Evo meni danas 9 dan do pcetka novog cikkusa,i danas primjetim smeđkasti iscjedak na paporu,cekam da ne krene u vecoj kolicini koji ce se pretvorit u uranjelu vjesticu …Ne stignem bas citat,mali je dobio vodene kozice i evo ovu noc uspijeli 2 sata odspavat 😴😴😴😴
Ajoooj,neka je brzi oporavak! A ovo krvarenje..eh sad bi bila neki 5/6 DPO jel? Može biti od implantacije ili zaostaci ovulacije ako je bila malo jača. Poprati stanje pa će se znati više. To krvarenje može biti znak nečega,a i ne mora 😑 da barem postoji simptom koji se javlja nakon oplodnje recimo da znamo odmah u 2 dana jel išta ili ništa 😂
Ti si draga moja zbunjoza to su prvi simptomi 🤞🏻🤞🏻, bice da ce tebi biti plusic kao kuca ovaj cikus 🤞🏻🤞🏻 ona je 9 DC(tako bar pise u objavi, ao ja nisam nesto propustila)
To je namjenjeno meni ili siri ???🤔🤔🤔
[/url
Žene jedno pitanje..jel možda ijedna od vas imala bolan pupak? Ovo mi se sad prvi put desava, ne boli tak jako da je neizdrživo ali onak osjetim ga 🤷🏼♀️
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Bokic cure kako ste ? Evo ja se javljam i prijavljam kremasti iscjedak 6 dpo bijele boje… i malo bolnim grudima🥴🙄…. neka Bog da puno plusica ovaj mjesec
Drzim 🤞da je to iscjedak koji ce za koji dan opravdat +😊😊😊
♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
dobro jutro cure :) dok se to koliko toliko ne )
I moj muž je dobio dijagnozu astenozoospermije, a mjesec dana nakon dijagnoze sam ostala trudna, nažalost ektopična… Ali objasila mi je dr. Marušić za tu dijagnozu: spermiji novi se stvaraju svaka 3 dana, i moguće ih je (za tu vrstu dijagnoze) poboljšati prehranom i promjenom životnog stila. Kod nas žena obrnuto jer se mi već rađamo sa zalihom jajnih stanica.
Tacno tako, bez alkohola, cigareta, minimum ugljikohidrata i redovne aktivnosti, mogu jako uticati da spermiogram bude sasvim ok. Nakon preboljevanja korone, desavalo se da neki muskarci imaju los permiogram, ali se s vremenom popravi. Malo suplementi malo promjene navika i sve super. I mi mozemo uticati na jajne celije, jer neko npr ima problem da celije se ne razviju dovoljno, da folikul pukne prerano ili prekasno i slicno, na te neke stvari je moguce imati neki uticaj, ako su ovulacije poremencene zbog nekih hormonalnih promjena.. Nije bas nsita da ne mozemo uraditi vezano za nase celijeice, mozemo ja vjerujem u to.. Evo isto tako vjerujem da dosta vas misli da je sasvim ok kad s eradi na bebcu piti C vitamin svaki dan.. A to bas niej tako, nije dobro ni kad se ne radi na bebcu, osobama koje imaju kratku lutealnu fazu, jer C vitamin moze izzavati da krvarenej pocne ranije i sl.. ima tu jos toga.. ali eto masa nekih na izgled bezazlenih stvari moze biti nesto sto nam moze praviti problem.. (ovo sam j amalo rasirila temu nevezano za tvoju objavu, nego ako neko cita, mozda dobro dodje)
Hvala na ovim informacijama.. da, ma slažem se da možemo utjecati na kvalitetu jajnih stanica. Evo ja ipak visok AMH ,preko 70. Što znači da je previše nezrelih i nekvalitetnih jajnih stanica, nadam se da ću terapijom i promjenom prehrane uspjeti utjecati na to..
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Prije sam bas primjećivala kad su plodni dani, rastezljivi iscjedak, prozirni.. A sada kao da ga ni nemam, ne vidim ili sto.. 😅🙈😂😂
Ali svakako osjetim bolove na desnoj ili lijevoj strani ..
A toliko sam umorna od tih bolnica, nakon svoje AVM i operacija na mozgu da kad se sjetim da bih opet trebala ici na pretrage za bebu sve me strah.. Mislim da imam fobiju 🙈😂😂
Za dva dana pocinju plodni dani pa razmisljam da jos danas krenemo..a mi mozemo samo navecer jer on radi cijele dane,ima li to kakve veze?
❤️🙏🏻
Ajme koliko ste aktivne, pod hitno se moram vratit na treninge da mogu sve ovo popratiti 🙈🙈
Naravno da sam pola zaboravila dok sam čitala, ali samo bi pitala Kejsy zašto misliš da nema ovulacije nakon spontanog? Ili nisam dobro upratila priču koja je javila da joj je beta negativna...
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
dobro jutro cure :)
ranije sam bila aktivna na ovoj temi, al sumnjam da ovdje više ima meni poznatih lica. Iskreno se nadam da je tako i da su sve cure koje duže znam otišle na sretnije teme i da ćete se sve uskoro prebaciti tamo :)
ukratko moja priča: aktivno radimo na bebici od 10/2020, a svoj prvi plusić sam imala 11/2021. Nažalost sam prije 3 tjedna u 16tt imala spontani zbog curenja plodne vode.
Nisam još načisto sa svime planiram li trenutno i radim li na bebi, ali mislim da ću se brže oporaviti uz nova navijanja za plusiće i hvatanje pikova s vama :)
potrudit ću se brzo popratiti sve o vamanadam se da će baš danas past neki plusić, sretno cure!
Draga loza i ja sam bila ulovila tvoj plusić na temi, jako mi je žao 😥💔
Pozdrav svima... ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
BlairWaldorf i ostale cure, hvala na podršci ❤️ nisam htjela prosipat negativu na temi, isprike ako jesam. Samo sam se htjela ukratko predstaviti s obzirom da se baš ne poznajemo :)
E i da, Kejsy, vidim spominješ nekakav polip, kakva je situacija s tim?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav žene, samo da vas pozdravim .
Malo sam u nedostatku vremena , život me malo stisnuo sa svih strana. Pa smo ovaj mjesec preskočili sve.
Sretno svima 🥰🥰🥰
11.04 idem na pregled UZ, papu pa ću se konzultirati sa Dr sta i kako dalje. Pussa svima i puno plusića vam želim.
Da li je normalno 6 dpo imat blage menstrualne grčeve?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji