Pozdrav cure. Nisam se dugo javljala jer nemam sta pametno reci. Nismo ni radili na bebi ovaj mjesec jer ja mijenjam posao i liječili smo ureaplasmu
Tako da je ovo prvi put nakon puuno vremena da nisam plakala kad je vještica dosla.. 🤣 cak je i uranila..
Keysi mozes me stavit za ne dobit 3.4.
Čestitam svima na plusevima i pozdrav novim curama, vidim da vas puno ima🥰
Curke ja kad sam kupovala test, nisam našla niti jedan osim CB, uzela sam njega i to onaj rani do 6 dana..kad sam čitala uputstva unutra piše da je10mlU/ml..znam da ga treba izbjegavati, al bas sam se iznenadila da je tak osjetljiv 🤷🏼♀️
Držala sam ga u rukama, reko neeću imam doma još jedan od 25, neću bacat pare.. Naravno da mi je žao šta ga nisam kupila jer sam uvjerena da će ovaj biti negativan 😂
Da za brusnicu ne znam, ali za uvin caj i za uvin H caj znam da se u trudnoci se ne pije.
To da, u trudnoci se uvih h ne pije. Ja sam govorila opcenito o terapiji za eserihiju koli. Svaka zena koja nije trudna, a ima bilo kakvih problema s mjehurom i urinom, uvin h je spas. A u trudnoci se naravno posavjetuje sa svojim doktorom i radi kako je doktor prepisao.
Da, uvin H nikako u trudnoći. Meni je dr do nalaza rekla da pijem čaj od brusnice ili Dmanozu, a onda ćemo dalje vidjet.
Naručila me u petak na prvi pregled. 🙏 Već me sad strah. 🙈
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Mene ubijaa šta ne mogu naći testiće od 10 onog nečeg 😂 osjetljivije jel. U mulleru samo od 25 Ducheese, u dmu samo first sign i clearblue 🙄Menge i danas nema, dolje stalno neki grčići pa daj više brate mili ili plus ili menga, ovi snjegovići dok menga kasni me ubijaju u pojam 🤦🏼♀️
Koji dan ti vec kasni? I kod mene su neko grcici,, krenu pa stanu.. 🤦🏻♀️
A tek mi je prvi dan kasnjenja. 🤦🏻♀️
4. dan kasni… Dugo mi se nije ovako ciklus otegnuo pa sam na iglama. Ako i nije T, muka mi je ako se opet produžio ciklus jer onda više nemam pojma ni kad je O ni koliko traju ciklusi ni ništa.. Taman je lijepo pola godine dolazila na 28-31. Vidjet ćemo.. Držim ti fige da ne dođe 🤞🏼🤞🏼
Meni je prije 2mj kasnila 4 dana..poludila sam!
Jeste isli na kakve pretrage jos ili nesto osim kod svoje ginekoogice? Mi vec godinu dana radimo na tome i jos uvijek nista.. Ne znam kako dalje.. 🤷🏻♀️
❤️🙏🏻
Pozdrav curke
Missy koje pretrage pa ste obavili do sad?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozdrav curke
Samo kod ginekologice Uzv i papa test i njegovog doktora, naravno i kod neurologice jer imam epilepsiju.. Dalje ne znam kako, kome, sto..
❤️🙏🏻
Iii stigla gospođa na velika vrata popodne 🙄🤦🏼♀️ Neka je stigla al sam žalosna šta je opet produžila i baš sam mislila da sam osjetila O i da smo pokrili sve... Sudeći po ovome fulali smo i uranili 🤦🏼♀️ Krećem i ja u pohod na LH trakice... Kejsy idući datum koji baca app je 6.4.
Pozdrav curke
Samo kod ginekologice Uzv i papa test i njegovog doktora, naravno i kod neurologice jer imam epilepsiju.. Dalje ne znam kako, kome, sto..
Jesi radila kad folikulometriju?
Pozdrav curke
Ako je muz obavio spermiogram,ti jedino hormone od 2-5DC,AMH neka odmah ubace,vitamin B6 i B12,vitamin D takoder,obzirom na epi OBAVEZNO provjeriti razinu folne kiseline i onda ovisno o nalazima HSG pa se gleda dalje sto i kako
Taman sam prosli tjedan dobila od neurologice da idem provjeriti koncentraciju lijeka za epilepsiju, folna kiselina mi je ok,..
Recite mi otprilike kuda se ide poslije, kod nekog privatnika, poliklinika ili sto.. Samo da budem barem malo upoznata s tim..
I prati li netko od vas grlic maternice?
❤️🙏🏻
Pozdrav curke
Jesi radila kad folikulometriju?
Nisam nikada.. Nije me jos ginekologica upoznala s takvim pretragama. Bila bi zahvalna za sve savjete ❤️
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji