Cure iz Istre.. Moj m ide sutra na spermiogram u Pulu.. Jel budu nalazi odmah?
Msm da ti nalaz spermia bude odma sljedeći dan, neovisno o bolnici
Gdje budu nalazi kod njegove doktorice ili
moj je muž radio spermiogram u KBC Osijek i dobio je nalaze sljedeći dan koje su mu poslali odma na mail, al zato što je sam to tražio. A doktoru koji ga je uputio na tu pretragu će svakako poslati nalaz.
Hvala.. Nadam se da ce bit sve ok 🤞 bas smo nervozni zbog svega
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
moj je muž radio spermiogram u KBC Osijek i dobio je nalaze sljedeći dan koje su mu poslali odma na mail, al zato što je sam to tražio. A doktoru koji ga je uputio na tu pretragu će svakako poslati nalaz.
nema na čemu :)
znam da si već dosta dugo na forumu, sjećam se da si se javljala tu i tamo... Javi rezultate nalaza. Mi se nadamo s tobom najboljem, ali jučer smo baš pisale o spermiogramima i kako se takav nalaz da popraviti kroz neko vrijeme, tako da nemoj odma paničariti na prvu ako vidiš da nešto nije ok :) sretno!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pa ove bazalne su čudo! Jutro curke. Došla sam kao i kokomarepokazat ponosno svoju bazalnu koja još nije išla tako visoko,imamo skoro identično ponašanje temperature,samo je ona koji dan ispred mene 🙊
https://ibb.co/2Z3y3p8
Evo baš sam zadovoljna. Bila je na kraju izgleda kvalitetna ovulacija, a već sam bilježila ciklus kao propali 🥳🥳🙈
jesi svaki dan mjerila u isto vrijeme temperaturu ili ima nekih odstupanja?
Jer vidim gdje si označila ovulaciju, a tek sad je temperatura porasla… Osobno ne vjerujem baš bazalnoj, i sama sam ju mjerila par ciklusa pa mi temperatura nije ništa konkretno govorila, samo me sekirala. I jel ti ovo prvi ciklus da mjeriš bazalnu?
Ma uvijek izmjerim u isto,osim jučer sat vremena ranije,a ovo je aplikacija sama označila,nemam pojma kako maknuti,a u subotu navečer je LH trakica bila tamna jer sam imala bolove u desnom jajniku i leđima ko kad ovuliram,u nedjelju ujutro je bio baš jaki pik oko 7 sati i bolovi su trajali negdje do popodne oko 18h stalo i baš u nedjelju je bio ovaj blagi pad. Tjedan dana prije toga sam isto imala bolove u jajniku,ali temperatura nije ostala u konstantnom rastu nego je rasla i padala pa ne bi rekla da je onda bila ovulacija. A i mjerim sad već bazalnu oko godinu dana sa stankom preko ljeta 😬🙈
ahaaaa, ako je ovulacija bila u nedjelju onda ok! Graf mi se po tome čini skroz u redu :) a ovo tjedan dana prije ne znam što bi bilo... al mislim da i ne treba uzimati svaki događaj kao nekakav simptom nečega. Dok nismo planirali trudnoću imala sam i ja te ovulacijske bolove, samo sam tad mislila da sam se vjerojatno "nahladila" haha
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
nema na čemu :)
znam da si već dosta dugo na forumu, sjećam se da si se javljala tu i tamo… Javi rezultate nalaza. Mi se nadamo s tobom najboljem, ali jučer smo baš pisale o spermiogramima i kako se takav nalaz da popraviti kroz neko vrijeme, tako da nemoj odma paničariti na prvu ako vidiš da nešto nije ok :) sretno!
