Da vas obavijestim, nakon onog testa napravila sam još 3 i svi su pozitivniiii :)
Da me malo upoznate, pošto sam se ukljucila ovako na blef.. Dragi i ja se zenimo u 5.mj i posto meni menstruacije nisu bas bile bajne (ciklus redovan, ali menzis traje 2 dana i oskudan je, progesteron na donjoj granici) odlucili smo krenuti nesto prije u akciju.. i evo, nakon treceg pokusaja (pratila sam temperaturu i cervikalnu sluz) malo čudo se ocito uhvatilo :)
Kod doktorice sam naručena tek 9.4, da li je to kasno? Meni bi po zadnjoj M sada bilo 3+4..
Stvarno mi je drago, čestitke 🥰
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Ovu mengu doživljavam kao nagradu, da smrsam ova 2-3 kg do trudnoće 🤣
ZM 7.3
Nekom nije dobro da radi trakice u jutarnjim satima, da bi to utvrdila moras u raditi i trakicu negde ono nakon 15:00h pa da vidis razliku. Ili cim primjetis da su malo tamnije crtice radi dva puta dnevno, dok ne u kapiras kako brzo tamne crtice. Pa ovulaciju mozes ocekivati kroz par dana tek kad primjetis da crtica tamni, da se priblizava pozitivnoj. I ja sam mislia da ce brzo, ali ovaj put nekako usporile, inace rapidno potamne sve u dan -dva gotovo. Ali izgleda da ovaj put ovulira drugi jajnik.
Radim s trakicama vec godinu ipo dana. Uvijek sam radila 2 puta dnevno, jednu ujutro oko 7 kad se ustanem i drugu oko 18 sati. Uvijek ovuliram oko 15og, 16og dana ciklusa, samo je ovog puta izgledalo kao plodna sluz taj zadnji dan menstruacije, pa sam bas htjela provjeriti koliko je tamna crtica, no medjutim nije tamna koliko sam mislila da ce biti.
Ove rozne mi nisu lose, cak mozda i bolje od plavih.
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Curkebilo koja! Trebam pomoć! Krenula sam s teretanom i sve je bilo okej do večeras. Kad sam završila s treningom vidjela sam svježu krv na gaćicama. Prilikom tuširanja je isto bilo krvi ali skroz malo. Sad mene to brine jer ne mogu naći ništa konkretno jel to zabrinjavajuće ili ne,pa ako je koja možda imala s time iskustvo čisto da me smiri pa prošvikat ću! 😩😩😩😩
Ako si oko sredine ciklusa mozda je to tzv. periovulacijsko krvarenje? Pretpostavljam?
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Pozdrav cure,
kod mene vještica još nije stigla. Trbuh me ne boli još ni malo, leđa da, tako da možda za koji dan ili dva.
Kejsy si dobila trakice?
Siri napravi danas trening istoga inteziteta kao što si ga imala onaj dan, čisto da usporedis i da vidis a se bude opet pojavila krv ili ne. Možda je radi ovulacije, kak su ti rekle cure.
SamoRita čestitam još jedamput i želim ti mirnu trudnoču!
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Cure kako ste?
Kod mene jos nista od ovulacije, bice da je ovaj put drugi jajnik u pitanju. Trakice onako po malo tamne, ali nista znacajno 11dc tako da ovaj put niej rana ovulacija, ili ovaj inofem nesto svoje radi pojma nemam. Bazalna je ono veze nemam https://ibb.co/c2rW8Fx tako da iscekivanje.
Ja čekam da menga prođe, pa lagano u odnose, mislila sam kupiti trakice ali se neću još opterećivati...
Ako ne uspijemo do jeseni onda ću se ozbiljnije pozabaviti...
Ja sam mislila da imam rane ovulacije, ali ništa od toga...
Tako da je i kod nas isčekivanje, cijeli mjesec...
Što je inofem?
ZM 7.3
Polako se blizi ovulacijatrakica od jutarnja i sad https://ibb.co/Ldmn583
Iiiiiiiii....... Akcija! 🤣🤣🤣
ZM 7.3
Ćao drage moje evo mene do vas nisam vas zaboravila stalno mislim na vas ali nemam vremena od spavanja silnog.... Sutra je pregled nakon korištenja vaginaleta od prve vaginalete ja više nisam imala nikakva krvarenja i prestala sam ih ništa nema hvala Bogu sutra idemo na pregled izgurali smo 8+5 nadam se da ce sutra sve biti ok kako ste mi vi lijepe moje šaljem vam velike poljubce i zagrljaje i sa zakasnjenjem sretan 8 mart svim dragim zenicama 💓💓💓💓❤❤❤❤❤❤
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Pozdrav cure, trebam savjet!
Kejs, pošalješ mi onaj link šta si bila neki dan da prilozim sliku ovdje? :)
Bila sam sada kod dr, zvala sam ga jer mi se pojavio već par dana neki smećkasti iscjedak, ne puno al pojavio se.. od zadnjeg spontaneg šta sam imala sam isla na pregled ( iako nisam dobila menstruaciju, u iščekivanju sam i pitanje je kada će ) našao mi je mali ‘vrećicu’ moguće je da se nisam dobro iscistila od zadnjeg puta ili ću uskoro dobiti i zato se nakuplja, sutra idem vaditi BHCG. Postoji i mala mogućnost trudnoće 😱 al i ja i on smo sigurno da nije jer nije ništa u mene i to je bilo samo jednom… sad me sekira i to.. al sigurno smo da nije. Isla sam kod njega radi iscjedka i na kraju mi reče to… ili je to menstruacija koja se nakuplja pa samo je pitanje dana kada trebam jer sad mi je negdje preko mjesec dana od zadnjeg spontanog… molim vas za pomoć vezano za tj iscjedak ako je itko od vas to imala. ( Ps, oni nalazi od trombofilije su odlični samo moram izvaditi druge jer mi nisu izvadili genetsku trombofiliju )
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Polako se blizi ovulacijatrakica od jutarnja i sad https://ibb.co/Ldmn583
Iiiiiiiii……. Akcija! 🤣🤣🤣
Aahahahah bas…vecsmo se mi bacili u akciju (a ovo nam jos dodatni izgovor)
. Eto jutros gledam trakicu i kontam nece ovulacija jos koji dan, a ono par sati kasnije… danas ce pik, jajnik bolucka, sluz haos..
Čitam da ste u akciji, drago mi je zbog vas 🥰🥰
Ja ništa ne osjetim u vezi ovulacije, samo iscjedak, koji me eto prosli mjesec zeznuo
ZM 7.3
Sortiraj odgovore
Najstariji