Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    10. Ožujak 2022. 16:31

https://ibb.co/tLtXxsD Inače nije ovakav, al jučer mi je bilo najviše tako a u ovih par dana je bio manje od ovoga na slici…. Heeeeelp

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

lady_dii
    10. Ožujak 2022. 16:45

PiaBuu

https://ibb.co/tLtXxsDInače nije ovakav, al jučer mi je bilo najviše tako a u ovih par dana je bio manje od ovoga na slici…. Heeeeelp

Ja sam imala biokemijsku prije tjedan dana i imam cijelo vrijeme takav iscjedak (krvi je bilo samo dvaput na obris), nisam jos prokrvarila zaprave..ginekolog mi je rekao da bi trebala uskoro. Drzim fige da je to predznak menstruacije jer isto i sebi zelim, u iscekivanju sam da dobijem menstruaciju, tj da se iscistim da mogu opet u akcije. Ja jos nisam bila kod ginekologa jer sam ja bila trudna samo 4 tjedna i rekao mi je da nema potrebe da dolazim, da cu prokrvarit i da to gledam kao obicnu menstruaciju. Cijelo vrijeme imam male grceve, puno laksi nego menstrualni.

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

buhtlica23
    10. Ožujak 2022. 16:56

Pozdrav cure, evo ja mogu prijaviti da krvarim ko luda, izgleda sam se zeznila sa jucerasnjim treningom. Mislim da cu danas propustit i prekosutra. 
    S obzirom da koristim M. Čašicu vidim kakva se cuda desavaju. Imam jako puno sluzi i to me malo brine. Ima li ko takva iskustva da ima dosta sluzi sa krvi? 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    10. Ožujak 2022. 17:16

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

Pozdrav cure, evo ja mogu prijaviti da krvarim ko luda, izgleda sam se zeznila sa jucerasnjim treningom. Mislim da cu danas propustit i prekosutra.
    S obzirom da koristim M. Čašicu vidim kakva se cuda desavaju. Imam jako puno sluzi i to me malo brine. Ima li ko takva iskustva da ima dosta sluzi sa krvi?

I ja koristim casicu i bas vozim bicikl cesto i obicno od 13-23 km nekad i vise. Nisam imala nekih promjena, osim ako bas puno vozim i npr vani je preko 30 stepeni, zna se desiit ono mozda 1 mililitar vise da bude.. ali nista znacajno i nisam primjetila sluz.
    Da ti se nije estrogen zeznuo.. mislim nemam pojma, mozda je i normalno.. bas nemam iskustva sa tim. Da ti nije krv tamne boje ono basss tamne boje i gusto ? Tesko skontati. Mozda je i normalno nakon tako dugog ciklusa.. nisam ti od neke pomoci, samo eto koritim casicu i aktivna sam, ali nije mi se desavalo

Sad je bas tamna krv, rekao bi da je normalne gustoce ko inace, ali kad izvadim casicu krv je dolje a ta sluz gore onako i bas se vidi i rasteze pa sam sva u soku, inace je imam ali ne ovoliko. Zasto mislis da mi se estrogen zeznio? Nisam uopce upoznata sa njim pa pitam 🤔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

PiaBuu
    10. Ožujak 2022. 17:31

Lady Di stvar je u tome šta sam imala spontani 8.2.22, tako da još nisam dobila prvu mengu, sad bih trebala…

Kejs, prvu mengu iza spontanog pobačaja i medikamendozno još nisam imala… sad bi trebala bit..
    Odnos sa dečkom sam imala pred 10-ak dana al i ja i on smo uvjereni da ne mogu već sad biti ‘ trudna ‘ 
    Isla sam kod ginekologa radi iscjedak sa slike i napravio je ultrazvuk i rekao mi je da je to ili početak menstruacije pa se nakuplja, ili se nije dobro očistilo ili trudnoća 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

buhtlica23
    10. Ožujak 2022. 17:33

buhtlica23Pozdrav cure, evo ja mogu prijaviti da krvarim ko luda, izgleda sam se zeznila sa jucerasnjim treningom. Mislim da cu danas propustit i prekosutra.
    I ja koristim casicu i bas vozim bicikl cesto i obicno od 13-23 km nekad i vise. Nisam imala nekih promjena, osim ako bas puno vozim i npr vani je preko 30 stepeni, zna se desiit ono mozda 1 mililitar vise da bude.. ali nista znacajno i nisam primjetila sluz.
    Da ti se nije estrogen zeznuo.. mislim nemam pojma, mozda je i normalno.. bas nemam iskustva sa tim. Da ti nije krv tamne boje ono basss tamne boje i gusto ? Tesko skontati. Mozda je i normalno nakon tako dugog ciklusa.. nisam ti od neke pomoci, samo eto koritim casicu i aktivna sam, ali nije mi se desavalo

Sad je bas tamna krv, rekao bi da je normalne gustoce ko inace, ali kad izvadim casicu krv je dolje a ta sluz gore onako i bas se vidi i rasteze pa sam sva u soku, inace je imam ali ne ovoliko. Zasto mislis da mi se estrogen zeznio? Nisam uopce upoznata sa njim pa pitam 🤔

Ma kontam on je i nace zasluzan za to da nam se sluz pojaca oko ovulacije. Ali to nije definitivno ta vrsta sluzi. Mislim da je to kod tebe vezano za taj jako dug ciklus. Jesi imala raniej tako duge cikluse kao sad i da li je bilo slicno? Meni se sluz javi mnogo pr eovulacije, i nekad zadnji dan menstrucaije u cesici bude pojmesano par kapi smjedjeg i sluz, ali sluz je ono kao bjelanjak samo u maloj kolicini i pojacava se kako se blizi ovulacija, pa te rane ovulacije kad su sluz se pojavi na zadnji dan menstruacije.

Ma ja godinama imam problem sa ciklusima i zbog toga sam i dobila prvo Duphaston i njega sam pila cc 3 godine. Nakon toga sam dobila Utrogestan jer kao Duphaston podize tlak iako ja nisam imala problema sa tlakom. Samo odjednom je promijenila i to je bio odgovor zasto. Ali moja gin je koma sto se tice posvecenosti. Nista ne objasnjava i ne govori. A nemam se di prebaciti posto ima premalo ginekologa a previse zena jedva me i ona primila. 
    E sad uvijek imam duge cikluse, ali  ja sad niisma htjela popiti tablete jer sam 1.12 dobila M bez tableta i pomislila kak se nesto desava i da Ce se unormalit. Ali nista od toga tako da sam sada popila tablete. Prije nisam primjetila da imam toliko sluzi. Bilo je sluzi ali ne tako i ne toliko. 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    10. Ožujak 2022. 20:11

Večer curke evo kupila si 20 lh trakica od 10 mlu i dobila 3 gratis testa za trudnocu od 10 mlu za 130 kn ili ti 16 eura ...odusevljena pa ako netko traži imate na plus minus mogu vam još točno provjerit dođu za par dana... top su muž i ja navalili ovaj mj evo 3 puta u 4 dana... i evo danas se popiskila kad ono PIK .... crtica  tamnija  od C ....tako da i danas idemo jako 😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

BlairWaldorf
    10. Ožujak 2022. 21:03

Kejsy  ❄️ ☃️

lil_me

Kejsy ❄️ ☃️

Polako se blizi ovulacija trakica od jutarnja i sad https://ibb.co/Ldmn583

Iiiiiiiii……. Akcija! 🤣🤣🤣

Aahahahah bas… vecsmo se mi bacili u akciju (a ovo nam jos dodatni izgovor) . Eto jutros gledam trakicu i kontam nece ovulacija jos koji dan, a ono par sati kasnije… danas ce pik, jajnik bolucka, sluz haos..

Kejsy ti dobijes valjda 3 menge dok ja izguran jedan ciklus od 32-35 dana 😅 znači akcija 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

PiaBuu
    10. Ožujak 2022. 21:09

Kejsy mene je ova situacija uzdrmala malo.. tako da me strah uopće i vaditi betu ( predomišljao se dal da i idem, ne mogu opet to sve proživljavati )..  al zamisli, samo jednom smo probali iza spontanog i nije ništa u mene ( ne znam kako bih se izrazila, van sebe sam 😞 ) mi smo sigurni da nije  … i taman se malo dobijem i eto.. nekako se uvjeravam da se nije očistilo kako treba, na nalazu mi je napisao ovo - u rodnici se nalazi oskudan spoting.endometrij ekretoran uz dva sitna anehogena odjeka od 2-3 mm. Oba jajnika uredan nalaz i nema slobodne tekućine. 
    I tj ‘smedi’ iscjedak, i on mi nije jasan. Po svemu bih trebala dobiti ovaj tjedan ili sljedeći tjedan, taman će biti 5 tjedan od spontanoga.
    Izvini na dužem postu… al mi pomažeš dosta sa svojim odgovorima…

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

buhtlica23
    10. Ožujak 2022. 21:53

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

buhtlica23Pozdrav cure, evo ja mogu prijaviti da krvaine. Ima li ko takva iskustva da ima dosta sluzi sa krvi?
    Da ti se nije estrogen zeznuo.. mislim nemam pojma, mozda je i normalno.. bas nemam iskustva sa tim. Da ti nije krv tamne boje ono basss tamne boje i gusto ? i. Bilo je sluzi ali ne tako i ne toliko. 🙄

Jesi pokusavala piti infolik ili nesot tako dosta zena kaze da im je to malo regulisalo cikluse? Bilo bi dobro ako ikako mozes bar privatno otici ginekologu cisto jednom bar da cujes necije drugo misljenje. Jesi radila hormone pre nego ti je samo tako dala utrogestan?

Jesam pila sam,ali nisam vidjela nikakav pomak sa tim. Pila sam vrkutu,gynositol, koristila one neke pahuljica vaginalete, pila Jod Jadrankinu otopinu,ma  nema sta sve nisam..
    Hormone sam isla vadit na svoju ruku privatno i bili su okej. A gin me uopce nije slala vadit nista. Ja cak imam osjecaj da me ona sjebala sa tim Duphastonima jer se on treba piti poslje O. A ona mi nikad nije radila pregled da vidi da li sam imala O ili ne. I imam osjecaj da mi sve poremetila radi tog. Ali tada nisaam znala nista o tome. A ona se nije ni potrudila preglede napravit.. ma 😕

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.