Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope1
    09. Ožujak 2022. 08:22

Siri 🐾

Hope1

Jutro curke,evo danas ujutro pisnula trakicu i po meni pik ce bit u skro vrijeme…od prekjucer smo u akciji ,tako da pokrivamo dobro… budemo vidijeli sto ce bit….😊
    https://ibb.co/0D400w6

PIK je ili bio pa je krenuo blijediti il će bit unutar koji sat. Nije isključeno ni da danas ovuliraš,ali ne mjeriš bazalnu pa ne možemo znati. Još danas i sutra pokrijte i to je to! Sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvala,ovaj je ciklus prvi put da koristimo trakice,pa nisam bas u toku ca time.al pokrili smo i danas ujutro,jos ta dva dana i onda cekat da gospođica ne dođe. 😊

[/url

Missy87
    09. Ožujak 2022. 08:41

Dobro jutro svima!
    Kod mene nista novo, treci dan kasni. Strah me je napraviti test, nisam ga jos kupila.. 🙈
    Dolje tu i tamo malo zaboli, grudi bole ako ih se stisne, ali malo i to sa strane.. Piskim kao uvijek svako malo. Znam, rijesi test pa ces i ostalo ali bojim se da ce opet biti negativan. 😏

❤️🙏🏻

Deic17
    09. Ožujak 2022. 08:49

Curkee, dobroo jutroo svimaa!!! Evo, napravila sam dva testa, negativna, nistaaaaaa, kao sto sam si i mislilaa, nema nista bez simptomaa! Danas mi se i temperatura spustila, pa vjerovatno da cu dobiti dan ranije, a mozda mi i ciklusi traju 27 dana, a ne 28...eto nakon biokemijske, drugi ciklus nistaa, pisi kuci propalooo...ali bacamo se u nove pobjedee, cim mi prodje vjesticura, svaku vecer svjeze cijedjeni sok od narance, jer sam skuzila kada sam ostala trudna, da sam ga tada bas pila i imala bas bogatu ovulacijuu, a sada bas i nisamm....zelim svim zenamaa, da sto prije ostvare ono sto najvise zeleee ❤❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• avama
    09. Ožujak 2022. 08:50

Evo cure ja čekam. Još 3 dana do m. Počeo ne malo bolit trbuh kao da ću dobiti. Radila sam test i nem ništa. 
    Sad razmišljam kako smo prvi put isto pili sve moguće vitamine, pa.cu pokušati i sad. Uzima li koja od vas matični mlijec? Ako da koju?
     Ja sam prije uzimala.onu od medexa u tabletama, ali sam pila 3 ili 4 na dan. 

Missy87
    09. Ožujak 2022. 09:05

.

Siri 🐾

Missy87

Dobro jutro svima!
    Kod mene nista novo, treci dan kasni. Strah me je napraviti test, nisam ga jos kupila.. 🙈
    Dolje tu i tamo malo zaboli, grudi bole ako ih se stisne, ali malo i to sa strane.. Piskim kao uvijek svako malo. Znam, rijesi test pa ces i ostalo ali bojim se da ce opet biti negativan. 😏

Vidi..razumijem strah,ali sad zamisli da ugledaš plusić i koliko dana sreće si propustila? A s druge strane ako kasni,za to ima isto lijeka da se menstruacija potakne. Doktorica ti pusti progesteron i nakon par dana ćeš procuriti. Ovako mučiš sebe,a i tijelo. Imaš u ljekarni za 15kn ako nemaš muller blizu. Samo obavezno da bude sa crvenom linijom. Što znaš,možda propuštaš već treći dan beskrajne sreće☺️

I dok sam vama otipkala, otisla napraviti caj i piskit, smedjarenje pocelo. Svaki mj meni prvo krene smedje, ciscenje.. Nista, idemo dalje. 
    Moram zvati ginekologica da vidim sto je sljedece. 
    Cula sam da bi kod nas mogao jedan ginekolog primati nove pacijente, ne znam sto da radim. Moja ginekologica u Zg je super, jedino su mi putni troskovi ako svakih par dana moram ici.

❤️🙏🏻

lady_dii
    09. Ožujak 2022. 09:12

Cure, gdje ste kupovale LH trakice? Kako Vam se čine ove? Ispričavam se ako nije za ovu temu Dakle, koliko sam shvatila treba uvijek piškiti u isto vrijeme i u to vrijeme što manje tekućine piti?

https://gravida.hr/proizvod/lh-test-trakice-za-ovulaciju-femometer-lh/

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• Hope1
    09. Ožujak 2022. 09:15

Evo ja ih kupila ,i to su prve koristim. Meni su super,i stvarno jucet navecer mi se pojavila  jaca testna crtica ,a po aplikaciji mj je sutra ovulacija.. tako da ja sam jako zadovoljna.

[/url

• Hope1
    09. Ožujak 2022. 09:16

Zaboravila sam napomenut da mi nisu menstruacije uredne,dolaze kako im se da.nekad nakon 25 dana ,27,29 nema pravila...

[/url

• Hope1
    09. Ožujak 2022. 09:33

lady_dii

Cure, gdje ste kupovale LH trakice? Kako Vam se čine ove? Ispričavam se ako nije za ovu temuDakle, koliko sam shvatila treba uvijek piškiti u isto vrijeme i u to vrijeme što manje tekućine piti?

https://gravida.hr/proizvod/lh-test-trakice-za-ovulaciju-femometer-lh/

Zaboravila vas citirat.
    Evo ja ih kupila ,i to su prve koje koristim. Meni su super,i stvarno jucer navecer mi se pojavila  jaca testna crtica ,a po aplikaciji mj je sutra ovulacija.. tako da ja sam jako zadovoljna.

[/url

• Hope1
    09. Ožujak 2022. 11:27

Kejsy  ❄️ ☃️

Hope1

Jutro curke,evo danas ujutro pisnula trakicu i po meni pik ce bit u skro vrijeme…od prekjucer smo u akciji ,tako da pokrivamo dobro… budemo vidijeli sto ce bit….😊
    https://ibb.co/0D400w6

Ovo jeste pik ili ono sat do dva pred sam pik . Ako malo bolje pogledas testna linija je tamnija od kontrolne, samo u akciju. 🤞🏻🤞🏻

Suprug dolazi u 17.00 sa posla,al sam ga pripremila da cim dođe akcija....nadam se da ne bude kasno 😊

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.