Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matajči
    08. Ožujak 2022. 20:52

Curke, ja moram pitati nesto. Radi se o menstruaciji pa ako je koja gadljiva neka preskoci 🤣
    Prije mi je vjestica trajala 7 dana, a u zadnjih godinu dana kako sam pocela piti vitamine i uvela redovno 3 obroka dnevno (cesto mi se dogadjalo prije da uglavnom dorucak preskacem), vjestica mi traje 5 dana (znaci izuzetno sam sretna zbog toga). Uvijek je bila s ugruscima, nekad obilna, nekad ne, ovisi o ciklusu. Ovaj ciklus, prva dva dana obilnije s ugruscima, treci uveliko blaze skoro bez ikakvih ugrusaka, a jucer cetvrti dan i danas peti bez ikakvih ugrusaka i krvi kao na kapaljku, ali sluz, izgleda kao plodna sluz, jucer i danas se rasteze ajme meni i onako blago obojana crveno. I sad cu bubnit jedno tako glupo pitanje: ne znam jel postoji mogucnost da se odmah po zavrsetku uđe u plodne dane? Glupaca, nisam probala istestirat mokracu LH trakicom, ali ovo je bas cudno, ovako mi se nikad nije dogodilo. Mozda je to i do antibiotika? Ima li koja slicno iskustvo?

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

buhtlica23
    08. Ožujak 2022. 21:12

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

Prijavljujem M.
    Nije to jos to, ali ima dosta smedeg i svijetle krvi sa sluzi u menstrualnih casici. Tako da to je to. Nije velika količina kao npr mala zlica ali to bi bio pocetak iako mi je sve to dosta cudno jer nikad mi M nije tako pocinjala. Tj nisam imala to smedarenja uvijek krene odma.
    Iduca bi po aplikaciji trebala biti 18.4 ali to kod mene ko zna 😂

Bas cudno, smao nakon tako dugogo ciklusa.. Tako je meni bilo kad mi je bila ona biohemiska, samo je tako bilo rozo na papiru, pa sutradana malo krvi ono mozda 3 mil. u casici isto nesto sve cudno. Ali ja kontala stigla vjestica, i onda je sve stalo dan kasnije i napravim test on pozitivan.. Ajd nek i ta vjestic aprodje, pa da ovaj ciklus bude dobitni. Sretno draga.

A pravila sam 2 testa jedan onaj cudni, drugi bio bijel bijel. 
    Ma ko ce ga znati. Nadam se da je sve okej. I da cu konacno imat ovulaciju. Moram narucit trakice, ali to cu nakon place, sto bi se reklo visok datum.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    08. Ožujak 2022. 21:26

Večer cure i sretan Vam nas dan😘... evo ušla sam u plodne dane  vidim po egg white  iscjetku i bolovima u jajniku  ugl...prekjucer smo krenuli u akciju i evo danas...tako da pokrivamo....želim Vam sretan mjesec♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Matajči
    08. Ožujak 2022. 21:38

Siri 🐾

Ja ću ti samo reći da je kod nas sve moguće. Evo ja sam ti imala doslovno situaciju kad mi je otkrivena ureaplasma bila sam u kasnim DPO danima i dok sam ga završila odmah sam 4DC imala ovulaciju i hop prokrvarila opet najnormalnije nakon 14 dana…znači taj mi je ciklus trajao 18 dana. Apsolutno je moguće,kod nas ništa,ali NIŠTA nije isključeno. Što se ugrušaka tiče..ajde probaj uzimati aspirin. Ako si do 50kg uzimaj 50mg,a iznad toga uzimaj 100..ja sam ti imala ugruške isto i to poprilično velike, ali kako uzimam aspirin već dva ciklusa (osim biokemijske) niti ugruška nije bilo, niti uvodnih smedarenja pred M jer to aspirin istjera sve van

E bas cu sutra ujutro prije posla probat jednu LH trakicu da vidim, stvarno me zanima. 
    Ovo za aspirin mi je prvi glas, vrijedi mozda probat s tim. Jesi to od nekog dobila preporuku ili si istrazivala? 
    Inace mi npr. menstruacije nisu bolne uopce, samo prvi dan, ovo ostalo nista, mogu ic i plivat i radit sve moguce aktivnosti, samo imam nekad dosta ugrusaka (nisu ogromni) i cesto je obilna pa ne mogu bez tampona i ulozaka zajedno prva 3 dana, al kazem ovisi od ciklusa do ciklusa. Ovo otkako mi traje 5 dana mila majka, preporodila sam se. 

👩28🧑27
    Pokusavamo od 2020.
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)

Matajči
    08. Ožujak 2022. 22:12

Kejsy  ❄️ ☃️

Meni ti egg sluz krene 4-5 dana pre ovulacije. Prosli ciklus, vjestica zavrsava sluz pocinje.. 3 dana nakon vjestice ovulacija.. tako da.. sve moguce..

Sutra ujutro odmah LH trakica pa da vidimo sto se dogadja ovaj ciklus 😁 
    Curke, hvala na odgovorima 😘

👩28🧑27
    Pokusavamo od 2020.

Kamilica ♡
    08. Ožujak 2022. 22:27

Kejsy  ❄️ ☃️

Kamilice sretan ti rodjendan i zelim ti sve najbolje i da ugledas plusic sto prije i da u toku ove godine na svjet doneses jedno malo divno bice… a naravno i ostale zelje i zeljice neka ti se ostvare
    https://i.pinimg.com/originals/eb/d8/7a/ebd87a03753e8fac86597bde47ea5431.gif

Tek sad vidim. 🙈Hvala ti od srca draga Kejsy 🤗💕
    Tebi sretan dan žena, i da ti se također ostvari sto god sebi zelis.💕
    Buhtlica i Matajči, hvala i vama cure 💕🤗
    Svima vama i ostalima na temi zelim sretan naš dan, i da vam se sve zelje ostvare! Samo pozitivno! ☘️🌺🙏💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Jelena1122
    09. Ožujak 2022. 00:39

Cure, oprostite ako upadam ko padobranac. 
    Nesto me muci pa me zanimaju vasa iskustva.
    Imam jedan jajovod, drugi je odstranjen radi hidrosalpinksa. Nisam htjela da mi i drugi odstrane jer zelim ostati prirodno trudna.  nazalost i drugi jajovod je začepljen. Da li itko ima iskustva da je na neki način (osim propuhivanja) uspio odcepiti jajovod? 🤗🤗

Pokušavamo 1,5g.
    Laparaskopija: izvaden desni jajovod-hidrosalpinks.
    Lijevi jajovod-zacepljen ali nisam ga dala van, bar zasad. Zelim probati sve prirodne lijekove ako postoji mogućnost da postane prohodan. 🤗 Trenutno koristim pripravke časne sestre Ljubice.
    jelenaznj@yahoo.com

Pahuljka
    09. Ožujak 2022. 07:37

lussy2205

Evo,ja jutros radila test na 27 dan ciklusa, 10 dpo- test osjetljivost 10 ml/ul i ništa jasno ne vidim. 🥱

Zalijepi nam linkic sa slicicom 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Hope1
    09. Ožujak 2022. 07:39

Jutro curke,evo danas ujutro pisnula trakicu i po meni pik ce bit u skro vrijeme...od prekjucer smo u akciji ,tako da pokrivamo dobro... budemo vidijeli sto ce bit....😊
    https://ibb.co/0D400w6

[/url

Pahuljka
    09. Ožujak 2022. 07:44

Hope1

Jutro curke,evo danas ujutro pisnula trakicu i po meni pik ce bit u skro vrijeme…od prekjucer smo u akciji ,tako da pokrivamo dobro… budemo vidijeli sto ce bit….😊
    https://ibb.co/0D

Bas fina i intenzivna boja trakice, bez puno dvojbe ovulacija dolazi uskorooooo 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.