Kejsy razumijem te zašto voliš pratiti trakicama. znam da te to ljuti jer si narucila tolko prije i jos jih nema i mene bi to nerviralo.si dobila mail ili bilo sta da su na putu? Kolko trakica jos ima? Kad mislis da bi mogla biti ovulacija? Ja ti drzim palceve da bu plusic sto prije ❤️
Ma sto se engleza tice, ja sma platila u toku noci, oni odmah ujutru poslali. Sutradan je stiglo u SA i tu je zapelo. Postar kaze haos je, strpi se do ljeta ce stici. E iskreno nemam pojma imam jos 4 trakice, i sutra opet moram naruciti od lika iz Doboja on jedini ima zelene trakice, da sam znala da moje nece stici trazila bih odmah da salje prvi put 20 komada, ja uzela 10 kontajuci da ce stici moje do tad. Pa nije mi bas jasno nista trenutno jer trkice su fino tamnile do danas https://ibb.co/ydSKt27 danas mi razvodnjen urin bio kad sm radila i nekako sad blagogo pojma nemam.. cekam sad par sati pa uradim ponovo. moglo bi bi ti uskoro, ali jednom kad su mi ovako tamnile, pa prestale kasniej opet malo tamnile i nikad nisu bile skroz pozitivne, ovulacije niej bilo, e sad kao meni to sve se desi jako brzo u dan dva, ja zato radim oko 3-4 trakice dnevno, sad radim jednu ili 2 a to mi nece puno pomoci.. Ma pokrivamo mi, nego eto bas bih voljela da skontam koliko cesto imam te anovulacijske cikluse.
Ukoliko sam dobro upratila ti si iz BL, ukoliko ti odgovara da sutra posaljem do drugarice da preuzmes ja imam 10 onestep zelenih trakica, mozes ostaviti svoj mejl pa ti se javim?
Kejsy hvala na objasnjenjima, da te nema, trebalo bi te izmisliti i svim drugim curkama hvala na podršci
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Bokic curke 😇
Imam jedno pitanjce za vas pa se nadam da cemo naci neke odgovore :)
Neznam da li znate, ali imala sam 3 spontana pobačaja.
I sad nakon što sam sve u glavi posložila htjela bih nekako pomoći i drugim curama s istim problemom.
Pa me zanima dal imate kakve ideje, vizije kako, što?
Napravit ću svakako jednu grupu na Instagramu ili nekoj društvenoj mreži i pričat ću o svom iskustvu.
Imam jedan vec malo duži opis svoje situacije(na tri stranice 🙊)
Vidjela sam da jedna žena izrađuje neke kao motivacijske kartice, pa jedna žena ima neke motivacijske govore i svašta nešta.
Inače sam kreativne duše, ali trenutno nemam baš nikve ideje. Htjela bih nešto što još možda nije prikazano, nebi htjela biti ponavljalica za nekime. Pa ako imate kakve ideje, nešto što ste možda vi htjele pa se niste usudile to napraviti/izreći? Sve dolazi u obzir, otvorena sam za sve opcije.
Hvala vam puno 😘
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Ne placa se nista. Imas 10 pokusaja,od toga su četiri inseminacije i 2 prirodna IVF+ 4 stimulirana IVF postupka. Doslovno ništa ne plaćaš 🙈
Do koje godine vam ovo fond pokriva? Nadam se da niste ograniceni godinama. Kod nas je ovako za MPO nisam sigurna tu ima besplatno ali nemam pojm akoliko pokusaja, s tim ako imas oko 40 MPO otpada, mozes samo na IVF, ali IVF imamo besplatna 2 pokusaja do 40 dodina. Od 40 do 42 pola jednog postupka placa fond, pola mi. I nakon 42 godine fond vraca sav novac za jedan postupak ako se beba rodi ziva.. Tako je bar kod nas.
Na žalost jesmo. Kod nas se mora biti na listi u postupku sa navršenih 42 godine života. S time da ako se već krene sa 38,39 onda te žene zbog godina imaju “prednost” u postupcima da bar sve iskoriste do te 42.godine života.prije je čak bio zakon da su se svi postupci nakon rođenja djeteta brisali pa se išlo isponova od nule,sada nam više niti to ne daju,a kao potiču žene da radaju jel…ma ode sve to k vragu..
Nadam se da ce vam uspjeti uskoro!
Svi trebamo imati priliku ako ne ide prirodno probati svaki moguci postupak!
❤️🙏🏻
Missys tim godinama i nakon godine dana pokušavanja se nema što čekati. Samo vadenje nalaza vam oduzme par mjeseci jer trebaš napraviti markere,morate i krvne grupe ti i partner izvaditi,on će morati spermiogram nanovo kada ćeš imati konzultacije napraviti,morat ćeš imati i HSG pretragu sigurno da vide hoće li trošiti samo vrijeme na inseminaciju ili ne,zato se prohodnost i radi,ako je začepljen nema smisla pa se preskače i ide se odmah na IVF način. Ne bi bilo loše da pritisneš doktoricu i da ti ispiše sve te uputnice plus konzultacije za humanu pa dok stigneš do humane već pola nalaza i povadiš.
Lady diižao mi je zbog kemijske. Duphaston prekini piti jer on diže progesteron i blokira krvarenje. Kada iskrvariš možeš odmah isti ciklus krenuti s bebom jer nije bilo kiretaže i tijelo se ne mora oporavljati od svega
Sva sreca imamo tko je koja krvna grupa 🙈
Da, i sama smatram da se ne treba cekati, i dok nam se budu radile sve te pretrage i cekali nalazi i dogovori kod ginekologice mi cemo i dalje raditi na tome prirodno ili kako god se moze 😂🙈
Evo i za humanu mi je ovo prvi glas..
❤️🙏🏻
Missys tim godinama i nakon godine dana pokušavanja se nema što čekati. Samo vadenje nalaza vam oduzme par mjeseci jer trebaš napraviti markere,morate i krvne grupe ti i partner izvaditi,on će morati spermiogram nanovo kada ćeš imati konzultacije napraviti,morat ćeš imati i HSG pretragu
Sva sreca imamo tko je koja krvna grupa 🙈
Da, i sama smatram da se ne treba cekati, i dok nam se budu radile sve te pretrage i cekali nalazi i dogovori kod ginekologice mi cemo i dalje raditi na tome prirodno ili kako god se moze 😂🙈
Evo i za humanu mi je ovo prvi glas..
Slazem se sa Siri da ne treba cekati, samo opet ne traba ni stvoriti sebi presing, nego polako napraviti plan i u lov na pretrage.
Missy87 dobro kazes treba probati sve moguce, ako ne uspije prirodno nakon odredjenog vremena, onda svaka pomoc dobro dodje. Bitno je doci do cilja, pa sad na koji nacin, manje bitno.
Pa s obzirom sto sam prosla sa operacijom mozga shvatila sam da presing ne treba nikada imati, treba smireno, ne polako ali dovoljno da imas neki plan i da i uzivas u zivotu uz sve to.
A ja cu probati sve sto ima danas, samo da se ostvari najveca zelja. ❤️🤞🏻
❤️🙏🏻
Sretan dan Žena svima Vama koje ste tu sa nama koje jos čekamo svoje plusice.....❤😊
[/url
Žene, sretan vam naš dan..da idući dočekamo u većem broju 🥰🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Prvo, sritan nam nas dan 💐🎉
Drugo, kako sam relativno nova ovdje, nisam mogla prolaziti kroz sve objavljene teme-pratim samo 2-3.
Seks u trudnoci..
Naime, otkad je izostala M, nemam nikakve zelje-uz to sam napuhnuta ko ona riba napuhanac. Reko, nema sanse da cu uspit 9 miseci bez S 🤣 ovo mi je prva T (4+6 trenutno)
Moze malo iskustva 😃 jeste imali zelje, ili ne; koliko cesto, do kojeg tt
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Prijavljujem M.
Nije to jos to, ali ima dosta smedeg i svijetle krvi sa sluzi u menstrualnih casici. Tako da to je to. Nije velika količina kao npr mala zlica ali to bi bio pocetak iako mi je sve to dosta cudno jer nikad mi M nije tako pocinjala. Tj nisam imala to smedarenja uvijek krene odma.
Iduca bi po aplikaciji trebala biti 18.4 ali to kod mene ko zna 😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji