Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    17. Ožujak 2022. 09:09

Loza 🐾🐾

Amy_94

Loza 🐾🐾

Amy_94

Cure iz Istre.. Moj m ide sutra na spermiogram u Pulu.. Jel budu nalazi odmah?

Msm da ti nalaz spermia bude odma sljedeći dan, neovisno o bolnici

Gdje budu nalazi kod njegove doktorice ili

moj je muž radio spermiogram u KBC Osijek i dobio je nalaze sljedeći dan koje su mu poslali odma na mail, al zato što je sam to tražio. A doktoru koji ga je uputio na tu pretragu će svakako poslati nalaz.

Loza, pa ti si mi tu, kontam da se mozda i znamo 🤣🤣
    Zivis u Os ili?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

natalie19
    17. Ožujak 2022. 09:16

Hope kako ljepa crta! 🥰 to je to, čestitam!!  Ponovi za dan ili dva, nadam se da bu još tamnija. 🤞🏻
    Inače imaš duže i redovne cikluse?

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Ella..
    17. Ožujak 2022. 09:17

Hope1

Nadam se da se uskoro sve micemo sa ovog popisa u iscekivanju,i da se prebacujemo u zimske bebe…..ja pronasla test za trudnocu od proslog ciklusa i mislim si dal da radim ili ne.instalirala sam si nivu app za ciklus jer u ovom sto sam imala nesto mi se poremetilo,po novom vjestica bi trebala doc za 7 dana al posto meni nisu uredni ciklusi moze bit da dođe za koji dan prije …i tako ja pisnem ujutro test kad ono 😮😮😮😮😮😮 ,test u poveznici…neznam dal je moguce da je pogresan l…🤔🤔🤔
    Mare3212 nadam se da ce uskoro biti opravdana ova povisena temperaturica….🤞

https://ibb.co/kBDvt4m

Jutro žene! 
    Hope,  čestitam! Pa ovo se vidi iz aviona 🤗🤗🤗🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Matajči
    17. Ožujak 2022. 09:18

Hope1

Nadam se da se uskoro sve micemo sa ovog popisa u iscekivanju,i da se prebacujemo u zimske bebe…..ja pronasla test za trudnocu od proslog ciklusa i mislim si dal da radim ili ne.instalirala sam si nivu app za ciklus jer u ovom sto sam imala nesto mi se poremetilo,po novom vjestica bi trebala doc za 7 dana al posto meni nisu uredni ciklusi moze bit da dođe za koji dan prije …i tako ja pisnem ujutro test kad ono 😮😮😮😮😮😮 ,test u poveznici…neznam dal je moguce da je pogresan l…🤔🤔🤔

Aaaaa cestitam!!!! 😍

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Loza 💙😇
    17. Ožujak 2022. 09:29

Hope iskrene čestitke! Želim vam svu sreću, nek bude mirna i uredna :) :) :)
    Buhtlice nisam iz Osijeka, al za svaku veću stvar moram ić tamo haha iz Vukovara sam :D

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Hope1
    17. Ožujak 2022. 09:30

natalie19

Hopekako ljepa crta! 🥰 to je to, čestitam!! Ponovi za dan ili dva, nadam se da bu još tamnija. 🤞🏻
    Inače imaš duže i redovne cikluse?

Prije trudnoce dolazila je tocno kao sat ,a nakon ima svega od 25 dana,27 29 nema pravila....
    Al barem vise nema bolova kao prije....
    Budem probala za koji dan opet pa cemo vidijeti...😊

[/url

• Hope1
    17. Ožujak 2022. 09:30

Ella..29..

Hope1

Jutro žene!
    Hope,čestitam! Pa ovo se vidi iz aviona 🤗🤗🤗🤗

Ma znam,samo se nadam da ne moze biti lazno pozitivan 😕

[/url

Reaa
    17. Ožujak 2022. 09:34

Hope čestitam !!! Ovakva crta sigurno nemože biti lažno pozitivna!! Želim ti školsku i mirnu trudnoću 😘😘😘😘🥰🥰
    Ajme ajme cure bit ce tu još plusića..  vidi ti tih bazalnih i toliko simptoma 🥰🥰🥰🥰 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• Hope1
    17. Ožujak 2022. 09:38

Reaa

Hope čestitam !!! Ovakva crta sigurno nemože biti lažno pozitivna!! Želim ti školsku i mirnu trudnoću 😘😘😘😘🥰🥰
    Ajme ajme cure bit ce tu još plusića.. vidi ti tih bazalnih i toliko simptoma 🥰🥰🥰🥰

Mislim da cemo sve bit u zimskim bebacima😊😊.Nek nam se svima posloze ⭐️⭐️ovaj mjesec....❤❤

[/url

Haleigh0302
    17. Ožujak 2022. 09:41

Kakvo jutro! Čestitke Hope 🥰  prekrasna crtica

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.