Siri možda to jajna stanica pleše kolo od sreće što je konačno oplođena pa te zato bocka :D
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sirimožda to jajna stanica pleše kolo od sreće što je konačno oplođena pa te zato bocka :D
Ovo mi je izmamilo osmjeh oko glave😁 Udriiii, plesiiii i onda nek i boli, stas Siri kad imas party u trbuhu😄
Loza jako mi je zao sto ste prošli i uopce ne znam ato bih napisala osim da se divim kako ste pozitivni i hrabri. Vjerujem da cete uskoro biti nagrađeni novim plusicem i savrsenom trudnocom!💟
heeej barbara, mislim da se tebe sjećam :D ostala si mi u pamćenju kao da si isto jako puno brbljala hahaha :D
hvala ti na lijepim željama, od srca ti želim isto ❤️
vidim da danas imaš termin, konzultacije jel? sretno! čekamo izvještaj :*
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Lion32 sta si otvorila? Nek se sve poslozi bas onako kako si zelis🤗
Ja evo dosla kuci. Nisam vodila malca i srecom da nisam jer nas nebi pustili jer na vratima pored 101 upozorenja i pravila pise da nikakva vrsta pratnje nije dozvoljena pa ni dijete. Muza mjenjao kolega pa je bio s njim. Kasnila 15 min.jer BAS sada mi kasnili rezultati covid testa🙄
Dosla vrata zatvorena, nemos uc! Zvonim, nist. Udjem kad je neka zena izasla kad govori sestra sa saltera da jesam poslala poruku?! O cem reko ova. Bla bla..izadjem van i cekam, ne znam ni sta cekam🤣, kad vidim na vratima pise moras poslat SMS sa imenom i onda dodju po tebe van.🙄
Znaci bezbroj komplikacija prije neg sam uopce usla.
Uglavnom odmah mi je napravio bakterioloski bris i sve je ok, samo imam manjak dobrih bakterija pa si moram uzet neki prah. Ovulacija je izgleda u tijeku pa cemo jos i danas probat. Endometriji kakav treba i biti. Neka sluz isto dobra. Izvadili mi krv pa iza 2 moram zvati laboratoriji. Kad i ako dobijem mengu nazvat da mi kazu kad da dodjem..7.,8. dc. Imam hrpu papira, moram to sve pregledat.
Vjerojatno me opet ceka HSG, al ok. Pitam sta se u medjuvremenu moglo dogodit da je potencijalno zacepljen jajovod i kaze krvarenje nakon poroda moze ostavit tragove, muzeva neka sluz (ima kronicni prostatitis)... i tako.
A moja gin.mi rekla da se HSG ne ponavlja osim u slucaju ako sam nakon tog prvog imala nekih problema, upala i slicno.
Nista bez muzevog spermiograma, naravno, a odmah je zvao urologa i tek 11.5. termin. Probat cemo u okolnim gradicima, al je meni ovaj dr. rekao da ako bas ne uspijemo da kazem njima pa ce oni nesto.. valjda oni urgiraju. Al po redu.
I da, rekao je da je obzirom na taj muzev kronicni prostatitis moguce da su spermici mrtvi😖 Ok, to smo nas dvoje vec pricali, ali kako sam i doktoru rekla kad cujes tako na glas bas je tuzno. Na sta je on rekao da nek se ne sekiram, rjesit cemo, zato smo tu i polako🙂
heeej barbara, mislim da se tebe sjećam :D ostala si mi u pamćenju kao da si isto jako puno brbljala hahaha :D
hvala ti na lijepim željama, od srca ti želim isto❤️
vidim da danas imaš termin, konzultacije jel? sretno! čekamo izvještaj :*
E pa UPRAVO to sam i ja tebi htjela napisati, da mi je nick jako, jako poznat, ali nikako te ne mogu smjestit kako kad sam ja davno bila bas aktivna. Ovo sad je mala beba kak sam onda pisala, jel da? Mozda cak i vise nego Kejsy, jel da😂
Nastavak poruke jer gle cuda, gle cuda preduga je😂
Ma sta Bog da, ako je sudjeno bit ce ako ne ne. Imamo vec jednu srecu i necu se zalit puno, ali da bi nam bilo zao da ostane sam, bi.
Dobila zeleno svjetlo da krenem sa progesteronom od sutra ili eventualno preksutra pa cekamo.
Makar ako koja zna onak djecije objasnit 😄 Znaci ako je, kako dr. kaze ovulacija u tijeku, koliko ona uopce traje?🤔 Zar nije kasno sad pokušavat? Mislim ok, očito nije kad je i on rekao da probamo, ali svedno ne kuzim. Ja sam mislila da je ovulacija neki kratkotrajni dogadjaj🙂
Ja sutra imam onaj termin pa smo veceras ipak odustali od seksica jer sta ja znam, mozda me odmah budu pregledavali, uzimali briseve. Jucer je trakica bila pozitivna i to smo pokrili pa sta bude. Uopce se ni ovaj mjesec nicem ne nadam nego cekam da vidim kakav ce nam problem naci🙈
Imam neku tremu i jedva cekam otic da me to popusti!
Doktorica je trazila da izvadim vitamin D
https://ibb.co/ysScKgP
Evo ga ❤ moje LH trakice! Ruke mi se tresu! Idemo u nove pobjede! 🥰
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
ajme Barbara draga, dobro sam te zapamtila kao brbljavu, ne znam na što bi se prije referirala hahaha. Prešla igricu u tipkanju :D
evo ne znam što bi rekla za kronični prostatitis, nisam upućena u to uopće al mi je koma da ste dobili termin tek tad... Nisam trenutno baš najbolja u utjehama, ali mislim da je rano još da te tješim uopće oko toga hoćete li imati još jednu bebicu ili ne. Vaše je da se trudite i nadate se najboljem, a mi smo tu kao pojačanje i navijanje za vas :)
a što se tiče ovog oko ovulacije, nemoj se zamarati time jel kasno ili nije. Vaše je da pokušate :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
https://ibb.co/ysScKgP
Evo ga ❤ moje LH trakice! Ruke mi se tresu! Idemo u nove pobjede! 🥰
sretnoooooo :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji