Hope ne brini, takva crta ne može biti lažno pozitivna :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hope predivna crtica ❤️ na koliko dpo si testirala ? Koliko ste pokusavali? Jesi ulovila pik ili ? Sorry ako si već pričala.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure kolko se čeka na rezultate briseva ako se ide privatno?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Hopepredivna crtica ❤️ na koliko dpo si testirala ? Koliko ste pokusavali? Jesi ulovila pik ili ? Sorry ako si već pričala.
10 dana od ovulacije je napravljen test.poceli smo u 12.mj al nas je usporila korona i onda 1/2022 onako nismo se bas trudili,al ovaj 2.mjesec smo pokrivali sve moguce dane,drzala sam noge na zidu,pocela pit folnu.....mislim da sam ulovila pik iako meni ove lh trakice su dosta vremena pokazivalr pozitivno.
[/url
Hopepredivna crtica ❤️ na koliko dpo si testirala ? Koliko ste pokusavali? Jesi ulovila pik ili ? Sorry ako si već pričala.
10 dana od ovulacije je napravljen test.poceli smo u 12.mj al nas je usporila korona i onda 1/2022 onako nismo se bas trudili,al ovaj 2.mjesec smo pokrivali sve moguce dane,drzala sam noge na zidu,pocela pit folnu…..mislim da sam ulovila pik iako meni ove lh trakice su dosta vremena pokazivalr pozitivno.
LH trakice su uvijek pozitivne, samo ovisi o tome koliko testna crta bude tamna i prema tome se određuje ovulacija :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
10 dana od ovulacije je napravljen test.poceli smo u 12.mj al nas je usporila korona i onda 1/2022 onako nismo se bas trudili,al ovaj 2.mjesec smo pokrivali sve moguce dane,drzala sam noge na zidu,pocela pit folnu…..mislim da sam ulovila pik iako meni ove lh trakice su dosta vremena pokazivalr pozitivno.
LH trakice su uvijek pozitivne, samo ovisi o tome koliko testna crta bude tamna i prema tome se određuje ovulacija :)
Odnosno pozitivne su kada je testna tamnija od kontrolne.
Super hope ,koja divna i jaka crtica na 10 dpo, obično su tad puno blijeđe... Možda su blizanci 🤭😃❤️
I ja sam ovaj ciklus imala noge u zraku 😋 a folnu pijem sad će biti godina dana ( krenula od prosle trudnoće, nastavila nakon spontanog) uz ljetnu pauzu.
I mi smo imali peh sa koronom u 3 mjeseca dva puta, onda jedna biokemijska, prosli mjesec nisam ulovila pik... Sad sam u fazi čekanja 🤔
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hope čestitam od ❤️!! Crta se vidi iz aviona 🥳 ponovi za koji dan, al mislim da nema šanse da je lažno pozitivan 😊
Bas sam sretna zbog vas curke ii držim 🤞🏼 da sve što brže ugledamo svoje plusice/crtice 🥰
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Odnosno pozitivne su kada je testna tamnija od kontrolne.
Super hope ,koja divna i jaka crtica na 10 dpo, obično su tad puno blijeđe… Možda su blizanci 🤭😃❤️
I ja sam ovaj ciklus imala noge u zraku 😋 a folnu pijem sad će biti godina dana ( krenula od prosle trudnoće, nastavila nakon spontanog) uz ljetnu pauzu.
I mi smo imali peh sa koronom u 3 mjeseca dva puta, onda jedna biokemijska, prosli mjesec nisam ulovila pik… Sad sam u fazi čekanja 🤔
Meni je caj jedno 4 5 dana bila tamnija od kontrolne....tako da neman pojma zasto ni kako,al crtica je tu....blizanciiii??????nemoj me zezat,nikako ne.....😵😵😵😵
[/url
Hope cestitaaaaaam, kakav odlican pocetak dana 🥳♥️
Bas se jasno vidi crta tako da sam isto sigurna da ne moze biti lazno pozitivno 😁
Curke hvala Vam od ❤ svima na podrski,cestitkama savjetima.predivno je imat takvu podrsku sq osobama koje razumiju kroz sta sve prolazimo.i kada je tesko nekad prava rijec puno pomaze...😘😘a opet kad su lijepe vijesti predivno je vidijeti kako se sve vesele.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji