Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    J_Lo
    16. Ožujak 2022. 09:19

Loza 🐾🐾

Hope kako god ispalo na kraju, za taj dpo ti je ipak rano za donošenje negativnih zaključaka. Glavu gore i nadamo se najboljem :)
    JLožao mi je za tvoje iskustvo. Ali da, treba to istaknuti kako spermiogram nije nerješiv problem. Sjećam se kako sam ja u depru pala kad je dobio nalaz, čak smo prestali radit na bebi 2-3 mjeseca koliko sam nesretna bila. Cure koje se susrećete s tim, nemojte očajavati :)

Također, i kupila mu neke skupe tablete :D A nije ih ni počeo piti kad se desilo.
    Sada pije omegu, B, i ne znam šta još, ni ne pratim više :D

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Reaa
    16. Ožujak 2022. 09:27

Lozice moja sve znaš ❤❤ 
    Sad pogotovo neću sve moći pohvatati. 😅
    Dakle, ja naručena na humanu čekam termin da mi jave za travanj. Dragi , 01.04. Naručen na spermiogram. M završila, i sad pomalo hvatat ovulaciju, ovaj ciklus krenula bazalnu mjeriti.
    Op op vidim da pomalo imamo dosta simptomceka na forumu.. bit ce ubrzo plusića ❤🤞
    Buhtlice,  joj bas te jos uvijek muci. Nadam se da će muž popustiti vezano za spermiogram, moj je uspješno popustio i zna da mora jer nema više čekanja. Nadam se da ce ti biti scenarij i kod moje frendice. Mucila se s ciklusima, rijetko kad je imala M, nije imala pojma ni kad ce je imati a kamoli kad joj je ovulacija. I eto, sad ce vec treceg bebaca roditi. ❤🤞
    Kejsy, Siri , Blair kako ste mi? U kakvim smo fazama ❤🤞
    Hope1 nadam se da je to dobro smeđarenje s obzirom na dpo❤🤞

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

buhtlica23
    16. Ožujak 2022. 09:29

Reaa

Lozice moja sve znaš ❤❤Sad pogotovo neću sve moći pohvatati. 😅
    Dakle, ja naručena na humanu čekam termin da mi jave za travanj. Dragi , 01.04. Naručen na spermiogram. M završila, i sad pomalo hvatat ovulaciju, ovaj ciklus krenula bazalnu mjeriti.
    Op op vidim da pomalo imamo dosta simptomceka na forumu.. bit ce ubrzo plusića ❤🤞
    Buhtlice,joj bas te jos uvijek muci. Nadam se da će muž popustiti vezano za spermiogram, moj je uspješno popustio i zna da mora jer nema više čekanja. Nadam se da ce ti biti scenarij i kod moje frendice. Mucila se s ciklusima, rijetko kad je imala M, nije imala pojma ni kad ce je imati a kamoli kad joj je ovulacija. I eto, sad ce vec treceg bebaca roditi. ❤🤞
    Kejsy, Siri , Blair kako ste mi? U kakvim smo fazama ❤🤞
    Hope1 nadam se da je to dobro smeđarenje s obzirom na dpo❤🤞

😍😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Matajči
    16. Ožujak 2022. 09:30

Siri 🐾.

Sad sam gledala da si na listi za ne dobit 02.04. Vjerojatno boli zbog ovulacije i izmjene razine hormona. Sad bi estrogen mogao naglo porasti pa pasti dok raste progesteron što zna uzrokovati glavobolju 🙈

Ma trebala bi ovih dana biti ovulacija. Uglavnom bude 15., 16. DC, al cekam da ulovim pik s trakicama. Ma uzas covjece. U zivotu svaku bol mogu istrpit, al kad glava boli tu sam kukavica 🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Missy87
    16. Ožujak 2022. 09:54

Bokić cure!
    Evo mene, ovih dana sam imala krcati raspored pa nikako uhvatit vremena!
    Pohvatala sam koliko sam mogla..
    Lozice nadam se da si ok, tesko je to proci i drzi nam se! ❤️
    Vidim sve smo vrijedne, radimo na bebicama..nadam se uskoro nekom plusicu 🤞🏻🤞🏻
    Kod mene nista, 9.3 pocela M..sada cekamo ovulaciju, trenutno nemam volje pa cemo pricekati kad počnu plodni dani a to je za dva dana.. Pa cemo odraditi sve. 🙈
    Moj dragi ne zeli trenutno na testiranja, ja cekam ginekologicu da se vrati sa godisnjeg.. I tako. Nema zurbe.. 

❤️🙏🏻

Matajči
    16. Ožujak 2022. 10:02

Moj muz je ispocetka negodovao za spermiogram. Poslije je sam rekao da ce ici kad je vidio da nakon godinu ipo i dalje nista. Valjda je sam sa sobom porazgovarao da ako zelimo dijete da moramo biti spremni na sve. Na kraju, hvala Bogu, nalaz bio uredan i moj i njegov. Ali se i dalje nista ne dogadja. Ovaj ciklus se nadam bozicnoj bebici. 🥰

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Lion32
    16. Ožujak 2022. 10:17

Loza  ja te se sjecam🥰🥰 zao mi je zbog situacije😔

Kako ste ostale cure? Nisam vas uspjela pratit jer sam u zivotnom kaosu🤣 16 godina odgadjam i onda odlucim otvorit obrt u godini kad zelim i bebu. 🙄 ali zbog bebe vec predugo odgadjam i zatomljujem svoju želju i napokon sam odlučila 😍 tako da mi sad jedno 2-3 mjeseca imamo pauzu..

Ali iduci tjedan idem na konzultacije za HSG pa ako pristanu da mogu napokon ici onda otkazujemo pauzu i krecemo radit ponovno na bebi🤣🤣

Sta nema nista novih plusica? Pa sta cekate?😍

lil_me
    16. Ožujak 2022. 10:39

Loza 🐾🐾

dobro jutro cure :)
    ranije sam bila aktivna na ovoj temi, al sumnjam da ovdje više ima meni poznatih lica. Iskreno se nadam da je tako i da su sve cure koje duže znam otišle na sretnije teme i da ćete se sve uskoro prebaciti tamo :)
    ukratko moja priča: aktivno radimo na bebici od 10/2020, a svoj prvi plusić sam imala 11/2021. Nažalost sam prije 3 tjedna u 16tt imala spontani zbog curenja plodne vode.
    Nisam još načisto sa svime planiram li trenutno i radim li na bebi, ali mislim da ću se brže oporaviti uz nova navijanja za plusiće i hvatanje pikova s vama :)
    potrudit ću se brzo popratiti sve o vamanadam se da će baš danas past neki plusić, sretno cure!

A joj 🥺🥺
    Želim ti svu sreću i brz oporavak

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Loza 💙😇
    16. Ožujak 2022. 11:15

cure hvala na lijepim riječima i što me primate natrag :D 
    ma ti muški su baš tvrdoglavi, ali razumijem ih. Ne želim ih isključiti iz planiranja obitelji, al žene su obično emotivnije oko toga od njih. Al vjerujte mi, moj je u trudnoći postao drugi čovjek. Pun planova, optimizma, želje za tom malom bebicom... On se raspao skupa sa mnom kad se to sve dogodilo, ali je imao toliko snage da nas oboje opet sastavi. Ne znam kako bi to sve preživjela da on nije takav kakav je. Tako da im nemojte uzimat za zlo što oni to ne gledaju kao i vi, njima valjda samo malo duže treba :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Reaa
    16. Ožujak 2022. 11:44

Siri 🐾

Lozadržim fige samoj sebi da bude 3.sreća samo da ne potraje dugo 😂
    Hopeja sam prošli ciklus imala takav. Totalno beznadežni do tih nekih čudnih senzacija u mišićima 😂 nikad ciklus nije za otpisati,čak i ta negativnost može biti simptom,kod mene je bar bilo 😂
    Reaevo me na 3DPO po temperaturi pa sad čekam 28./29.3 😂 sretno sa spermiogramom i da što prije zabljesne plusić 🤞🏻🤞🏻
    Matajči pa to ti je taman to sad kroz dan,dva za ovulaciju ta glavobolja tako da akcija,akcijaaaa 🥳🥳🥳
    Elem imam pitanje za sve curke ovdje…jel koja imala iskustvo sa nekim blagim probadanjem i štipkanjem u tom donjem dijelu skroz oko jajnika i kod maternice? Znam da je rano pa ne može kod mene biti ništa vezano za potencijalnu T jer još ako je oplodena JS putuje kroz jajovod 😂 al sam rano jutros osjetila neko peckanje točno ispod pupka negdje u području maternice i sad kroz jutro malo malo neko bockanje i štipkanje. Baš iritantno 🙄🙄

Oo draga..nek ti je ovaj put treca sreca ❤❤❤ ja cu samo reci da sam ja imala nekakve grcice od same ovulacije i nastavilo se sve do plusica.  Impl mi je bila dosta rano, a na 9dpo sam imala crticu ❤Tako da  nek bude to bockanje dobitno ❤🤞❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.