Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    10. Ožujak 2022. 22:03

Kejsy- hvala ti na svim ovim riječima šta si napisala, puno mi to znaci! Kada bi samo znala koliko mi to znaci :) 
    Proći ću sutra i izvaditi betu, i šta bude, bude, al velim, sigurno smo da to jedno nije moglo presuditi jer stvarno nije. :) javit ću se sutra kada budem vise znala :) 

Kakva je situacija kod tebe ? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Mareeeee3112
    11. Ožujak 2022. 05:28

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

Večer curke evo kupila si 20 lh trakica od 10 mlu i dobila 3 gratis testa za trudnocu od 10 mlu za 130 kn ili ti 16 eura …odusevljena pa ako netko traži imate na plus minus mogu vam još točno provjerit dođu za par dana… top su muž i ja navalili ovaj mj evo 3 puta u 4 dana… i evo danas se popiskila kad ono PIK …. crtica tamnija od C ….tako da i danas idemo jako 😂

Ja ti 100 komada ovulacijskih trakica platim 13.99 eura, a 11 eura platim 50 komada testova na trudnocu 10mlU/ml

U Hrvatskoj nigdje ne mogu nac testove za trudnocu ispod 25 nlu i to jedan kosta oko 30 kn ... ovulacijske trakice ovdje koštaju tipa 5 komada clear Blue  oko 200 kn ili ovultest 70 kn 5 kom.... tako da je i ovo kaj sam kupila top.... neznam kako kod nas ide posta iz BIH ali znam dal je bio uvijek neki problem...ovo mi je došlo kroz cca 4 dana...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• avama
    11. Ožujak 2022. 08:24

Lavica ♌

Pozdrav cure..svako tolko vas citam da vidim ima li lijepih vijesti 🤞🏻❤
    Samo sam vas se htjela na brzinu javiti i reci da je kod mene sve "ok", bila sam na konz.gdje nam je dr.rekla da se moram jos oporaviti od operacije i moramo pauzirati zbog korone i ponoviti spermiogram krajem 5.mjeseca…
    Prepisala mi je duphaston za reguliranje ciklusa… procitala sam da ste napisale da duphaston se ne smije piti prije O.. Ja ga pijem jer mi je tako rekla spec.humane reprodukcije i sada sam malo zabrinuta 😂🤔
    I prije par stranica sam procitala da je netko napisao da imamo pravo na 3 IVF? Ne znam odakle je cura ali u HR imamo pravo na 6 IVF, odnosno 2 prirodna i 4 stimulirana… 😁 a prije toga, ako su jajovodi prohodni i ako je spermiogram dobar, idu inseminacije (necu rec koliko jer nisam sigurna posto ja ne radim inseminacije)…
    —-
    Budite mi dobro cure ❤❤❤
    Blair, Kejsy, Siri, Barbara, Buhtlica, Kamilica…itd… 🤗🤗🤗

Ja sam bila krivo napisala 3 umjesto 4 stimulirana postupka. 

lady_dii
    11. Ožujak 2022. 08:58

Prestala sam piti Duphastone prije 4 dana kad sam saznala da je pala beta i da je u pitanju biokemijska i jos nema menstruacije, samo smeđarim.. moze li mi u tom slučaju pomoci caj od vrkute da sto prije procurim? Nisam imala krvarenje koje je tipično za biokemijsku, samo pad bete i smeđarenje.. i kad prokrvarim, da to gledam kao menstruaciju pa od tog dana opet racunam ciklus?

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

BLUEBELL
    11. Ožujak 2022. 09:28

Dobro jutro cure,  trebam savjet 
    Ciklusi su 30-32  
    U 2 mj sam dobila 4.2 i trajala je 5 dana kao i inace 
    20.2 smo imali odnose , i osjetila sam ovulaciju 22.2 sluz i bol u desnom jajniku ..
    Trebala sam dobit 8.3 međutim ništa .. napravila sam test 9.03 s prvim urinom i negativan ..
    Simptoma nemam bas nikakvih , osim tu i tamo me zabole jajnici kao pred m.ali to je to 
    Dakle danas kasni 3.dan 
    Cak ni akni nemam a njih dobijem 90% pred M.
    Također sam u 2 mj vadila spolne hormone i sve je u redu.. 
    Da li da radim jos jedan test ili samo da odem kod gin na kontrolu.. 
    Strah me nadat se ➕️🙈

🙎‍♀️ 27yr
    🙎‍♂️ 26 yr
    👱‍♂️ - 2yr
    Happily 💍🏩
    Family of 3 💫
    In Te , Domine speravi

natalie19
    11. Ožujak 2022. 12:06

Pozdrav cure, kako ste? vikend je tu 
    Stigla vještica, Kejsy možes me zapisati za dobiti 12.4. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

BLUEBELL
    11. Ožujak 2022. 12:10

SIRI hvala na odg..
    Svakako planiram popodne naručit se kod gin.. da vidimo što i kako .. i ponovit test sutra ujutro 

🙎‍♀️ 27yr
    🙎‍♂️ 26 yr
    👱‍♂️ - 2yr
    Happily 💍🏩
    Family of 3 💫
    In Te , Domine speravi

Jelena1122
    11. Ožujak 2022. 12:22

Cure... Da li dode kakva obavijest ako ti je netko citirao odgovor? Ja sam na nekoliko tema pisala i sad ne mogu naci sve napisano i odgovore....
    Mislila sam da dobijem neki inbox ili slicno ako me netko "citira"

I da li postoji mogućnost da napises nekome s foruma privatnu poruku ili ga na neki način kontaktiras... 
    🤗🤗

Pokušavamo 1,5g.
    Laparaskopija: izvaden desni jajovod-hidrosalpinks.
    Lijevi jajovod-zacepljen ali nisam ga dala van, bar zasad. Zelim probati sve prirodne lijekove ako postoji mogućnost da postane prohodan. 🤗 Trenutno koristim pripravke časne sestre Ljubice.
    jelenaznj@yahoo.com

Darcyyy
    11. Ožujak 2022. 12:30

Koko3112

Kejsy ❄️ ☃️

Koko3112

Večer curke evo kupila si 20 lh trakica od 10 mlu i dobila 3 gratis testa za trudnocu od 10 mlu za 130 kn ili ti 16 eura …odusevljena pa ako netko traži imate na plus minus mogu vam još točno provjerit dođu za par dana… top su muž i ja navalili ovaj mj evo 3 puta u 4 dana… i evo danas se popiskila kad ono PIK …. crtica tamnija od C ….tako da i danas idemo jako 😂

Ja ti 100 komada ovulacijskih trakica platim 13.99 eura, a 11 eura platim 50 komada testova na trudnocu 10mlU/ml

U Hrvatskoj nigdje ne mogu nac testove za trudnocu ispod 25 nlu i to jedan kosta oko 30 kn … ovulacijske trakice ovdje koštaju tipa 5 komada clear Blue oko 200 kn ili ovultest 70 kn 5 kom…. tako da je i ovo kaj sam kupila top…. neznam kako kod nas ide posta iz BIH ali znam dal je bio uvijek neki problem…ovo mi je došlo kroz cca 4 dana…

Pozdrav,

Probaj ove, povoljnije su a meni super!
    https://gravida.hr/proizvod/lh-test-trakice-za-ovulaciju-femometer-lh/

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

buhtlica23
    11. Ožujak 2022. 12:46

Jesam pila sam,ali nisam vidjela nikakav pomak sa tim. Pila sam vrkutu,gynositol, koristila one neke pahuljica vaginalete, pila Jod Jadrankinu otopinu,ma nema sta sve nisam..
    Hormone sam isla vadit na svoju ruku privatno i bili su okej. A gin me uopce nije slala vadit nista. Ja cak imam osjecaj da me ona sjebala sa tim Duphastonima jer se on treba piti poslje O. A ona mi nikad nije radila pregled da vidi da li sam imala O ili ne. I imam osjecaj da mi sve poremetila radi tog. Ali tada nisaam znala nista o tome. A ona se nije ni potrudila preglede napravit.. ma 😕

Evo kolko jedna greška doktora može sjebat nečiji organizam. Lako se njoj ravnat po školskom ciklusu za duphastone 🙄 meni ne doktor jaaaaaako davno rekao kad nisam znala hoću li dobiti M ili ne kad sam na moru par dana,a za tampone sam bila onako nema teoretske da to guram u sebe,rekao je da će mi pustiti duphastone da odgode menstruaciju i da je to jedini način na koji se to može napraviti. Srećom nije mi to trebalo ali eto. Moguće je svakako da do ovulacije niti ne dolazi ako se progesteron prerano krene uzimati a da nije došlo do ovulacije. Moj je meni rekao u par navrata kad sam bila luda zbog ciklusa i htjela da mi da kontracepciju da se to malo dovede u red rekao da moram napraviti kompletnu krvnu sliku da bi znao i koju terapiju odrediti,al mi se nije dalo pa sam odustala 😂 lijenosti moja. Jel inače imaš ovako obilne M?

Nemam inace obilne M. Onako trajale su uvijek 4 dana, 1,2 dan uzas od bolova  ali nije nikad da smo imala izljeve ili nesto slicno.  3 dan je bio uvijek onako nesto malo, 4 dan tek toliko da imam ulozak. Od kad su se ciklusi poremetili i pijem tablete imam 4 dana i 5 dan mi bude zbog eto tog nekog smedarenja. Znaci produžio se za dan. E sad mene ljuti sto mi nije htjela dati klomifen, i folikulometriju radit vec mi dala uputnicu za bolnicu. I tu dolazim do problema sto ni ja ne zelim ic tamo jos jer smatram da se moze ovako nesto izregulirat. A muz ima panicne napade od doktora i ne zeli ici jos tamo jer eto mladi smo. Nisam ga jos uspjela nagovoriti ni na spermiogram. Jednom se onesvijestio kad je isao na pregled u bolnicu, tlak mu je naglo skocio, i svasta nesto nakraju ga ostavili 7 dana u bolnici. Nosio holtere sve super ide skinit holter kod dr. tlak u nebesima.  Rekli mu da ima bolest bijele kute.. i et sad sam tu di jesam. Ja bi isla privatno nanfolikulometriju i to sve ali oni mi ne mogu dati klomifen. A ova mi ne da..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.