Beta pada, rekao mi je ginekolog nista od toga
ocito biokemijska.. kaze on da cu prokrvariti najvjerojatnije, a ja smeđarim vec tjedan dana i mislim da nema sanse da cu sad dobiti menstruaciju..mozda ono sto mi je bilo krvi u tragovima da je to to..
Ne znam smijemo li opet raditi na bebi ovaj ciklus? Da li je pozeljno otici kod ginekologa prije toga na pregled? Bojim se da nece nesto ostati i da nebi smjeli raditi na bebi ovaj ciklus. Nije mi to nista rekao jer je zamjenski ginekolog, moja ginekologinja je na bolovanju.
Kad je meni bila biokemijska.nakon što sam prestala utrogestan progovorila sam ali ne baš odmah. I mozete normalno slijedeći ciklus
avama dakle odmah ovaj ciklus mogu raditi na bebici, ne moram cekati iduci?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Drage žene, želim nam istrajnost, snagu i zensku solidarnost u borbi za punu ravnopravnost u svakom području života! To smo duzne nasim majkama, bakama i kcerkama. Zenama prije i onima koje dolaze nakon nas!Kamilice od srca ti zelim sretan rodendan 🎉🎊🍰Cestitam na plusicima 🤭Ja sam po bolovima i blago rozikastom iscjetku mislila da M stize,ali od jutros jos uvijek stojim na rozo-smedem iscjetku i to kad se obrisem. Bas me izluduje ciklus. Nadam se da ce se pojaviti vise hahah.
O pa to fino zvuci, ti si bas imala neku kasnu ovulaciju, bas kasnu.. samo ti uradi testic ponovo. To testic cekao dan zena da ti pokaze crticuja ubjedjena..
Ma joj ne znam jesam li je imala. Mislim da nisam. Jedino ako nije bila onda kada sam imala onu cudnu crtu na HCG. Popila sam Duphaston i sad sve ocekujem M. Ali za sada sam samo na ovome. Jajnici bole, i taj nekakav rozikasto smedi iscjedak. To je krenilo jutros oko 5 kad sam se digla i do sada se nista nije promaklo.. 🤔 ali vjerujem da ce stici. Nakon 90 dana cekanja ahhah
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kejsy razumijem te zašto voliš pratiti trakicama. znam da te to ljuti jer si narucila tolko prije i jos jih nema i mene bi to nerviralo.si dobila mail ili bilo sta da su na putu? Kolko trakica jos ima? Kad mislis da bi mogla biti ovulacija? Ja ti drzim palceve da bu plusic sto prije ❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Buhtlica23da, pila sam Duphaston, moguce da zbog toga nisam prokrvarila tj. dobila menstruaciju.
Kejsy rekao mi je ginekolog da mozemo odmah raditi na bebici, pitala sam ga sta ako ne dobijem menstruaciju, rekao je da nema vezepa sad vise ne znam ni sama, smedarenje imam tjedan dana, dvaput je bilo u tragovima krvi, da li je moguce da je to bilo dovoljno za ciscenje ili je potrebna prava menstruacija da se ocistim, to me buni? Jos uvijek smeđarim u tockicama, kao implatacijsko.. mi bi odma opet na bebu, a ja nemam nikakav osjećaj da cu dobiti pravu menstruaciju i nije mi jasno da li je to prepreka ili ne
Stvarno ne znam mozda nisi dobro shvatila,vjerovatno je mislio da cim prodje menstrucija. Jer dok god ne dobijes, nema ni ovulacije.. jer ti je u ovom ciklusu vec bila ovulacija. Strpi se doci ce. Meni je doktorica rekla kad sma imala biohemisku, cekaj da menstrucaija stigne, kad zavrsi odmah betu uradi, akoje negativna onda u akciju ako nije pala ispod 5 javi se. Ali kod mene se doktorica plasila vanmatericne, jer je bila mala beta ali se duplala pravilno. U svakom slucaju svog mira radi. Cekaj da dobijes, kad menstruacij aprodje ponovi betu. Kolika ti je beta sad?
Kejsy pitala sam ga moram li cekati sad s bebom, on mi je rekao ma nista, odmah radite na bebi ovaj ciklus. Ja mislim da ovo sto sam smeđarila da je to bilo ciscenje jer sam imala neke čudne bolove u stomaku tad mi je islo ono malo krvi na obris samo.. mozda je to "menstruacija" i sad ovaj ciklus tj plodne koji krecu za cca tjedan dana mozemo u akciju..ili da se strpim.. Ginekolog je rekao da ne treba pregled ni beta ni nista, da zamislim da se nije ovo ni dogodilo. Beta mi je u petak bila 28, sad je 6
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Kejsypokrivajte svaki dan, nemoj se zivcirati. Budu stigle, mozda ne trebas tolko kontrole nego se samo prepustite 😉 sve je za nesto dobro.
Ma ne, ja volim da pratim, jer imam cikluse nekad bez ovulacije, a pokrivamo mi bio meni ovulacijski ciklus ili ne. A nervira me neodgovornost i bezobrazluk u BIH. Pazi ako ce ovulacija biti i li nece, to ce tako biti sa trakicama ili bez njih, ali mi je jeftinije i jednostavnije pratiti trakicama, nego pretragama. A dobro je znati ako je vise ciklusa bez ovulacije, onda je bolje ne gubiti vreme vec ici sa nekom stimulacijom. Nemam ja bas vremena previse za zezanje tipa bice kad bude, hmm kad zagazis preko 40 i kusur u mom slucaju 42 godina, nema nista na bice kad bude. Nisam optercena, samo sam savrseno realna. A upravo me vise opusti kad znam makar i da nije bila a
ovulacije, ako znam opet super, jer onda mi je lakse skontati kad je vreme reci dosta sa pousavanjem ovako nego ajmo sad stimulacija pa folikulometija, pa malo vise sanse dati sebi.
I kod mene je tako, imam uskoro 35god i ovo bit ce kad bude mi nije bas ok..
Imas ti vremena bez brige, ti jos par godina da pokusavas opet imas fore za besplatne postupke za IVF.. ja nemam.. ali ranije nije moglo nikako trebalo je dobrih 15 godina da sv esjedne na svoje nakon trauma koje sam prozivjela.
Nadam se da ce ti se pokazati plusic uskoro! Zavrijedila si sigurno! Od mene imas veliko ❤️ za svu pomoc koju si mi do sada pruzila!
Ti si sigurno prosla sve moguce postupke, jel tako?
❤️🙏🏻
Pozdrav drage moje djevojke, dame, mame, planirane mame, žene, kraljice. Ne znam kako vise da vas nazovem🤗.
Nadam se da me niste zaboravile.
Zelim vam sretan 8. Mart,i koliko vidim kamilici rodjendan pa zelim sve najljeeepse za rodjendan i svima vam zelim sve najljepse najljepse kroz zivot.
Da vam se malo apdejtujem i javim,ne mogu ja bez vas.
Isla sam ginekologu, imam vulvovaginitis. Znači nalazi uterusa i jajnika kako kaže dr. Odličniiiii. Hvala Bogu. Ukratko nikakve anomalije, nikakvi polipi, normalne velicine, uterus u AVF tj nagnut prema naprijed. Jajnici su mi u perfektnom stanju hvala Bogu ali eto muci me ta upala vec duze vremena.
Dobila sam tablete da pijem 2 dana i ja i muz da se "lijecimo", dobila sam kremicu i vaginalete da koristim 12 dana pa kad ispijem terapiju potrosim vaginalete, da uradim Papa bris i VS nakon terapije. Ljubim vas pa se opet cujemo. Mislim da sam vesela❤❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Beta pada, rekao mi je ginekolog nista od toga
ocito biokemijska.. kaze on da cu prokrvariti najvjerojatnije, a ja smeđarim vec tjedan dana i mislim da nema sanse da cu sad dobiti menstruaciju..mozda ono sto mi je bilo krvi u tragovima da je to to..
Ne znam smijemo li opet raditi na bebi ovaj ciklus? Da li je pozeljno otici kod ginekologa prije toga na pregled? Bojim se da nece nesto ostati i da nebi smjeli raditi na bebi ovaj ciklus. Nije mi to nista rekao jer je zamjenski ginekolog, moja ginekologinja je na bolovanju.
Kad je meni bila biokemijska.nakon što sam prestala utrogestan progovorila sam ali ne baš odmah. I mozete normalno slijedeći ciklusavama dakle odmah ovaj ciklus mogu raditi na bebici, ne moram cekati iduci?
Ne moraš, barem mi nismo morali. Kao što je netko napisao obično iza biokemijskae bude uspijesno
Kamilica sretan rođendan!! 🥂
SamoRita čestitam, baš se lijepo vidi crtica 🥰
Lady dii baš mi je žao. I sama sam prošla 3 biokemijske prošle godine, zadnja je bila sad u 12. mj, na staru godinu sam prokrvarila nakon par dana kasnjenja. 3 različita testa su mi pokazala debeli lijepi plus, i eto, dogodi se. To me tada baš bilo dotuklo jer kako čovječe po treći puta u istoj godini. Sad sam se pomirila da stvari u životu moraju ići svojim tokom, iako me svejedno uhvati tuga na trenutke jer skoro će sada dvije godine kako pokušavamo, ali sve u svoje vrijeme pa će tako i moj bebač doći jednog dana ❤ doktorici sam rekla da ću sačekati 6 mjeseci. Sad su prošla skoro 3. Ukoliko ne bude ništa do ljeta, onda krećemo u postupak, barem nam je za sada takav plan, pa se nadamo najboljem 😊
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
p.s. žene sretan nam naš dan ❤
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Žene sretan nam naš dan
Lady žao mi je zbog biokemijske, kažu stvarno da je nakon biokemijske uspješno i sve bude u redu pa evo stvarno držim fige da i ti ugledaš svoj plusić.
Za sve ostalo se slažem s Kejsy, sve je lijepo napisala. Nema čekanja i s tako malom betom, neće ništa ostati što bi moglo biti zabrinjavajuće, ne brini.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji