!
Ma ja sam prve koje su mi došle pod ruku. ..ali najbolji su definitivno oni najosjetljiviji one step od 10 mlu mi je bio prvi…. pa first sign 2 i cb 3 🤣
hvalaaa
Hvala! Ma definitivno neću CB jer su preskupi. Njih sam koristila prije jer bi testirala kad bi mi kasnila, a sad ću morati na dan dolaska M pa tko zan koliko ću ih testirati dugo :D dao Bog samo ovaj mjesec haha
Drage mame i one koje ce to postati! 🥰
Naime… da li je ikoja od vas mozda prolazila borbu sa hormonom prolaktin? Koja je procedura i nakon kolko ste uspjele zanijeti?
Naime.. ginekoloska strana savrsena, partneru dijag “granicna normozospermia”, isto tako preboljeli smo rak testisa 😕… godinu dana muke i borbe, pracenja ovulacijee koje su redovne,, men ciklusi redovni… ali nikako pa nikako😞
ispravka beta od 14-58-22- 47 -20 pa ko zna i na kraju 1.2 uff
Znam kako ti je tako je mene bilo strah umocit ...jer sam sw nagledala tih negativnih testova... najbolje napravi kako misliš da treba.... a I vjerujem da sutra kad ćeš biti u neodlucnosti napraviti baš kako trebaš... Umoci danas i ujutro i onda odluči.. i obavezno izmjeriti bazalnu .... evo nakraju kod mene bazalna je ipak pokazala točno.🥰♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dada23 ja imam problema s prolaktinom, odnosno bio je jako povisen zbog tumora na hipofizi. Uz terapiju (Dostinex) se u roku 3 mjeseca snizio do normalne razine i zadnje 2,5god je stabilno.
Mi za sad nismo uspjeli docekati plusic, ali pokusavamo tek kratko, a trenutno cekam nalaz svih hormona da vidimo kakvo je stanje s ostalim jer znamo da je prolaktin ok.
I da, meni je endokrinologica rekla da sve dok mi je prolaktin pod kontrolom ne bi trebalo biti problema s ostvarivanjem trudnoce.
Jedino nakon sto zatrudnim moram prestat s terapijom i pratiti redovno prolaktin i tumor.
DaMa_21
Hvala na odgovoru i na podijeli iskustva! 🍀 🥰
Ja se nadam da cemo ubrzo docekati taj duuuuuuugo ocekivani plusic! 💪🏻
Najgore je to sto uopce nisam sumnjala da su hormoni problem, vec da mozda nisu jajnici prohodni ( tako je govorila privat ginekolog 🤷🏻♀️ ) i onda sam otisla svojoj dr kod koje imam karton i receno mi je da mi samo treba odgovarajuca terapija da snizimo prolaktin jer je u nebesima pa tako i tsh (blago povisen) i da sigurno to radi probleme 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji