Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady_dii
    08. Ožujak 2022. 15:23

Beta pada, rekao mi je ginekolog nista od toga 
    ocito biokemijska.. kaze on da cu prokrvariti najvjerojatnije, a ja smeđarim vec tjedan dana i mislim da nema sanse da cu sad dobiti menstruaciju..mozda ono sto mi je bilo krvi u tragovima da je to to.. 
    Ne znam smijemo li opet raditi na bebi ovaj ciklus? Da li je pozeljno otici kod ginekologa prije toga na pregled? Bojim se da nece nesto ostati i da nebi smjeli raditi na bebi ovaj ciklus. Nije mi to nista rekao jer je zamjenski ginekolog, moja ginekologinja je na bolovanju.

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

buhtlica23
    08. Ožujak 2022. 15:24

Nesto me zezao forum, pa sad imam 2x objavljeno zanemarite mislila sam da imam previse slova ali izgleda nije bilo do toga 😂🤭

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Pahuljka
    08. Ožujak 2022. 15:24

natalie19

Pahuljka a kad bi trebala dobiti?

Aplikacija pokazuje 07.03. ali obzirom da je ovulacija bila kasnije nego sto je aplikacija pokazivala ( po app 21.02 trebala bit) a zapravo je bila 24 i 25.02. i racunam nekih 14 dana nakon toga da treba doci, sad je (ne) ocekujem 11.03. Nadam se da nisam zbunila sa ovim datumima, i nadam se da ne brojim pogresno. Inace je na svakih 28-29 dana, sve uredno do sad bilo.

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

buhtlica23
    08. Ožujak 2022. 15:26

lady_dii

ocito biokemijska.. kaze on da cu prokrvariti najvjerojatnije, a ja smeđarim vec tjedan dana i mislim da nema sanse da cu sad dobiti menstruaciju..mozda ono sto mi je bilo krvi u tragovima da je to to..
    Ne znam smijemo li opet raditi na bebi ovaj ciklus? Da li je pozeljno otici kod ginekologa prije toga na pregled? Bojim se da nece nesto ostati i da nebi smjeli raditi na bebi ovaj ciklus. Nije mi to nista rekao jer je zamjenski ginekolog, moja ginekologinja je na bolovanju.

Pa ako je tako onda nebi trebala piti vise duphaston, zbog njega i nisi prokrvarila. Ako si ga pila. Valjda sam dobro zapamtila da si to ti. Jako mi je zao drzi se. Sto se tice pokusavanja odmah,mislim da ako se sve ocisti nema prepreka ali posavjetuj se sa ginekologom.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

lady_dii
    08. Ožujak 2022. 15:50

Buhtlica23 da, pila sam Duphaston, moguce da zbog toga nisam prokrvarila tj. dobila menstruaciju.

Kejsy rekao mi je ginekolog da mozemo odmah raditi na bebici, pitala sam ga sta ako ne dobijem menstruaciju, rekao je da nema veze  pa sad vise ne znam ni sama, smedarenje imam tjedan dana, dvaput je bilo u tragovima krvi, da li je moguce da je to bilo dovoljno za ciscenje ili je potrebna prava menstruacija da se ocistim, to me buni? Jos uvijek smeđarim u tockicama, kao implatacijsko.. mi bi odma opet na bebu, a ja nemam nikakav osjećaj da cu dobiti pravu menstruaciju i nije mi jasno da li je to prepreka ili ne

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

Missy87
    08. Ožujak 2022. 16:18

Kejsy  ❄️ ☃️

Missy87

Kejsy ❄️ ☃️

Missy87

Siri 🐾

Missy87

natalie19

Pozdrav curke
    Missy koje pretrage pa ste obavili do sad?

Samo kod ginekologice Uzv i papa test i njegovog doktora, naravno i kod

Moj cerviks je trenutno visoko,.puno piskim, ali tako je kod mene stalno. 🙈😂
    Hvala Vam svima puno, pomogle ste mi jako, sve sam zapisala i zovem svoju ginekologicu da idem dalje, ako ovaj mj dobijem naravno, nadam se da necu! 🤞🏻😊

Cek malo visok cerviks i to sto piskis cesto mozda je dobar znak. Neko kad (ne) ocekujes mesntruaciju da te stavim na listu sa nama. Folna kiselina i folacin oboje sadrze folnu kiselinu samo je razlika u nazivu, ista stvar bez brige to je to.

I pitaj slobodno sta te zanima svako od nas zna po nesto sto ti moze biti korisno. Nekad ni mi nismo Žanaki nista, tako da… pogotovo ja.. nisam imala problema, pa me nije ni zanimali, kasnije silom prilika naucila svasta.. Tako da nema potrebe da ti je neugodno

Ja cesto piskim pa tome ne pridajem vaznosti,. Jedino stalno promatram wc papir da vidim kakva je situacija 🙈
    Trebala sam dobiti 6.3, kasni dva dana.. I boli me donji dio ledja, moram ponovo opipati cerviks dali se sto spustio, okrenuo.. 
    Nekima stvarno brzo uspije u tome a neke nazalost duze cekaju, pa i potrebna je medicinska pomoc..nadam se da cemo mi sve docekati svoje bebe.. 🤞🏻

❤️🙏🏻

Missy87
    08. Ožujak 2022. 16:21

Kejsy  ❄️ ☃️

Missy87

avama

Missy87

Siri 🐾

Missy kod epileptičara je normalna procedura u planiranju trudnoće da se dobije folna kiselina ponekad ili su stali?

A onda mi je dobro napravila i dala Folacin.. 😊
    Pijem trenutno Trileptal 300mg i Midza 100mg 1,0,1,
    Nisam vec duze imala napade, neurologica je rekla u 6 mj ako sve bude ok, ukida mi Midzu i ostajem samo na Trileptalu..
    Joj hvala ti puno! Stvarno je lakse kad ti netko da savjet kako dalje jer ovdje nemam koga pitati.
    Potpomognuta se ne placa? Ako ide preko HZZO-a?

Da ne plaća se. Ima se pravo na 3 ivf postupka.

Ni to nisam znala.. Super je kada imas ovakve grupe gdje saznas sve sto treba. Hvala vam na tome!
    Danas mi je drugi dan kako kasni, malo me grudi bole kada ih se pritisne, dolje tu i tamo zaboli kao kada treba doci.. Ako sada ne uspije idem kod ginekologice i krecemo dalje sa pretragama.

Pa sta cekas radi testic, ako ti kasni 2 dana mozes testic uraditi bez probema, mozda ti pretrage nece ni trebati 🤞🏼

Joj uvijek imam strah od tog testa pa mi je kao ovo malo nade.. 🙈😂
    Pricekat cu jos do sutra.. 🙈🙈

❤️🙏🏻

Missy87
    08. Ožujak 2022. 16:28

Kejsy  ❄️ ☃️

natalie19

Kejsypokrivajte svaki dan, nemoj se zivcirati. Budu stigle, mozda ne trebas tolko kontrole nego se samo prepustite 😉 sve je za nesto dobro.

Ma ne, ja volim da pratim, jer imam cikluse nekad bez ovulacije, a pokrivamo mi bio meni ovulacijski ciklus ili ne. A nervira me neodgovornost i bezobrazluk u BIH. Pazi ako ce ovulacija biti i li nece, to ce tako biti sa trakicama ili bez njih, ali mi je jeftinije i jednostavnije pratiti trakicama, nego pretragama. A dobro je znati ako je vise ciklusa bez ovulacije, onda je bolje ne gubiti vreme vec ici sa nekom stimulacijom. Nemam ja bas vremena previse za zezanje tipa bice kad bude, hmm kad zagazis preko 40 i kusur u mom slucaju 42 godina, nema nista na bice kad bude. Nisam optercena, samo sam savrseno realna. A upravo me vise opusti kad znam makar i da nije bila a
    ovulacije, ako znam opet super, jer onda mi je lakse skontati kad je vreme reci dosta sa pousavanjem ovako nego ajmo sad stimulacija pa folikulometija, pa malo vise sanse dati sebi.

I kod mene je tako, imam uskoro 35god i ovo bit ce kad bude mi nije bas ok..

❤️🙏🏻

• avama
    08. Ožujak 2022. 16:52

lady_dii

Kad je meni bila biokemijska.nakon što sam prestala utrogestan progovorila sam ali ne baš odmah. I mozete normalno slijedeći ciklus

• avama
    08. Ožujak 2022. 16:53

avama

lady_dii

Kad je meni bila biokemijska.nakon što sam prestala utrogestan progovorila sam ali ne baš odmah. I mozete normalno slijedeći ciklus

Prokrvarila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.