Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    07. Ožujak 2022. 12:41

Kejsy  ❄️ ☃️

mare2805, Blair Sretnoooo cure samo vi pokrivajte, nadam se da ce vam ovaj ciklus trajati narednih 9 mj 🤞🍀🤞🍀
    Ella..29.. ti inace imas tako neredovne cikluse ili?

Cure kod mene stanje ovako bazalna https://ibb.co/vwsz5cQ
    trakice polako tamne https://ibb.co/vwsz5cQ
    brzo ce ovulacija, jer kod mene trakice bas kad krenu tamniti to id ebrzo.
    Danas u 15:20 idem na konsultacije kod doktrorice, pa da vidimo sta sa polipom, koliko nakon terapije da uradim briseve i sl. Onako bas sam super opustena ovaj ciklus, pa nakon onoliko pauze, kako smo se muz i ja "dohvatitli" jedno drugog, bas sam se opustila Kako je poceo ciklus na rodjendan, ko zna mozda i bude dobar.. 🤞🍀

Da, neredovni su ali ne baš toliko. Inače se pojave simptomi pmsa 2tj prije pa znam da će doći, sada ništa..
    Negdje je zapela kao i tvoji testovi 🤣😅

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Missy87
    07. Ožujak 2022. 13:24

Lijep pozdrav svima.. ☺️
    Ja i suprug pokusavamo vec godinu dana, bila sam kod ginekologice, sve je u redu, i on je prosao pretrage, sve je ok.. No bas nam nekako ne ide..
    Danas mi kasni jedan dan, imam lagane bolove, dodju pa prodju, lagano me grudi bole.. No nije to u pitanju. Ono sto mene zanima je kako ici dalje kada bas ne ide, koje pretrage obaviti, kome se obratiti? Neka poliklinika ili privatno..? Molim vas za sve savjete..
    Pijem Folnu, imam epilepsiju ali tu nemam probleme, ginekologica je vec sve provjerila i pregledala. Zdravi smo.. 

Hvala Kejsy na prebacivanje.. 🙈☺️🎈

❤️🙏🏻

Polly
    07. Ožujak 2022. 13:45

Mene ubijaa šta ne mogu naći testiće od 10 onog nečeg 😂 osjetljivije jel. U mulleru samo od 25 Ducheese, u dmu samo first sign i clearblue 🙄Menge i danas nema, dolje stalno neki grčići pa daj više brate mili ili plus ili menga, ovi snjegovići dok menga kasni me ubijaju u pojam 🤦🏼‍♀️

Polly
    07. Ožujak 2022. 13:48

baarbaraa34

Ja cu sad ko baba iz bolesti🙈 slobodno me ignorirajte, ali jel ikoga od vas koleba plan o bebama obzirom na situaciju oko nas?
    Ne pratim previse, pokusavam ne opterecivati se, ali ne volim ni "rjesenja" 'pravim se da se nista ne dogadja'. Svatko ima neke obrambene mehanizme, ali evo ja ne mogu samo stavit glavu u pijesak.
    Ako sam se u koroni necem naucila onda je to zivjet dan po dan i zaista bit zahvalna na svakom danu, ali naravno mora covjek imat i neke planove, ciljeve..ali ovo sve je sad tako nekako neizvjesno (barem meni) da se na trenutke pitam dali je uopce pametno ici na jos jedno dijete. O scenarijima u glavi vam necu, ali me uhvati strah i pomislim da mi je i jedno vec dovoljna briga. 😒🤷🏻‍♀️

Ja isto znam često tako razmišljati... Šta ću rađati djecu da se pate u životu, tko zna šta ih čeka, već sad je svijet otišao k vragu.. Ali šta mi mama kaže, ne možemo tako razmišljati. Ja sam se rodila u ratu, brat mi je imao 4 godine, ne može ti život stati... I ona se brinula kakav ćemo mi život imati, na kraju imamo prekrasan život, imam to prekrasno dijete i nadam se da će i ona tako kad odraste. Dok je ljudi bit će o ratova, to je neizbježno, nažalost. 

Matajči
    07. Ožujak 2022. 14:13

Kejsy  ❄️ ☃️

Da za brusnicu ne znam, ali za uvin caj i za uvin H caj znam da se u trudnoci se ne pije.

To da, u trudnoci se uvih h ne pije. Ja sam govorila opcenito o terapiji za eserihiju koli. Svaka zena koja nije trudna, a ima bilo kakvih problema s mjehurom i urinom, uvin h je spas. A u trudnoci se naravno posavjetuje sa svojim doktorom i radi kako je doktor prepisao. 

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Missy87
    07. Ožujak 2022. 14:15

Polly

Mene ubijaa šta ne mogu naći testiće od 10 onog nečeg 😂 osjetljivije jel. U mulleru samo od 25 Ducheese, u dmu samo first sign i clearblue 🙄Menge i danas nema, dolje stalno neki grčići pa daj više brate mili ili plus ili menga, ovi snjegovići dok menga kasni me ubijaju u pojam 🤦🏼‍♀️

Koji dan ti vec kasni? I kod mene su neko grcici,, krenu pa stanu.. 🤦🏻‍♀️
    A tek mi je prvi dan kasnjenja. 🤦🏻‍♀️

❤️🙏🏻

mare2805
    07. Ožujak 2022. 14:15

Curke ja kad sam kupovala test, nisam našla niti jedan osim CB, uzela sam njega i to onaj rani do 6 dana..kad sam čitala uputstva unutra piše da je 10mlU/ml..znam da ga treba izbjegavati, al bas sam se iznenadila da je tak osjetljiv 🤷🏼‍♀️

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Ella..
    07. Ožujak 2022. 15:04

Kejsy  ❄️ ☃️

Ella..29..

Kejsy ❄️ ☃️

mare2805, Blair Sretnoooo cure samo vi pokrivajte, nadam se da ce vam ovaj ciklus trajati narednih 9 mj 🤞🍀🤞🍀
    Ella..29.. ti inace imas tako neredovne cikluse ili?

Cure kod mene stanje ovako bazalna https://ibb.co/vwsz5cQ
    trakice polako tamne https://ibb.co/vwsz5cQ
    brzo ce ovulacija, jer kod mene trakice bas kad krenu tamniti to id ebrzo.
    Danas u 15:20 idem na konsultacije kod doktrorice, pa da vidimo sta sa polipom, koliko nakon terapije da uradim briseve i sl. Onako bas sam super opustena ovaj ciklus, pa nakon onoliko pauze, kako smo se muz i ja "dohvatitli" jedno drugog, bas sam se opustila Kako je poceo ciklus na rodjendan, ko zna mozda i bude dobar.. 🤞🍀

Da, neredovni su ali ne baš toliko. Inače se pojave simptomi pmsa 2tj prije pa znam da će doći, sada ništa..
    Negdje je zapela kao i tvoji testovi 🤣😅

E pa ja se nadam da je zaplo tako sto je bila bas neka kasna ovulacija 🤞🍀 Jesi pratila ovulaciju ili (izvini bas vise ne mogu da zapamtim, ko prati ko ne).
    A trakica jos nemaaaaaaaa

I ja se nadam jer više ništa ne znam..
    Naručila sam trakice za ovulaciju I evo stoje mi. Čekala sam da M dode pa da krenem aktivno pratiti no nikako.
    Dosad nisam pratila ni s trakicama ni općenito, pokrivali smo redovno pa sam kontala mora se kad tad uhvatiti 😄
    Nadam se da će M čim prije doći ako već mora doći i da krenem pratiti s trakicama

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• avama
    07. Ožujak 2022. 15:13

lussy2205

Evo i mene na ovoj temi.. Imam još 5 dana do M🩸,nadamo se da neće stići ,danas sam 8 dpo i imam bolove u jajnicima još od plodnih dana,grudi ne bole uopce,kao prije menstruacije,držite fige🤞❤️ Jako sam zbunjena ,jer nam je ovo prvi pokušaj i Isčekivanje ubija🥱😂….

I meni je danas 5 dana do m. Testic naravno ne pokazuje ništa, ali čekamo i dalje

Polly
    07. Ožujak 2022. 15:14

Missy87

Polly

Koji dan ti vec kasni? I kod mene su neko grcici,, krenu pa stanu.. 🤦🏻‍♀️
    A tek mi je prvi dan kasnjenja. 🤦🏻‍♀️

4. dan kasni... Dugo mi se nije ovako ciklus otegnuo pa sam na iglama. Ako i nije T, muka mi je ako se opet produžio ciklus jer onda više nemam pojma ni kad je O ni koliko traju ciklusi ni ništa.. Taman je lijepo pola godine dolazila na 28-31. Vidjet ćemo.. Držim ti fige da ne dođe 🤞🏼🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.