Uhh hvala ti.. Svakako javim i tu kakvi su ❤️
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
10.03 imamo spermije
10/24
16.01 imamo ❤️6+5tt
Eh a kad već naša KokoMare spominje grčeve..ja sam danas odustala od teretane i svih tih sprava da bi se na kraju osjećala loše u nedostatku kretanja pa sam sama doma skočila na traku za trčanje i negdje oko 2km pređenog (da se razumijemo nije bilo trčanja već hodanje sporije i brže) su me zgrabili baš baš grčevi u donjem dijelu trbuha. Nije oko jajnika više oko maternice i dolje prema zdjelici..eh sad pitanje za onu koja moooožda zna…palo mi na pamet kako prilikom ovulacije bude te slobodne tekućine i krvi…kolika je šansa da je možda to u pitanju pa me iritira i otuda grčevi? Nakon koliko vremena se ta slobodna tekućina povlači? Ako zna netko,možda,nešto da me utješi da ne paničarim. Ne mogu ni trčati,ne znam kako bi odradila neke druge sprave tek 😂😂😂
Mene uvijek jako grči prilikom ovulacije, i nekoliko dana nakon... i mislim da mi je to najgori dan od svog pms-a. Muž točno zna kad mi je ovulacija jer kaže, tada bi me pojela. Kao one bogomoljke poslije parenja. Najnervozniji dan u cijelom ciklusu.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Hvala na ovim informacijama.. da, ma slažem se da možemo utjecati na kvalitetu jajnih stanica. Evo ja ipak visok AMH ,preko 70. Što znači da je previše nezrelih i nekvalitetnih jajnih stanica, nadam se da ću terapijom i promjenom prehrane uspjeti utjecati na to..
I ja se nadam, inace terapija pomogne, pazi dovoljna je samo jedna dobra celija i jedan dobar spermic, to je sve sto treba. I ti kao i ja nemas desni jajovod, ali dali si znala da onaj preostali jajovod moze da privuce celiju kad se desi ovulacija iz desnog jajnika? Bas sam skoro postavila link do teksta vezanog za to… Priroda je cudo
Čitala sam članak koji si post-ala... Stvarno nevjerojatno, tijelo nam je čudesno, samo smo ga mi zaboravili slušati.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Hej cure jutro ☕ jučer mi muž kaže da su mi sise ogromne i da izgledam kao druga osoba 😋 to nisam ja, to je moj progesteron 😅
Kod vas vidim porast bazalnih, bit će svega. 😎
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lozama da znam,ali eto,zadnjih 10 godina već osjećam desni jajnik prilikom ovuliranja i kod njega se često javlja krvarenje. Lijevi nikad nisam osjetila,a doktor mi dao objašnjenje da mi je desni smješten bliže maternici pa zato to mogu i osjetiti do mjere da sam prošlo ljeto mislila da je napad bubrega i muž je bio u stanju pripravnosti da me vozi na hitnu jer se nisam mogla uspraviti,hodati niti se pomaknuti od bolova dok sam ležala,a do jutra je sve stalo 😂 što bi on rekao,nije važno kada je bila ovulacija,bitno je da je bila. Dok je god ima,šansa za trudnoćom postoji pa imam i ja tu mantru 😂😂
Amysamo hrabro. Nama je isto prvo bilo šok,ali nam je bilo i objašnjenje zašto se ne događa kao kod većine parova,a doktor je rekao da ima na broj spermića dovoljno progresivno pokretnih da dođe do trudnoće. Bitno je gledati postotak na ukupni broj ako je neka lošija dijagnoza,a u konačnici i to može dati objašnjenje zašto vrijeme ide a trudnoće nema. Kolko god bude šok, toliko padne ogromni teret s leđa jer se zna razlog i kao što Loza kaže iz vlastitog iskustva,to se da popraviti. Meni je doktor isto rekao da ne smijemo potonuti,da je to najmanje zlo u moru razloga što se moglo dogoditi jer je spermiogram puuuuno lakše popraviti nego kod žene hormone ili štitnjaču,vitamine i hrpu toga što bi moglo biti uzrokom neuspješnog začeća. Svaka pretraga i dolazak M je jedan korak bliže našem cilju 🤗❤️
❤️
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
10.03 imamo spermije
10/24
16.01 imamo ❤️6+5tt
Jutro cure ☺️
Vidim odlične bazalne, more simptoma, to mora biti to ☺️🤞🏻 Još par dana 🤞🏻
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Nadam se da se uskoro sve micemo sa ovog popisa u iscekivanju,i da se prebacujemo u zimske bebe.....ja pronasla test za trudnocu od proslog ciklusa i mislim si dal da radim ili ne.instalirala sam si nivu app za ciklus jer u ovom sto sam imala nesto mi se poremetilo,po novom vjestica bi trebala doc za 7 dana al posto meni nisu uredni ciklusi moze bit da dođe za koji dan prije ...i tako ja pisnem ujutro test kad ono 😮😮😮😮😮😮 ,test u poveznici...neznam dal je moguce da je pogresan l...🤔🤔🤔
Mare3212 nadam se da ce uskoro biti opravdana ova povisena temperaturica....🤞
https://ibb.co/kBDvt4m
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji