Elem imam pitanje za sve curke ovdje…jel koja imala iskustvo sa nekim blagim probadanjem i štipkanjem u tom donjem dijelu skroz oko jajnika i kod maternice? Znam da je rano pa ne može kod mene biti ništa vezano za potencijalnu T jer još ako je oplodena JS putuje kroz jajovod 😂 al sam rano jutros osjetila neko peckanje točno ispod pupka negdje u području maternice i sad kroz jutro malo malo neko bockanje i štipkanje. Baš iritantno 🙄🙄
Ovaj dio mi je trenutno baš zanimljiv s obzirom da sam ja jucer na 3 DPO u jednom trenutku na skroz kratko osjetila kao da me iglica piknula i skoro cak pustila uzvik 🤔 😅
Poslije samo tu i tamo kao da osjecam izrazito lagane menstrualne bolove 💁🏼♀️ 🙈
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Bokic cure kako ste ? Evo ja se javljam i prijavljam kremasti iscjedak 6 dpo bijele boje... i malo bolnim grudima🥴🙄.... neka Bog da puno plusica ovaj mjesec
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Eto i mene,
Ipak se pridruzujem vasoj optimisticnoj i pozitivnoj ekipici.
Citala sam vas iz prikrajka i danas se evo odlucila ubaciti medju vas. ☺
Ukratko je sve opisano dole u potpisu, tako da je proslo vec 4 mj od zadnjeg spontanog i odradjenih nekih pretraga, jos kariogram cekamo za tjedan dana i to je to za sada.
Mi smo ovaj mjesec vec pokusali sa iducom zeljenom trudnocom, pa cemo vidjeti za dva tjedna.
No eto, s vama sam u odbrojavanju i iscekivanju.
Sreto nam svima. 🥰
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Bokic curke, samo da javim da i ja osjetim neke blage grčeve, nekad kao da me malo zaškaklja bas neki čudan osjećaj..imam kremasti iscjedak i kao da me malo počinju boliti grudi 😁 danas sam na 8dpo..nezz više jel umišljam ili ne 😂
Stvarno se nadam i očekujem ovaj mj punoooo plusića i puno radosti 🤞🏼
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Loza žao mi je i nadam se da ćemo se ubrzo veseliti i tvojem plusiču!
Baš je ljepo vidjeti tolko cura na toj temi, svaka informacija i iskustvo je dobrodošlo. ☺️ I osječa se pozitivna vibra.
Ima finih simptoma, očekujemo plusiče uskoro! ☺️🍀🤞🏻
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Rekoh ti ja da je glavobolja zbog ovulacije! Samo pametno ako uspijete danas i iduća dva dana pokrit 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Siri vidiš kako pogađaš 😁 od prekjučer pokrivamo za svaki slučaj 🤣
sretnoooooo :)
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Bokic cure kako ste ? Evo ja se javljam i prijavljam kremasti iscjedak 6 dpo bijele boje… i malo bolnim grudima🥴🙄…. neka Bog da puno plusica ovaj mjesec
Drzim 🤞da je to iscjedak koji ce za koji dan opravdat +😊😊😊
[/url
Lozice moja sve znaš ❤❤Sad pogotovo neću sve moći pohvatati. 😅
Dakle, ja naručena na humanu čekam termin da mi jave za travanj. Dragi , 01.04. Naručen na spermiogram. M završila, i sad pomalo hvatat ovulaciju, ovaj ciklus krenula bazalnu mjeriti.
Op op vidim da pomalo imamo dosta simptomceka na forumu.. bit ce ubrzo plusića ❤🤞
Buhtlice,joj bas te jos uvijek muci. Nadam se da će muž popustiti vezano za spermiogram, moj je uspješno popustio i zna da mora jer nema više čekanja. Nadam se da ce ti biti scenarij i kod moje frendice. Mucila se s ciklusima, rijetko kad je imala M, nije imala pojma ni kad ce je imati a kamoli kad joj je ovulacija. I eto, sad ce vec treceg bebaca roditi. ❤🤞
Kejsy, Siri , Blair kako ste mi? U kakvim smo fazama ❤🤞
Hope1 nadam se da je to dobro smeđarenje s obzirom na dpo❤🤞
Draga i ja se nadam iz svega srca... nemogu vise na poslu,stres i sva neka sranja i zelim sto prike mom malisanu neko drustvo. Tako da se nadam od ❤ da je d dobro 😊
[/url
Pozdraaav svima 🙃🙃 zanima me dali vas zene moje zabrinjava ova situacija u svijetu (rat u ukrajini, dizanje cijena .... ) muz i ja planiramo trudnocu, nismo u nekoj ekstremno dobroj situaciji ali stabilni smo. Samo me je nekako strah svega toga i pocela sam se premisljati, jesam li jedina i dali pretjerujem ? Sutra bi trebala dobiti M, danas je test bio negativan. Mozda me samo pere trema pred Menstruaciju i previse razmisljam, ne znam 🤣
01.12. +
Evo meni danas 9 dan do pcetka novog cikkusa,i danas primjetim smeđkasti iscjedak na paporu,cekam da ne krene u vecoj kolicini koji ce se pretvorit u uranjelu vjesticu …Ne stignem bas citat,mali je dobio vodene kozice i evo ovu noc uspijeli 2 sata odspavat 😴😴😴😴
O jojj dusa draga, nadam se da ne bude puno problema, moj dobio u drugom osnovne, srecom jedan dan neke temperature 38.2 i super proslo. A to kod tebe moze biti vezano za ovulaciju..
Ima najvise po licu,ostalno par tockica.... budmo vidili sta je uskoro...😊
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji